Tatko Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Marcyś nie podpowiadaj bo będą tańczyć a nie robić.
marcyś Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Pawle rock to wsumie pochodna blusa.Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Pawle rock to wsumie pochodna blusa.Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka Przy lagch to nawet wskazane troche potancowac i kolanka rozprostowacWysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Doktorek Opublikowano 4 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2018 Witajcie, chyba bierze mnie przeziębienie i nie wiem czym przyjadę chciałbym Zacną a jak będę chory to przyjadę samochodem
GrzechoCnik Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Artur, ja tak w kwestii organizacyjnej. Do Wilna ze Smolnik jest średnio 210km a więc będzie minimum 3h jazdy w jedną stronę czyli 6h w obie przy dobrej organizacji i spinaniu się przy tankowaniu. Najlepiej wszyscy jadący na Litwę muszą być zatankowani przed wyjazdem czyli muszą wziąć paliwo przed przyjazdem do Smolnik. Następne tankowanie w Wilnie. Jazda musi być zgodna z przepisami na Litwie bo na tej trasie do Wilna często stoją z suszarką i koszą, więc nie pogonimy tak jak u nas. Jeśli wyjedziemy o g.9 a na g.17 mamy wrócić to wychodzi 2h na obiad i zwiedzanie gdziekolwiek by nie było. To trochę mało i może się udać tylko przy sprawnym spinaniu dupy. No i żeby wyjechać o g.9 to biesiada pewnie będzie niskoalkoholowa trza o tym pamiętać. I to tyle marudzenia. Pozdrowienia w rytmie "slow 12 bar blues".
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2018 Masz rację Grzesiu, temat ten planuję jeszcze krótko przegadać jak dojedziemy do Augustowa (przystanek). Zakładam małe przesunięcie czasowe wyjazdu... warto!
Tatko Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 A dla czego o 9tej a nie o 6tej naj później .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lipca 2018 Administrator Opublikowano 4 Lipca 2018 Dnia 26.06.2018 o 10:40, arturas napisał: Mam jeszcze kominy, które były na zlocie. Sprawdzona ochrona szyi lub głowy (nie patrz na przykład foto ). Jak ktoś chętny to proszę o info zabiorę ze sobą (25 zł/szt.) W temacie... Kto co potrzebuje tu odpowiedni wątek ->> Gadżety Burgmania - tu zamawiamy Godzinę temu, Andrzej.S napisał: A dla czego o 9tej a nie o 6tej naj później . 6 ' ta to lekko bandycka pora ale jeśli mielibyśmy wczesne śniadanie to start o 7 - 8ej byłby idealny, zważywszy na trasę jaką mamy do pokonania
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2018 Wiem ze Andriu lubi wczesne godzinki, ale jak przesuniemy sie na g. 8 to powinno byc OK
marcyś Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Arturze jak najbardziej 8 jest ok. 6 rano to jednak godzina dosyc kontrowersyjna na wstawanieWysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Simplusik Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 8.00 Wyjazd Wilno super pomysł nawet jak mielibyśmy tylko tam dojechać na bułkę i do kwatery wracać .
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 5 Lipca 2018 Użytkownicy Opublikowano 5 Lipca 2018 Ja również jestem za 8:00, Czy godzina powrotu z Litwy jest sztywna? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2018 17-18 powinnismy byc z powrotem aby pocieszyć sie jeszcze bluesem w Suwalkach. Plan mpto podróżnika napięty, ale nacieszymy sie jazdą, widokami i cos znamienitego na Litwie zobaczymy! Jak ktoś chętny aby do nas dołączyć, mam info : jest jeszcze kilka wolnych miejsc niebawem będę wiedział ile. W tym przypadku kolejność wpisu w wątku ma znaczenie i opłata 185 zł już na miejscu!
spring Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 No dobra, Artur dopisz mnie solo na końcu listy. Przelew dostarczę osobiście Piotr
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2018 Mamy na tą chwilę 6 wolnych miejsc! Jak ktoś chętny zapraszam, Kolejność wpisów w wątku decyduje. Wpłata w tym przypadku na miejscu. Hey babariba Burgmania Blues!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lipca 2018 Administrator Opublikowano 5 Lipca 2018 Artur, mam potwierdzenie od Mr.Sir Black Jedzie z synem... Czyli pokój 2 osobowy dla nich Hey babariba Burgmania Blues!
