Elvis Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Pomimo iż nie czekałem, nastał Nowy Rok ... kolejna kartka z kalendarza spadła nie wiadomo kiedy ... Nie zamierzam się rozpisywać na temat zmiany cyferek w różnego rodzaju kalendarzach a chciałbym życzyć wszystkim pogody ducha, zdrowia i samych tylko słonecznych dni by jak najdłużej cieszyć się jazdą na naszych ulubionych maszynach ... Wszystkiego naj, trzymajcie się ciepło ... LwG ...
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dzięki Mirek i ja również życzę Wszystkim to co sobie wymarzycie w Nowym Roku. ?
romeo1971 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Też życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 2 Stycznia 2019 Szczęścia, pomyślności, najlepszego ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 2 Stycznia 2019 I ja się dołączam życząc Wam szczęśliwego Nowego Roku 2019.
czemil Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Wreszcie ruszyła nasza machina. Najlepszego koledzy, oby nam się wiodło w Nowym Roku i spełniły się wszystkie zachcianki. LwG Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Również dołączam się do życzeń, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
ADAM84 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Oczywiscie Wszystkiego Najlepszego na 2019 Rok
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2019 Wszystkiego! Czy planuje ktoś dziś pod pleciugą?
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jestem chociaż miałem być w kwietniu, ??
Sympatycy KriSSo Opublikowano 3 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia 2019 Prawdopodobnie też podjadę.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2019 Straszne były Święta i Nowy Rok bez Burgmanii (najlepszego w 2019), a najbardziej żal, że przepadło tyle zdjęć z tematów... Dopiero udało mi się stworzyć nowy avatar i odzyskać stopkę ?
Elvis Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2019 Straszne były Święta i Nowy Rok bez Burgmanii ... Sławku ... bez przesady ... bez Burgmanii (forum), można żyć ... można żyć i to całkiem dobrze ...
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2019 1 minutę temu, Elvis napisał: Sławku ... bez przesady ... bez Burgmanii (forum), można żyć ... można żyć i to całkiem dobrze ... Mirek masz rację, tylko po co bez Burgmanii jeżeli można Z.
Elvis Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mirek masz rację, tylko po co bez Burgmanii jeżeli można Z. A tak z drugiej strony to faktycznie można ... a czasami nawet trzeba ...
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Stycznia 2019 Dzisiaj frekwencja jak w maju, dzięki wszystkim za spotkanie.
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 3 Stycznia 2019 Dziękujemy i my. Spot udany, szkoda że tak krótko ale za to treściwie. Fajnie było Was widzieć.Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Rzelu Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Miło Was widzieć w kupie. A jak widać i pół loda zdrowia doda.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2019 Po awarii forum ustawiałem sobie nowy avatar i z przerażeniem odkryłem, że na forum jestem prawie 10 lat! (z przerażeniem, tzn., że czas tak leci!) Jako, że z żyjących i w miarę aktywnych członków GZ jestem (chyba) drugi, pomyślałem: sprawdzę Prezesa. I co mi wyszło! Ano, że dycha mu strzeliła przedwczoraj! Gratulacje! ? Edit: Bob jest dłużej, czyli w GZ jestem trzeci (ale w Szczecinie drugi ? ) Edit 2: Melmaciek jest z lutego 2009... ?
Bob Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jestem(chyba) pierwszy z żyjących i w miarę aktywnych.
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Bob napisał: Jestem(chyba) pierwszy z żyjących i w miarę aktywnych Brawo TY. ja się rok zastanawiałem czy warto i wygrało WARTO (w kupie raźniej)?
dr.big Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 22hubert nie wytrzymał "próby czasu" ? ...
Rekomendowane odpowiedzi