Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Mniej - więcej 18:00 !OK.

Opublikowano

Taki mały czwartkowy spocik w Babigoszczy !OKK

8289e997164660791a0e476a3a0f8cb9.jpga28ed688a2d0b16a1f2241085f9b241b.jpg2da8c8b975c59c717bf134d6ab97818e.jpg9c8643c96d770b4e402a1c23253b9cce.jpg

Opublikowano

Zajedziecie jeszcze do Szczecina obżartuchy? Ja dopiero z pracy.

• Sympatycy
Opublikowano

Fajny spocik... Pogoda dopisała !OK 

Na sobotę (Świnoujście 9.00 na prom), grupa chętnych do Świdwina na pokazy lotnicze:

1 - Slawoy

2 - Darecki

3 - ...

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za kolejny  (już 3 dla mnie) w tym sezonie czwartkowy spot Szczecińsko-Świnoujski. 

Opublikowano

Taaa, spocik był zacny. I lody w Stepnicy na deser. I te klasyczne rowery miejskie w Stepnicy, te pięknie zaokrąglone siodełka i smukłe ramy, ech.

• Sympatycy
Opublikowano

Taaa, o to to to. Te rowery , te siodełka... ach. Warto było te ponad 200km zrobić dla tych widoków ;)

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  W dniu 28.06.2018 o 19:35, Rogierro napisał(a):

te pięknie zaokrąglone siodełka i smukłe ramy, ech.

Rozwiń  

? Hmmm, opowiedz coś o tym ;)

A z innej beczki - może ktoś zna jakiegoś magika w Szczecinie który zna się na ustawianiu, synchronizacji gaźników w motocyklu? Gdzie z tym można by podjechać, najlepiej, żeby nie kosztowałoby to milionów. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 28.06.2018 o 20:04, burgifan napisał(a):

Rozwiń  

No jechały fajne rowery. Miały smukłe ramy i zaokrąglone siodełka. Była też młodziutka pani, która robiła lody. Bardzo smaczne lody.Niech żałują ci, którzy zamiast z nami do Stepnicy, pojechali do domu.

Także spot udany! :clapping:

Opublikowano
  W dniu 28.06.2018 o 20:24, ArtCho napisał(a):

Była też młodziutka pani, która robiła lody. Bardzo smaczne lody.

Rozwiń  

Ja poszedłem w czekoladowego.......Dzięki za spotkanie.

Opublikowano

Ja zapodałem kaktusa, Czemil jak wspomniał wszedł w czekoladę a KriSSo wybrał full opcję. Wymęczyliśmy biedne dziewczę

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękuje również za bardzo fajne spotkanie w przesympatycznym gronie. Big'u zrobiłeś nam niespodziankę, fajnie było Cię zobaczyć i pogadać. Wszystkim bardzo dziękuje za wspólnie spędzony czas, zarówno podczas dojazdu jak i konsumpcji. Bardzo Was przepraszam i ubolewam za urwanie się w połowie spotu, ale najazd niespodziewanych gości pokrzyżował mi plan czwartkowego spotu :-( 

Mam nadzieję, że będą kolejne okazje do wspólnych spotkań GZ, gdzieś w terenie. Może warto byłoby zorganizować jakiś spot nad morzem, ze wspólnym przejazdem pasem nadmorskim...?

Opublikowano
  W dniu 28.06.2018 o 21:07, Urbi napisał(a):

(...) Mam nadzieję, że będą kolejne okazje do wspólnych spotkań GZ, gdzieś w terenie. Może warto byłoby zorganizować jakiś spot nad morzem, ze wspólnym przejazdem pasem nadmorskim...?

Rozwiń  

Jestem jak najbardziej za i jeśli czas mi pozwoli, to bardzo chętnie pojadę tym razem już Tmaxem :) .

• Klubowicze
Opublikowano

Nie chcę robić konkurencji pokazom lotniczym, ale że pisałem iż mnie to nie bardzo interesuje, a ponadto okazało się, że mam swobodną sobotę, to informuję, że jutro o 9 z Melmaćkiem jesteśmy na 123 w Lubieszynie i jedziemy do Anklam, gdzie spotykamy się z Robssonem i chętnymi ze Świnoujścia. Dalej do Greifswaldu na rybkę i - nazwijmy to - zwiedzanie, objazd i eksploracja okolicznych dróg i powrót przez Uznam i być może Swinoujscie. Całość oceniam na „do wieczora”. Pewnie z tankowaniem w nrd. Zapraszam, jak komuś się chce i może. Jakby ci, dajcie znać telefonicznie, albo smsem, żeby wiedzieć czy czekać czy nie. Koordynacja ze Świnoujścia z Robssonem. 

