Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 Dzisiaj skromnie 170km na 2oo Ale za to bardzo szybkie winklowanko po przepięknych okolicach Arabby obserwujac w lusterkach nie tylko mijanych motocyklistow ale i piekne dolomity. Nie mogło też zabraknąć wjazdu wagonikiem na masyw Funivia del Lagazuoi i spacerek na wysokosci 2890m - widoki niesamowite, także warto było wyskoczyć z siodła na te 2h.
Kaktus Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Widoki super ale brakuje mi na fotkach takich uśmiechów i zadowolenia z siebie jak tu
Sobier Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 24 minuty temu, SzymonSeptic napisał: Dzisiaj skromnie 170km na 2oo Ale za to bardzo szybkie winklowanko po przepięknych okolicach Arabby obserwujac w lusterkach nie tylko mijanych motocyklistow ale i piekne dolomity. Zgadzam się z tobą w 100 % Jest to moje i myśle że nie tylko moje jedno z ulubionych miejsc do winklowania .
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 Kaktus nie zaśmiecać mam tematu My nie pizga.. sztucznych usmieszków
Kaktus Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Teraz, SzymonSeptic napisał: Kaktus nie zaśmiecać mam tematu My nie pizga.. sztucznych usmieszków Wiem Szym , przyjemności w te ostatnie dni i wracajcie szczęśliwie do domu żonki i koty czekają
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 1 minutę temu, Sobier napisał: Zgadzam się z tobą w 100 % Jest to moje i myśle że nie tylko moje jedno z ulubionych miejsc do winklowania . Sobier wrzucam filmik z winkli Ale mam 5% dopiero może jutro będzie ... jedno jest pewne ..za rok lecimy znowu latanie gdzie indziej straciło sens ...jak mówiłeś
Kaktus Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Teraz, SzymonSeptic napisał: Sobier wrzucam filmik z winkli Ale mam 5% dopiero może jutro będzie ... jedno jest pewne ..za rok lecimy znowu latanie gdzie indziej straciło sens ...jak mówiłeś Jadę z Wami tym razem nie odpuszcze
Sysgone Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 2 minuty temu, SzymonSeptic napisał: jedno jest pewne ..za rok lecimy znowu latanie gdzie indziej straciło sens ...jak mówiłeś To już wiesz, dlaczego my tam lecimy po raz kolejny. A w międzyczasie już szukamy kolejnych miejscówek na przyszłoroczny wyjazd
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 2 minuty temu, Sysgone napisał: w międzyczasie już szukamy kolejnych miejscówek na przyszłoroczny wyjazd Skopiuj mi wasze trasy odrazu
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 17 minut temu, Kaktus napisał: Jadę z Wami tym razem nie odpuszcze Kaktus -Blady mówi że jesteś pierwszy na liście rezerwowej Bo cały Team tegoroczny już jest wpisany na next year
Sobier Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 9 godzin temu, SzymonSeptic napisał: Skopiuj mi wasze trasy odrazu To nie będzie takie proste, juz połowa pamięci w navi zajęta trasami
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2018 Niestety wszystko co dobre szybko sie kończy .Dziś zrobiliśmy 240km z Arabby do Maria Alm w Austrii.Sprzęty zapakowane na przyczepke i jutro lecimy do domciu. Termi leci na kołach więc Jego wynik będzie ponad 4tys km. Po winklach zrobiliśmy 1900km. Wieczór spędzamy na wspominkach i przede wszystkim planach i pomysłach na kolejne wypady w tej kwestii nie brak nam wyobraźni I fantazji.. Pomimo zmęczenia chęci na kolejne km w siodle nie brak
Sympatycy Robsson Opublikowano 16 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2018 Miód malina Panowie. Aż ślinka cieknie a jeszcze 50 dni trzeba czekać. Ciekawy jestem czy jezdziliscie między Arabbą a Canazei? Byliście na Sass Pardoi? Mam sentyment bo latam tam co roku na białym asfalcie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Sobier Opublikowano 16 Czerwca 2018 Opublikowano 16 Czerwca 2018 10 minut temu, Robsson napisał: Miód malina Panowie. Aż ślinka cieknie a jeszcze 50 dni trzeba czekać. Ciekawy jestem czy jezdziliscie między Arabbą a Canazei? Byliście na Sass Pardoi? Mam sentyment bo latam tam co roku na białym asfalcie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Nie wiem jak "banda Szymona" ale My latamy co roku Ps Jeszcze tylko 21 dni
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2018 7 godzin temu, Robsson napisał: Miód malina Panowie. Aż ślinka cieknie a jeszcze 50 dni trzeba czekać. Ciekawy jestem czy jezdziliscie między Arabbą a Canazei? Byliście na Sass Pardoi? Mam sentyment bo latam tam co roku na białym asfalcie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Ponoć jechaliśmy przez to chłopaki mówią ....ja nie pamiętam Tomek już ruszył do Polski....My za chwilę startujemy.
