Klubowicze arturas Opublikowano 31 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2018 Witajcie Przyjaciele, trochę późno otwieram temat, ale najważniejsze że dopięte wszystkie szczegóły i nie powinno być problemów noclegowych tak jak poprzednio mimo trudności. Z racji wielu remontów obiektów, w tym roku spotkamy się nieco inaczej. Opis znajdziecie poniżej. W Burgmanijnym składzie odwiedzaliśmy Suwałki w trakcie festiwalu już 4 razy!!!. Nasze wyjazdy potwierdzały się wyśmienitymi wspomnieniami. Wracaliśmy zadowoleni, dobrze się bawiliśmy i czasem mimo kapryśnej aury przy wyjeżdzie chcieliśmy już powtórki. Kto już był to wie że to wyjątkowe spotkania i jest fajnie. W suwałkach oprócz muzyki bluesowej jest dużo imprez towarzyszących i wyjątkowa atmosfera .... o jagodziankach, kartaczach, kwasie chlebowym i innych atrakcjach nie muszę wspominać. Dla tych co jeszcze nie byli można zobaczyć jak było w ubiegłych latach 1. Wyjazd na Festiwal 2014 >>TUTAJ 2. Wyjazd na Festiwal 2015 >>TUTAJ 3. Wyjazd na Festiwal 2016 >>TUTAJ 4. Wyjazd na Festiwal 2017 >>TUTAJ Wspólnie z Mateo28 otwieram wątek cyklicznego już spotkania SUWAŁKI BURGMANIA BLUES 2018 - 6-8 lipca 2018 Ze względów logistycznych miejscem tegorocznego spotkania jest Gościniec Jaćwing we wsi Smolniki za Suwałkami. Poniżej opis miejsca i program spotkania. Gościniec Jaćwing położony jest we wsi Smolniki za Suwałkami w sercu Suwalskiego Parku Krajobrazowego. To w tym miejscu były kręcone sceny do Pana Tadeusza. Smolniki otoczone są jeziorami polodowcowymi. Wokół roztaca się przepiękny krajobraz. Gościniec składa się z 4 budynków; Domu Gospodarzy, Domku Letniego; Budynku Tarasowego z pokojami dla grup zorganizowanych oraz Odremontowanej Stodoły służącej jako wielofunkcyjna sala. Posiada pokoje z łazienkami i dużo zieleni. UWAGA - Ilość miejsc jest ograniczona do 40 osób. Termin: 6-8 lipca 2018 Koszt spotkania - 185 zł/os. w tym: 2 noclegi plus śniadanie, powitalna regionalna biesiada oraz sobotni wyjazd BUSem łącznie z powrotem na koncerty do Suwałk na koncerty Wpłaty proszę kierować na konto: Artur Bandyra PKO BP 43 1020 1026 0000 1302 0036 5700 Proszę podać: nick, BLUES 2018 Zapisy przyjmuję do 25 czerwca PROGRAM SPOTKANIA: PIĄTEK godz. 12-16 - przyjzad godz. 17.30 siadamy do biesiady regionalnej i bawimy się na miejscu do... wg możliwości MENU na Biesiadę: Dania na ciepło: Kartacze, karkówka, babka ziemniaczana podana z sosem, świeżonka, surówka z białej kapusty. Dania podane na zimno: smalec, ogórek małosolny, deska serów regionalnych, deska wędlin regionalnych, pomidor z oliwkami i serem feta, sałatka z selera Dodatki: ciasto drożdżowe, owoce, kawa, herbata SOBOTA (do ew. zweryfikowania wg pogody) godz. 9 - wspólny wyjzad do WILNA i Zamku w TROKACH na Litwie do WILNA mamy ok. 150 km - zwiedzanie Starówki i Ostrej Bramy w Wilnie, - wspólny obiad - należy przewidzieć w kieszeni 5-10 EUR - w drodze powrotnej Zamek Troki godz. 16-17 powrót godz. 18 wspólny wyjazd do SUWAŁK Busem godz. 0-1 powrót żródło Wikipedia Żródło: Gazeta.pl NIEDZIELA godz. 9-11 wspólne śniadanie i wyjazdy dla chętnych w drodze powrotnej możemy się zatrzymać na super JAGODZIANKI VIVAT Suwałki BURGMANIA Blues! Dopisujcie się kto chętny!!! Ilość miejsc ograniczona do 40! 1. Ziuta - wpłacono 2. Jaco - wpłacono 3. Andrzej.S - wpłacono 4. Mateo28 5. arturas - wpłacono 6. Betti - wpłacono 7. Kowal - wpłacono 8. Kowal małżonka - wpłacono 9. GrzechoCnik - wpłacono 10. putek - wpłacono 11. MariuszBurgi - wpłacono 12. Marcyś - wpłacono 13. Ola - wpłacono 14. Ewik - wpłacono 15. Wrzonio - wpłacono 16. Pgizi - wpłacono 17 Piootr - wpłacono 18. Doktorek - wpłacono 19. Długi 1973 - wpłacono 20. Magda Długiego - wpłacono 21. Kordziuk - wpłacono 22. Dorka Kordziuka - wpłacono 23. Simplusik - wpłacono 24. Basia - wpłacono 25. Janek - wpłacono 26. Spring - wpłata na miejscu 27. Sir Black/ MotoPower - wpłata na miejscu 28. Sir Black Junior - wpłata na miejscu 29.
