Sobier Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 W dniu 7.06.2023 o 07:24, MariuszBurgi napisał(a): W trasę warto wozić "zapasową" Rozwiń Potwierdzam że taka tablica to przydatna rzecz na wyjazdach. Temat przerobiłem na pierwszym wyjeździe w Alpy 😂
Klubowicze Piootr Opublikowano 30 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2023 W dniu 30.07.2023 o 09:52, Sobier napisał(a): Potwierdzam że taka tablica to przydatna rzecz na wyjazdach. Temat przerobiłem na pierwszym wyjeździe w Alpy I nadal mi nie oddałeś pożyczonej tablicy
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Marca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2024 Cześć. Jest wstępny plan na wypad 8-16 czerwca. Mało czasu, więc odległość nie może być za daleka. Chorwacja? Rumunia? Ktoś, coś?
spring Opublikowano 11 Marca 2024 Opublikowano 11 Marca 2024 Cześć. Jeden chętny już jest. Kierunki też mogą być. Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Marca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2024 Gdyby znalazło się paru chętnych na dłuższy wyjazd, to ja mogę na 2 tygodnie, czyli 8 - 22 czerwca.
Użytkownicy Długi Opublikowano 12 Marca 2024 Użytkownicy Opublikowano 12 Marca 2024 Cześć Ja mógłbym się przymierzyć tak 8-16ty
Klubowicze Jack Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Cześć. Wstępny pomysł na start wycieczki mam taki: Spotkanie piątek 7.06 wieczorem przy południowej granicy. Może być tradycyjne Milówka. 8.06 - przejazd autostradowy ok. 700 km do Słowenii. Tam wybierzemy jakieś turystyczne miejsce na kwaterę, wg uznania. Proszę o propozycje. Możemy się pokręcić po Słowenii parę dni, do ustalenia gdzie i jak długo. To piękny kraj, a dotychczas przelatywałem tylko tranzytem. Jeśli będzie chęć i czas, to dalej skoczymy do Chorwacji, żeby trochę poplażować.😎 Ale niezbyt daleko na południe. Tak, żeby do niedzieli 16.06 wrócić do domu, zaliczając trasę powrotną z 1 noclegiem. A w ogóle to jestem otwarty na wszelkie propozycje. 😀
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2024 W dniu 26.04.2024 o 10:51, Jack napisał(a): 8.06 - przejazd autostradowy ok. 700 km do Słowenii... To piękny kraj, a dotychczas przelatywałem tylko tranzytem. Rozwiń Naprawdę warto się tam zatrzymać na dłużej... Słowenia turystycznie bardzo przyjazna, chyba nawet tańsza niż Chorwacja, a do samych Chorwatów rzut beretem na wypady... Próbki poniżej...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2024 W dniu 26.04.2024 o 10:51, Jack napisał(a): Możemy się pokręcić po Słowenii parę dni, do ustalenia gdzie i jak długo. Rozwiń W dniu 26.04.2024 o 15:08, SlawoyAMD napisał(a): Naprawdę warto się tam zatrzymać na dłużej... Słowenia turystycznie bardzo przyjazna, Rozwiń Potwierdzam . Jest i gdzie pojeździć i co zjeść i wypocząć nad wodą .👍
falco Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Jo! SLOVEnija pięknie potwierdza, że małe jest (prze)piękne! Można też z buta wejść na mamuta... ;) Tak, tak, to jest Planica...
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Może to być ostatnia okazja na wypad w kierunku Bałkanów, bo sytuacja staje się tam coraz gęstsza... Pewnie Serbowie podjudzani przez Putina, stale eskalują napięcie. Wystarczy iskra i i znów może tam dojdzie do wojny, a w zasadzie jej wznowienia, bo jak mi powiedziała Bośniacka policjantka zapytana, jak przeżyła wojnę (kiedy odbierałem Hondę po moim wypadku w 2019 roku), wojna się nie skończyła, cały czas trwa, tylko "zamrożona"... Taka ich mentalność widać... Najnowsze wieści z sieci -> Wrze na Bałkanach
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2024 Znowu coś trolują. Piszą że w ciągu godziny wybuchnie wojna i dalej nic się nie dzieje.
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Maja 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2024 W dniu 1.05.2024 o 19:24, krzytro napisał(a): Znowu coś trolują. Piszą że w ciągu godziny wybuchnie wojna i dalej nic się nie dzieje. Rozwiń Krzysiu, a może byś rzucił to wszystko i wyjechał z nami?