Termi_N Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Czas powrotów nastał. Fajnie było i szybko minęło te kilka dni. W 10 godz. udało mi się dzisiaj wrócić na Goldim - powrót do domu liczył 1106 km. Przez cały tydzień udało się nawinąć na koła 4033 km. Oponki się sprawdziły i nie zawiodły to najważniejsze. Wyjazd udany a chłopaki zadowole ze śmigania po górach - mój sprzęt bardziej preferuje szybkie i długie łuki ale i tak radocha była. Dzięki za fajny wyjazd i miłe towarzystwo. Apeciki wzrosły i kolejne wyjazdy są już w planach.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Czerwca 2018 Dzięki wszystkim za naprawdę baaardzo udany wyjazd ...Tomek -szacun za pokonany dystans i szacun za jazdę po winklach "stodołą"-należy Ci się nobel .... Blady dzięki za prowadzenie całej ekipy I Maska za planowanie każdego dnia Dzięki Wam ten wyjazd zaliczam jako najlepszy w mojej karierze pod każdym względem ..Z taką ekipa aż chce się żyć !Podróże kształcą ,więc paru rzeczy wszyscy się nauczylismy....następny wyjazd będzie zatem jeszcze lepszy!!!-ale czy to możliwe ?? Dzięki Sysgone i Sobier za "ułożenie życia " na wypadzie -bez Was bylibyśmy w czarnej d..... Siedzę w swojej wannie (nareszcie!) i już się łezka w oku kręci - a co będzie później W ciągu tygodnia powinienem zamieścić film z wypadu ..... P.S. Bym zapomniał Dzięki naszemu Prezesowi za ciągły kontakt telefoniczny ,troskę i pomoc przy kłopotach nawigacyjnych (zamknięta przełęcz )...Dzięki Zybex !!!
Kaktus Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Czekamy z niecierpliwością Na film i opowieści na spocie Brawo Wy !!!! Ps Zybex -wiadomo taki Prezes to Skarb
BLADY Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Panowie dziękuję za wspaniałą zabawę.Italia z pokładu dwóch kółek bajeczna.Szczególne podziękowania dla Szyma za profesjonalne przygotowanie wyjazdu .Oczywiście dziękuję Kolegom ze stolicy za wspaniałe trasy i widoki.Jestem pewien ,że to nie był nasz ostatni wspólny wyjazd....
Sysgone Opublikowano 17 Czerwca 2018 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Cieszę się, że wyprawa się udała a nasze doświadczenia trochę w tym pomogły Jeszcze 19 dni i my się tam zaczniemy kręcić A później cały rok czekania na kolejny wyjazd
smarciu Opublikowano 18 Czerwca 2018 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Czekamy na relacje filmową, widziałem kamerki przyczepione do sprzętów Gratulacje za całokształt wyjazdu dzięki za inspiracje!
Sympatycy Robsson Opublikowano 18 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 18 Czerwca 2018 Oprócz filmiku, którego czekam z niecierpliwością czekam na opis trasy (którędy, gdzie i jak noclegi, czy każdy gdzie indziej czy może dwie bazy wypadowe itp.) Ogólnie to gratuluję świetnej wyprawy i powrotu w cudownych nastrojach. Dla Tomaszka szacun za pokonanie trasy na 2oo. Edit. Gratki dla ekipy z powodu przymusowej wymiany opon
Rekomendowane odpowiedzi