Sympatycy Jaco Opublikowano 31 Maja 2018 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2018 Jaco i Ziuta jesteśmy na wstępie, coby nic nie popsuło nam planówWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 31 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2018 Innym razem - termin konfliktowy. Miło wspominam pobyt w Suwałkach i zderzenie z blusem - do dziś nalepka dzielnie się trzyma na moto. Bawcie się dobrze.
kowal Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Arturas koleżko drogi kowala wpisz wnet. Ostateczny termin wpłaty do kiedy, jeśli przeoczyłem to wybacz.
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2018 Faktem jest nie napisałem. Nalezy przyjąć termin deklaracji i wpłat do 25 czerwca.
GrzechoCnik Opublikowano 3 Czerwca 2018 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Poproszę o dopisanie do listy i stringi z logiem bluesowym rozmiar XL
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2018 Heyka, mam zweryfikowane koszty po rozmowach - stały koszt naszego spotkania to 185 zł Ustaliłem również Menu na biesiadę, które wstawiłem do wątku opisowego. Aktualizuję listę i czekam na dalsze deklaracje. Hey Babariba!!! niech żyje Burgmania BLUES
putek Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Proszę o dopisanie do pozytywnie zakręconych fanów fajnej muzy a o imprezie to nie wspomnę:)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Czerwca 2018 Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2018 Jestem obecny na tej Zacnej imprezie i okazji do spotkania się , wycieczki na LT oraz oczywiście posłuchania Bluesa live
marcyś Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 No to na dzis sytuacja takaProsze o dopisanie do listy Marcys . Meggy Ola i Tosia. Życie zweryfikuje w przeciagu najblizszego tygodnia czy 4 czy 2 szt.Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
DYSIA Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Co roku ten sam problem, bo w lipcu mamy planowany urlop, ale może...? Śledzimy temat
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2018 Listę uzupełniłem. Wygląda na to że już prawie połowę miejscówek mamy zapełnioną! Hey BabaRiba Burgmania Blues!
Tatko Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Artur a dla czego pół kobiety pół szczupaka.?♀️Oj będzie się działo.
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2018 4 minuty temu, Andrzej.S napisał: Artur a dla czego pół kobiety pół szczupaka. Oj będzie się działo. Dawno nie byłem w Suwałkach i nie kumam
marcyś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Babariba. Tł. Baba ryba szczupak Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Arturek BABARIBA pół Kobiety pół szczupaka to jeszcze jak byłem piękny i młody.
marcyś Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Andrzej Ty nadal jestes mlodyWysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Ewik Opublikowano 14 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2018 Widzę, ze szykuje się świetna ekipa na blues, organizacja i miejscówka perfekcyjna. Proszę dopisać do listy Wrzonia i mnie
kowal Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Arturas dopisz małżonkę moją do listy, zmusza mnie to do przyjazdu oplem, z zasady nie wsiada na moto. Cóż w życiu nie można mieć wszystkiego...
Klubowicze pgizi Opublikowano 15 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 ArturAsie proszę o dopisanie mojej, skromnej osoby do listy uczestników tego wydarzenia. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 Im bliżej terminu, to widzę poruszenie w temacie. Będzie nam wesoło. Fajna ekipa się montuje. ... i pół kobiety i pół szczupaka
Yazinz Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Dołączę do Was w sobotę, na wyjazd do Wilna Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2018 Super. Milo będzie Ciebie widziec. Moze uda Ci sie wiecej czasu wygospodarowac i bedziesz rowniez w piatek
Rekomendowane odpowiedzi