ERMI Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 w tym roku do żadnej GB się nie wybieram więc pewnie sie pojawię a czy na 2oo to zobaczymy.
drogowiec Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Noooo... wreszcie.... termin nie koliduje mi z Mazurami, więc się wybieram. Do zobaczyska Pozdrówka
zibi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 TYM RAZEM NIE ODPUSZCZĘ Do 3 razy sztuka
pilot Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Jesli Qwaki dostarczy Burga i mnie przyjmiecie to ja też chętnie sie tam pojawię aby zabawić się razem z wami i swoj? Smoczyca. (A czy moge zabrzć ze sob? krzyżówki na 70 bo nie maj? prawka może zrobi?).
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Administrator Opublikowano 25 Stycznia 2007 Jesli Qwaki dostarczy Burga i mnie przyjmiecie to ja też chętnie sie tam pojawie i zwami sie pobawie razem ze swoj? Smoczyca. Zapraszamy (A czy moge zabrzć ze sob? krzyżówki na 70 bo nie maj? prawka może zrobi?). Nie wiem o co chodzi ale... możesz
pilot Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Jesli Qwaki dostarczy Burga i mnie przyjmiecie to ja też chętnie sie tam pojawie i zwami sie pobawie razem ze swoj? Smoczyca. Zapraszamy (A czy moge zabrzć ze sob? krzyżówki na 70 bo nie maj? prawka może zrobi?). Nie wiem o co chodzi ale... możesz Chodzi czy mogę zabrać dzieci na speedfight bo nie wiem czy zrobi prawo jazdy aby mógł przyjechac na Burgi 150.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Administrator Opublikowano 25 Stycznia 2007 Chodzi czy mogę zabrać dzieci na speedfight bo nie wiem czy zrobi prawo jazdy aby mógł przyjechac na Burgi 150. Na Speedfight' cie czy na UH 150... bez znaczenia. Wpadajcie
pilot Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Chodzi czy mogę zabrać dzieci na speedfight bo nie wiem czy zrobi prawo jazdy aby mógł przyjechac na Burgi 150. Na Speedfight' cie czy na UH 150... bez znaczenia. Wpadajcie Dzięki
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 26 Stycznia 2007 Sympatycy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Będę - z racji tego że jestem oszczędnie zbudowany zrobiłem już przed chwil? sobie rezerwację na 4 os. - dwa pokoje 2 os. ... jako? się chyba zmieszczę !w00t
ciochin Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 !w00t Rezerwacja dokonana !w00t Razem z Kasi? na pewno pojawimy się na zlocie !w00t Pozdrawiam ciochin
Przemo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Witam, pokój zarezerwowany więc zgłaszamy swój udział na 4 kołach + 3 małe dodatkowe kółka no i troje nas bedzie !w00t + !w00t + !w00t
Klubowicze lamus Opublikowano 26 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2007 !w00t No to zarezerwowane Ravenka + Lamus przybęd? !w00t Małe sprostowanie z tego co powiedziała mi Pani prowadz?ca rejestracje nie ma takiej opcji jak Pokoje 2-osobowe z łazienk? (w segmencie 4- os). Pokoje 2 osobowe s? dostępne tylko w hotelu lub pawilonie „JODŁA” bior?c pod uwagę cenę oba przypadki należy uznać jako luksusowe !w00t Tak więc proszę o małe sprostowanie chyba że ta pani była nie doinformowana.
Klubowicze Profesor Opublikowano 26 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2007 co? wspaniałego jak uda mi sie zmienić co niektóre terminy - chętnie sie pojawię
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Administrator Opublikowano 26 Stycznia 2007 Małe sprostowanie z tego co powiedziała mi Pani prowadz?ca rejestracje nie ma takiej opcji jak Pokoje 2-osobowe z łazienk? (w segmencie 4- os). Wyst?pił mały bł?d w opisie. Zmiany zostały wprowadzone w po?cie informacyjnym na pierwszej stronie. Pani Elżbieta jest trochę zaskoczona duż? ilo?ci? telefonów w sprawie zlotu .
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 26 Stycznia 2007 Sympatycy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Melduję chęć uczestnictwa w Dniu Dziecka organizowanym w WDW RYNIA. Niczego nie rezerwuję. Padnę tam, gdzie będzie wolna podłoga. P.S. Jeżeli kto? ma problem ze skuterem na zlot, to chetnie służe pomoc?. Przy okazji chciałbym postawić każdemu kufel ambrozji (Mariusz poproszę cię o pomoc w realizacji). Wszak zaprzyjaĽniony salon i serwis Burgmanii
Ysabel Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ha ! Tym razem zarezerwowalam nam pokoj Przyjezdzamy z Mackiem !!!!
jagroski Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zależy od relacji redakcja-organizator.
Gość Estelle Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ano to i my dopisujemy się z Morley'em do listy
pilot Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ja już zarezerwowałem pokoje wiec jade ze smokiem i krzyżówkami.
Gość Melon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Widzę, iż zaczyna powoli zbierać się coraz większa ekipka. Postaram się również pojawić na zlocie - ale w chiwli obecnej nie mogę zadeklarować na 100%. Takie małę pytanko - istnieje możliwo?ć przybycia na zlot bez wcze?niejszego zarezerwowania pokoju w przypadku ich braku - a postawienia gdzie? małego namiotu? Dzięki za info
dr.big Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Niestety, w osrodku w Ryni (ani w poblizu) nie ma mozliwosci ustawienia namiotu. Juz sama wzmianka namiotow w 2005 roku wywolala istna burze. Namioty tym razem zostawiamy w domu .
zyzio Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ja sie z Wami w tym roku raczej nie spotkam na żadnym zlocie. W pierwszych dniach lipca pojawi się na ?wiecie nasze pierwsze dziecko A to jest dla mnie wazniejsze nawet niż Burgmania. Ale bedę z Wami duchem a i Wy ze mn? jak s?dzę wirtualnie jakie? Może bedzie jaki? spocik gdzie? na południu to na jeden dzień się pojawię ale żadnych dłuższych wypadów w sezonie letnim nie przewiduje
brzoza Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 No to się widzimy 01 . 06 tego roku. : A wcze?niej na Jasnej Górze .
Gość Melon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Je?liby decyzja o wyjeĽdzie zapadła w ostatniej chwili czy oprócz wspomnianych miejsc noclegowych gdzie? w pobliżu znajduje się jaki? dodatkowy pensjonat, hotel czy co? w tym stylu?
Gość PCX Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 A i jeszcze 1 ... można się kimn?ć pod jakim? daszkiem na dworze !yeah
Rekomendowane odpowiedzi