Elvis Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 No i nastał nam kolejny miesiąc .... listopad ... a jak listopad to mamy półmetek jesieni .... Dni co raz krótsze by nie powiedzieć że bardzo krótkie ... a pogoda, pomimo plusowych temperatur, daje się we znaki porannymi chłodami ... No i liście ... wszędzie pełno tego badziewia, niby suche ale gdzieś pod spodem mokre i zdradliwe ... By nie przedłużać, wszystkim kulającym jeszcze na 2oo, życzę szerokości, przyczepności ... no i oczywiście dużo, dużo słońca ... pozdrawiam ... LwG ...
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2018 Mirek, jak zwykle pamięta. Przed nami nowe wyzwania jak to Mirek napisał, liście i chłód, ale damy radę.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2018 No i coraz bliżej do kolejnego sezonu!
romeo1971 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 No i coraz bliżej do kolejnego sezonu! A ten jeszcze nie wszyscy zakończyliWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2018 Kurcze, mam wolne... Gdyby było jeszcze przyzwoicie ciepło (jednak to 160 km ode mnie), to może się skuszę...
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2018 Jak nie będzie żadnego kataklizmu (pogoda właściwie nie ma znaczenia) obiecałem to jadę.
darecki2059 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Postaram się i ja , może nowym jednośladem , zobaczymy
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Listopada 2018 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2018 Postaram się i ja , może nowym jednośladem , zobaczymy Pochwal się, co nowego zagości w Twoim garażu...?Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
darecki2059 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Ze względu na to że w przyszłym roku mam w planach ze Slawoyem AMD wypad zagraniczny postanowiłem zakupić mocniejszy motocykl. Kolega sprzedaje bardzo zadbaną Hondę CBF 1000 A i pomyślałem o zakupie tego motocykla turystycznego. Jeżeli w przyszłym tygodniu dojdzie do porozumienia to go kupię. Majka na razie zostaje bo nie mogę się z nią rozstać. Czas pokaże co będzie póżniej.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2018 A ja z Gosią "zakańczaliśmy" sezon w Goleniowie... Później żeberka w Babigoszczy. Pogodowo sucho, ale chłodno, bo max 11 st.C. Mimo to, fajnie było się przejechać w trasie po dłuższej przerwie...
minimi1 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Co wy z tym kończeniem sezonu, jeżdżę sobie spokojnie dalej do pracy czego i wam życzę
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2018 2 godziny temu, minimi1 napisał: Co wy z tym kończeniem sezonu, jeżdżę sobie spokojnie dalej do pracy czego i wam życzę Zakończenie jest tylko formą spotkania, a i tak co nie którzy jeżdżą dalej.
Marek62 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Ja kończę sezon jak zasypie śniegiem i oblodzi drogi , a rozpoczynam wraz z roztopami czyli ociepleniem
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2018 Jest ciepło a ja jutro w czasie spotu jednak w pracy na drugiej zmianie.
Rogierro Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Ja wczoraj się kulnąłem na działkę i wkoło komina, jutro raczej nieobecny bo na zebranie do szkoły córki zostałem oddelegowany. Chyba, że moto podjadę i po zebraniu gdzieś się złapiemy.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 7 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2018 Ja na koniec sezonu wymienię opony, więc trzeba będzie je wypróbować, a to oznacza, że chyba go jednak nie zakończyłem jeszcze
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2018 18 godzin temu, bilety napisał: Jest ciepło a ja jutro w czasie spotu jednak w pracy na drugiej zmianie. Ja dziś pracuję od 8 do 21. Także znowu nici. Za tydzień też mnie nie ma: wyjeżdżam służbowo w niedzielę (Dzień Niepodległości) i wracam w sobotę. Ale może dzięki temu będzie więcej czasu w sezonie. I więcej kasy na hobby. A skuter cierpliwie stoi w garażu...
Kamil an400 Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Ja wybieram się na spot już w kwietniu 2019 do zobaczyska GZ kolegowie
burgifan Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 A był ktoś w ogóle? Czy spot się odbył? Ja niestety byłem w robocie do 20,30.
Rogierro Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Nie wiem, nie byłem, z zebrania wyszedłem dopiero o 19.30 :-(
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2018 Ja praca, ale w niedziele ruszam bo Bob-a
Bob Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 No i super,pogoda ma być. Jak by co będzie grochówka na rozgrzewke.
Rekomendowane odpowiedzi