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2018 No i fajnie. Z tymi dwójkami to zobaczymy jak bedzie, bo to juz pod limit jestesmy, ale trójki napewno są.
GrzechoCnik Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Póki jeszcze dzisiaj nie jesteśmy na miejscu możemy poczuć atmosferę jaka nas czeka. Na stronie suwalkiblues.pl zamieścili w programie poniższą informację: "KONCERT OTWARCIA / koncert biletowany20:30 JAN CHOJNACKI PRZEDSTAWIA BIELSZY ODCIEŃ BLUESA LIVE – SEBASTIAN RIEDEL & CREE z towarzyszeniem Suwalskiej Orkiestry Kameralnej, support: Smooth Gentlemen, Sala im. Andrzeja Wajdy SOK, ul. Papieża Jana Pawła II 5koncert transmitowany na antenie Programu 3 Polskiego Radia" można sobie tego posłuchać choćby i na stronie Trójki TUTAJ lub gdzie tam kto woli.
Yazinz Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Artur, mam dwa pytania w związku z wyjazdem na Litwę: 1.o której ostatecznie ruszacie z Suwałk na Litwę? 2. Jedziecie przez Sejny? Muszę wstrzelić się czasowo, bo ruszam z Białegostoku i nie chcę jechać do Wilna sam Pozdrawiam.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 5 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2018 Jednak jadę samochodem, długo się wahałem, pozdrawiam i do zobaczenia jutro
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2018 Yazinz. Trase na Wilno dokladnie bede znal jutro, ale jedziemy ze Smolnik wiec nie przez Sejny. Napewno inna trasa jedziemy i inna wracamy.
kerik Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Ale Wam zazdroszcze. Sprawy rodzinne nie pozwalają mi być z Wami /może w przyszłym roku/. Pozdrawiam wszystkich uczestników. Życze miłej zabawy w rymach blusa, wspaniałych wrażeń z jazdy i smacznych kartaczy. Andrzejku proszę o fajną sesje zdięciową.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 6 Lipca 2018 Użytkownicy Opublikowano 6 Lipca 2018 Listę zaktualizowałem. Mamy fajną BluesEkipę :afro: Już się cieszę Dla przypomnienia - mazowieckie, bo nas wyszło najliczniej, kto chętny na wspólny przelot, to: Spotykamy się tradycyjnie na stacji Shella przy Radzymińskiej między Makro a M1 w Markach. Godzina 10ta spot, 10.20-30 wylot. Dojazd na miejsce w widełkach 15.00-16.30 Przejazd przez Marki, Zegrze, Pułtusk Kierunek Ostrołęka, dalej Łomża (tankowanie). Przystanek Augustów (rynek). Kierunek bez przeszkód drogowych.Tempo przelotowe spokojne. My startujemy niestety dopiero po fabryce. Widzimy się na miejscu. PozdrawiamRadek
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2018 Przypominam tylko, że Litwa jest w strefie Schengen, więc dowód osobisty nam wystarczy. Dobrze zabrać kartę zdrowotną EKUZ - tak na wszelki ..... Ja mam, ale już nie ważną
Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2018 Pierwszy Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lipca 2018 Administrator Opublikowano 6 Lipca 2018 Bez EKUZ'a (ważnego) się nie ruszam z PL Sniadanko z kawusią tuż obok miejsca startu i ... Hey babariba! No i ekipa się montuje
Rekomendowane odpowiedzi