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2024 Niestety nie mogę w tym czasie, ale chodziło mi to po głowie. Jadę we wrześniu
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Maja 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2024 Cześć. Czas konkretyzować plany. Czy jest ktoś, kto potwierdza 100-procentowy udział w wyjeździe w czerwcu? Jak już pisałem, ja mogę w miarę swobodnie dysponować czasem w czerwcu i dostosować termin oraz kierunek do innych chętnych.
spring Opublikowano 12 Maja 2024 Opublikowano 12 Maja 2024 Właśnie jakaś cisza w temacie. Na innym forum zebrali się chętni na wyjazd w tri miga. Jak deklarowałem tak jadę. Co do trasy to Lublana na parę noclegów sama stolica i okolice do zwiedzenia dla chętnych Planica, Smarna gora, wąwóz Vintgar, jęzioro Bled. Resztę dni nad Słoweńskim morzem skąd można zatoczyć się (na moto oczywiście a nie po %%) do Italii na jednodniowy wypad. Ale niekoniecznie bo w Izoli czy w Koper już są włoskie klimaty. Zresztą wszystko do ustalenia ja też jestem otwaty na zmianę planów czy improwizację.Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Maja 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2024 W dniu 12.05.2024 o 17:05, spring napisał(a): Właśnie jakaś cisza w temacie. Na innym forum zebrali się chętni na wyjazd w tri miga. Jak deklarowałem tak jadę. Rozwiń Piotrek, a Ty ile masz wolnego? Tydzień czy dwa? Jest chętny na ten wyjazd jeszcze Wicold. Pamiętasz, był z nami wtedy, jak Anka była.
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Maja 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2024 Po rozmowie z Piotrem stwierdziliśmy, że jedziemy na 2 tygodnie. Najpierw Słowenia, potem Chorwacja, może Czarnogóra. Się zobaczy. Jak zwykle bez konkretnego planu. Powrót ok. 22 czerwca. Ktoś jeszcze się pisze?
RONIN Opublikowano 20 Maja 2024 Opublikowano 20 Maja 2024 My w tym terminie będziemy BiH i Montenegro. Też lecimy na dwa tygodnie, tylko do Sarajewa na przyczepie i tam dopiero zdejmujemy moto.
kordziuk Opublikowano 21 Maja 2024 Opublikowano 21 Maja 2024 No może gdzieś po drodze się złapiemy bo mój urlop od 29 maja ruszam BiH i Czarnogóra w której będę do 11 go czerwca a później powrót przez Makarska 15 go na chacieWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 21 Maja 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2024 W dniu 21.05.2024 o 18:58, kordziuk napisał(a): No może gdzieś po drodze się złapiemy bo mój urlop od 29 maja ruszam BiH i Czarnogóra w której będę do 11 go czerwca a później powrót przez Makarska Rozwiń Ej, no to w Makarskiej koniecznie! 🤣 Tylko tablicę dokręć. 🤣
Klubowicze Jack Opublikowano 22 Maja 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2024 W dniu 12.05.2024 o 17:05, spring napisał(a): Co do trasy to Lublana na parę noclegów sama stolica i okolice... Rozwiń Pioter, pomyśl jak zaplanować trasę do Lublany. Czy nocujemy w Milówce, czy gdzieś trochę dalej na Słowacji? Ale nie za daleko, żebym dojechał przed wieczorem, wyjeżdżając z Wawy po robocie. Wolałbym jechać do Lublany przez Słowację i Węgry. Jakoś nie mam chęci przebijać się przez Wiedeń w sobotnie południe. Na Słowenii pobędziemy 3 noce, potem skoczymy do Splitu albo Makarskiej na spotkanie z Kordziukiem. Tam znowu 2-3 noce. I dalej się zobaczy, pewnie do MNE. Mam jeszcze jednego kolegę, który może pojedzie. Jak by nas 4-ech jechało, to akurat.
Klubowicze Jack Opublikowano 24 Maja 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2024 Nie wiem jak daleko na południe się zapuścimy, ale jak by Albania, to tam wciąż jeszcze potrzebna Zielona karta! Aktualnie plan jest taki: Spotkanie 7.06 Žilina SK. 8-11.06 (3 noce) Slowenia. Może 2 noce Lublana, i jedna noc w innych okolicznościach przyrody. 11-14.06 (3 noce) Split lub okolice. Migu, Kordziuk - vidimo se! 😀 Podrinkujemy, pojeździmy, poplażujemy, popływamy w morzu, parostatkiem opłyniemy okoliczne wyspy 🚢 A potem się zobaczy co dalej. Paaarostatkiem piękny rejs...😁 https://www.getyourguide.pl/split-l268/split-blue-lagoon-boat-party-z-dj-ami-shotami-i-after-party-t458273/
ik26 Opublikowano 26 Maja 2024 Opublikowano 26 Maja 2024 Znowu Bałkany które za każdym razem zachwycają jak Turcja. Tym razem wyjazd integracyjny z synem na dwa motocykle. Kanion rzeki Pliva , Durmitor Góry Przeklęte , Szkodra ,droga sh20,21, Kotor. Krótki film co czeka na pograniczu Bośni i Czarnogóry.
Rekomendowane odpowiedzi