Opublikowano
  W dniu 28.06.2018 o 20:04, burgifan napisał(a):

A z innej beczki - może ktoś zna jakiegoś magika w Szczecinie który zna się na ustawianiu, synchronizacji gaźników w motocyklu? Gdzie z tym można by podjechać, najlepiej, żeby nie kosztowałoby to milionów. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Rozwiń  

A ten rocznik nie ma wtrysku?

Opublikowano

Ale to nie dla mnie.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja jednak do Świdwina, to też nie do końca mój klimat ale lubię jeździć po Polsce. W powrotnej drodze zaplanowałem grilla na Dominikanie. Powrót do Szczecina wieczorem z Romkiem.

• Sympatycy
Opublikowano

A jest jakaś grupa, jakieś szczegóły wyjazdu do Świdwina? Kto, skąd, o której?

W dniu 29.06.2018 o 19:00, bilety napisał(a):

W powrotnej drodze zaplanowałem grilla na Dominikanie

Rozwiń  

Ale wszyscy uczestnicy tego wyjazdu? Czy tylko Ty na grila zawitasz? Być może nie wszyscy są proszeni, to luzik. Dajcie cynk jak to wygląda.

Opublikowano
  W dniu 29.06.2018 o 20:03, KriSSo napisał(a):
A jest jakaś grupa, jakieś szczegóły wyjazdu do Świdwina? Kto, skąd, o której?
Ale wszyscy uczestnicy tego wyjazdu? Czy tylko Ty na grila zawitasz? Być może nie wszyscy są proszeni, to luzik. Dajcie cynk jak to wygląda.
Ja rano jade do Dominikowa niestety nie będę w Swidwinie bo mam robotę na ranczo i wracam na nockę grupa wracajaca ze Swidwina moze wpaść w drodze powrotnej po mnie a przy okazji coś się ugriluje i wypije kawę

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

A ja lecę z Arturem i Maćkiem na NRD. 

Podobnie jak Artur czy Marek nie do końca "kręcą" mnie takie imprezy (Świdwin) choć nie ukrywam, że też o tym myślałem. Jednak jeżeli mam wybór stać i patrzeć w niebo od 11 do 16 to wolę w tym czasie zrobić parę kilometrów i bez znaczenia czy jest to Polska czy NRD - ja lubię zapier...ć !V i zwiedzać też lubię :kicking:

Gdyby Ktoś ze Świnoujścia jednak wolał polatać po NRD (choć wątpię) to ja wyjeżdżam o 9.30 

• Klubowicze
Opublikowano

Ja zmawiam się rano telefonicznie wyjeżdżam około 9 - 9:30

Opublikowano

A ja o 6 rano

W dniu 29.06.2018 o 20:19, bilety napisał(a):
Ja zmawiam się rano telefonicznie wyjeżdżam około 9 - 9:30

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 29.06.2018 o 20:15, Robsson napisał(a):

A ja lecę z Arturem i Maćkiem na NRD. 

Podobnie jak Artur czy Marek nie do końca "kręcą" mnie takie imprezy (Świdwin) choć nie ukrywam, że też o tym myślałem. Jednak jeżeli mam wybór stać i patrzeć w niebo od 11 do 16 to wolę w tym czasie zrobić parę kilometrów i bez znaczenia czy jest to Polska czy NRD - ja lubię zapier...ć !V i zwiedzać też lubię :kicking:

Gdyby Ktoś ze Świnoujścia jednak wolał polatać po NRD (choć wątpię) to ja wyjeżdżam o 9.30 

Rozwiń  

Robert klimat wojska dla mnie jest taki sobie byłem dwa lata, ale w zeszłym roku byliśmy w Mirosławcu na podobnej imprezie i było całkiem fajnie (jest grochówka wojskowa i to mnie przekonuje). Do przejechania ze Szczecina ponad 300 km.

Opublikowano
  W dniu 29.06.2018 o 20:23, bilety napisał(a):

Do przejechania ze Szczecina ponad 300 km.

Rozwiń  

W obie strony oczywiście.

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 29.06.2018 o 20:23, bilety napisał(a):

w zeszłym roku byliśmy w Mirosławcu na podobnej imprezie i było całkiem fajnie (jest grochówka wojskowa i to mnie przekonuje). Do przejechania ze Szczecina ponad 300 km.

Rozwiń  

Dla mnie to już 400 w obie strony, fajny wypad. Ja nie mówię NIE takim imprezom. Pewnie jeszcze kiedyś się wybiorę ale raczej nie na cały dzień - może na grochówkę tak, na szybkie oględziny i może jakiś przelot maszyny powietrznej.