Sobier Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Jeszcze 25 dni i zobaczymy czy są wasze ślady na winklach i czy posprzątaliście na stoliku 1
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2018 Wasze zdrówko znad gardy ...30" upał jak cholerka....jeździmy ubrani po cywilu na krotko
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dnia 7.06.2018 o 23:20, arturo-bb napisał: Jedyny prawdziwy facet z ja.....mi Reszta to ciepłe kluchy Tak to ja mogę dookoła świata jechać
dziadzia Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 8 godzin temu, SzymonSeptic napisał: Wasze zdrówko znad gardy ...30" upał jak cholerka....jeździmy ubrani po cywilu na krotko Jak bez ciuchów śmigacie to Szymon lepiej opony nie zamykaj, bo może Cię oskurować i to nie źle!!! Przyjemności dla wszystkich.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dzisiaj wkoło gardy 170km ...odpoczynek .Jutro lecimy do Bormio pokonywać Sobierowo Sysgonowe winkle .... I zestaw podróżnika Buła i Parówa
Maska Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Alpy cały czas pozytywnie zaskakują.. wydawało by się że już wiele widziałem ale to co tu... Bajecznie Ps. Ja oponki nie zamknąłem... jeszcze Od siebie jeszcze dodam że nawigację Sygic, NaviExpert, google mapa odpadły już w przedbiegach... Przypadkiem znaleziona magic earth uratowala nam 4 litery... Nieskończona ilość punktów pośrednich itp.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2018 Po śniadaniu ruszyliśmy w stronę bormio....ujechalismy pare km i zastała nas burza ,czekamy az lekko przejdzie
Sympatycy Robsson Opublikowano 12 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zazdraszczam Panowie ale już za nie całe 2 miechy sprawdzimy ślady po Sobierku (Zimno było na Grossglocknerze ? ) Pozdrowionka dla ekipy , bawcie się dobrze - LWG
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2018 Na glossglockner temp ok 10" Ale dojechaliśmy zgrzani więc zimno nie było Dzisiaj zrobiliśmy 270km do Bormio ,myślałem ,że już piękniej być nie.może ,a tu widoki i drogi z godziny na godzinę coraz lepsze.Sysgone -wisimy Ci dużą flache ....Pogoda tylko przez godzinę splatala nam figla,jak narazie aura nam sprzyja.Mamy nadzieję że jutro też będzie dla nas łaskawa ,bo mamy zamiar zaatakować stelvio Zdrówko burgmaniacy !!!
Sympatycy kris02 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ach zazdraszczam
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2018 Blady i jego image w knajpie Siara jak ch.. wszyscy w koszulach a bladzina.....dodam ze rano po recepcji w piżamie latal ...
Sysgone Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Chłopaki, czy Wy sądzicie, że jeździlibyśmy tam z Sobierem co rok, jakby nie było ciekawie? A teraz, wiedząc, że tam jesteście, to nosi nas podwójnie ;-) Ale na szczęście jeszcze tylko 24 dni
Sobier Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 7 godzin temu, SzymonSeptic napisał: Na glossglockner temp ok 10" Ale dojechaliśmy zgrzani więc zimno nie było Dzisiaj zrobiliśmy 270km do Bormio ,myślałem ,że już piękniej być nie.może ,a tu widoki i drogi z godziny na godzinę coraz lepsze.Sysgone -wisimy Ci dużą flache .. Szymon proponuje ją (flachę) zostawić gdzieś na Stelvio dobrze przykitrać a my ją weźmiemy za 24 dni i wieczorkiem wypijemy 1
stator Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 24, powiadasz.....no to nie doczeka! Pomorzanie ruszają juz jutro rano !
Sysgone Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Jak tak Pomorzanie chcą, to mogą tam drugą dorzucić, my się nie obrazimy ;-)
Klubowicze .maniek Opublikowano 13 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2018 3 godziny temu, Sysgone napisał: Jak tak Pomorzanie chcą, to mogą tam drugą dorzucić, my się nie obrazimy ;-) Masz rację Norbert. My wypijemy nawet trzy butelki.
stator Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 No to do zobaczeniu na szlaku ! Pozdrowienia z nad morza !
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2018 Sorry chłopaki mielismy zostawić flache w krzokach ale wieczorem były braki i dziubnelismy ja .. Dziś lecielismy przez livigno do Szwajcarii i od dupy strony na stelvio .90%trasy padał deszcz więc lodowiec odpuscilismy.Lacznie pękło 260km i dzięki kiepskim warunkom atmosferycznym gieesy zostawaly z tylu.Najważniejsze Stelvio zaliczone i Szwajcaria zaliczona Zasłużyliśmy na piwko
Sobier Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Trzeba było kupić następna w Livigno i zostawić. Dla chcącego nic trudnego 5 godzin temu, Sysgone napisał: Jak tak Pomorzanie chcą, to mogą tam drugą dorzucić, my się nie obrazimy ;-) Dobrze prawisz kolego Jednak dobrym pomysłem było zabukować kilka noclegów w Bormio
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2018 46 minut temu, BLADY napisał: Dziś Arabba To już dolomity za 30 dni i ja tam pośmigam czekam na zdjęcia z niecierpliwością
Sobier Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 13 godzin temu, Joasia70 napisał: To już dolomity za 30 dni i ja tam pośmigam czekam na zdjęcia z niecierpliwością A My za 24 dni
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2018 Dotarliśmy do Arabby ,z lekkim poślizgiem bo przełęcz bolzano byla zamknięta ,więc musieliśmy nadrobić 60km .Dziś zrobiliśmy 272km zaliczając po drodze przełęcz gavia ,znowu winkle winkle i winkle ...cudownie. Buty zniszczone w parę dni Integra przed wyjazdem w dzisiejszą trasę musiała zawitać w serwisie w Bormio na naciagu łańcucha -pracował w ekstremalnych warunkach przez 1500km ....narzędzia oczywiście zostały w zell am see w Austrii w aucie Z każdym przejechanym kilometrem uśmiech nie schodzi nam z paszczy ...Tymczasem planujemy trasę na jutro
Sysgone Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Przepraszam chłopaki, następnym razem "puszczę" Was autostradami
Rekomendowane odpowiedzi