Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2019 Sprawdzałem Huberta ? Co więcej jest jeszcze kilka innych osób dłużej na forum, ale nie wykazują od jakiegoś czasu aktywności (ani na forum, ani w realu).
Sympatycy KriSSo Opublikowano 6 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2019 Kurczę Rysiu (Kunisz) fatalnie rozpoczął rok 2019. Dziś w nocy ktoś się nie bał i ....... zabrał sobie jego ukochanego białego Burgmana AN650 z garażu w Szczecinie . Gdyby ktoś, gdzieś widział, niech da cynk. Ehhhhh, co za niefart.
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2019 W dniu 6.01.2019 o 14:42, KriSSo napisał(a): Kurczę Rysiu (Kunisz) fatalnie rozpoczął rok 2019. Dziś w nocy ktoś się nie bał i ....... zabrał sobie jego ukochanego białego Burgmana AN650 z garażu w Szczecinie . Gdyby ktoś, gdzieś widział, niech da cynk. Ehhhhh, co za niefart. Rozwiń Kurcze, ale nie jest to żart?
dziadzia Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 No kurna Rysiu nie wierze!!!! Normalnie szok, takim gnojom to powinni łapy odrąbać tępą zardzewiałą siekierą ???
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2019 W dniu 6.01.2019 o 16:19, dziadzia napisał(a): No kurna Rysiu nie wierze!!!! Normalnie szok, takim gnojom to powinni łapy odrąbać tępą zardzewiałą siekierą ??? Rozwiń Co ty siekierą ja proponuję zardzewiałym brzeszczotem.
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2019 Niesamowite, a jak myślałem, że maxiskuterów nie kradną, bo są dla złodziejstwa nieatrakcyjne. Jednak się myliłem. Mam nadzieję, że się znajdzie i że miał chociaż polisę AC.
czemil Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Kiedyś okradziono mi dom, znam ból. Rysiu, mam nadzieję, że sprawa rozwiąże się szybko i pomyślnie. Kurcze, jakie czasy nadchodzą - czas zakładać łańcuch we własnym garażu.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 6 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2019 W dniu 6.01.2019 o 16:29, Piootr napisał(a): Niesamowite, a jak myślałem, że maxiskuterów nie kradną, bo są dla złodziejstwa nieatrakcyjne Rozwiń Dokładnie tak samo myślałem ? Faktycznie coraz więcej włamań , myślałem ostatnio o podpisaniu umowy z jakąś agencją ochrony ..... Współczuję ,oby się znalazł ......Proponuję dać na facebooku posta ze zdjęciami i poprosić aby ludzie udostępniali ....
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2019 Rysiu, bardzo mi przykro i współczuję Tobie. Qrwa, wszędzie wokół wandale, chuligani, złodzieje i bandyci.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 6 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2019 Rysiu, wrzuć tu jakąś fotkę, dwie , podaj numer VIN i rozpuścimy wieści na FB... Kurcze, najgorsze jest to, że zazwyczaj idą motocykle albo na wschód, albo jako dawcy części ?
czemil Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Kurcze, najgorsze jest to, że zazwyczaj idą motocykle albo na wschód, albo jako dawcy części Niestety tego obawiam się najbardziej. Skuter Rysia miał swoje lata i był w pełni sprawny. Może ktoś o tym wiedział (nie licząc nas, oczywiście). Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy kris02 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2019 Normalnie łapy z dupy powyrywać.
darecki2059 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Normalnie nie wierzę w to co czytam !!! ? Mam nadzieje że sprzęt się znajdzie, życzę tego z całego serca.
burgifan Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 O masakra, nie wierzę! Co za sqrw...n! Koniecznie na FB trzeba opublikować. Jestem zdruzgotany i łączę się z Tobą w bólu Rysiu :( Pomścimy zuchwalca, nikt nie będzie nam Burków ruszał!
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 6 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jak ktoś opublikuje na FB z waszej grupy to wklejcie tutaj linka udostępnię na motocykliści z wielkopolski
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ja mogę wrzucić na lokalne grupy FB z Mazowsza i Warszawy. Poproszę link
Elvis Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 Przywiązałbym gnoja za jaja łańcuchem do ramy i ... wleczenie po asfalcie ... Rysio, słów mi brak ...
burgifan Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Nie wiem jak wkleić samego posta z FB, ale tu to jest: https://web.facebook.com/groups/1967978896747839/?ref=bookmarks Ewentualnie mogę wysłać komuś jako wiadomość, bo jest taka opcja.
Rogierro Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Masakra, nóż się w kieszeni otwiera. Liczę na siłę internetu i pozytywne zakończenie sprawy. Trzymaj się Rysiu.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 7 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2019 Sławek zmienił post na publiczny,więc można udostępniać ! Na wielkopolskie grupy już poszło....
Ananakofana Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 dżizasss, co za czasy, ze nawet takie stare moto targaja, przecież to kawał kloca i nie jest tak łatwo go zwinąć, pakować na busa? nie wiem gdzie stał, ale do sprawdzenia monitoring, jest opcja że ktoś na nim pojechał współczuje
Sympatycy Robsson Opublikowano 7 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2019 Rysiu, współczuję Ci z całego serca. Żeby się hooy jeden rozpier... Ponoć karma wraca. Wysłane za pomocą mydelniczki
Rekomendowane odpowiedzi