Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2018 Juź idzie! Tak było w grudniu 2012
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 7 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2018 No u mnie teraz za oknem prawie minus pięć... Co prawda jeszcze jutro tylko ma być wieczorem lekko na minusie, a później znów +5 i pewnie mokro. Już wolę mrozik lekki i słońce w dzień...
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jak zwykle w czwartek jest nasze spotkanie i tu nasuwa się pytanie czy ktoś się wybiera na pogaduchy?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 Ja powinienem być.
Joshua_77 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Ja chyba tez podjadęWysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 Szkoda że tylko wczoraj mogłem być w Szczecinie, bo Gosia miała akurat wolne, tak też bym podjechał pod Pleciugę . Za to powiem Wam, że najlepszy sklep z motocyklowymi akcesoriami, to Moto Center na Księcia Barmina III (pewnie znacie)... Zjeździliśmy miasto za ciuchami dla Gośki i wybór marny, a tam ubrana od góry do dołu... Mi też trafiły się z wyprzedaży posezonowej letnie buciki Mesh (Firefox) za dwie stówki. Gość elastyczny z cenami, spore upusty daje na zeszłoroczne modele...
Marek62 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Gosia ma teraz super ciuszki i na pewno zadowolona brawo Ty
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 O, ja takie same firefoxy kupiłem. Wydają się wygodne, a i cena znośna. Moje poprzednie się już zużyły...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 15 minut temu, ArtCho napisał: O, ja takie same firefoxy kupiłem. Wydają się wygodne, a i cena znośna. Moje poprzednie się już zużyły... No lekkie, a jednocześnie przy kostkach i na czubku pancerne... Minus, że trzeba wiązać sznurówki. W poprzednich SECA już też kleiłem podeszwę, i choć wygodne, to w ciepłe dni noga się w nich pociła. Jak ktoś zainteresowany, to w sklepie jeszcze jeden komplet chyba został w rozmiarze 43... PS - jakby kto pytał, to kuchenka z Allegro Już nie tylko Kowal będzie kawę parzył w drodze
kunisz Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Dnia 4.01.2018 o 20:31, bilety napisał: Dzięki chłopaki zawsze miło z wami pogadać. Wybieram się, Pozdrawiam
Rogierro Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Nie wyrobię się, wracam z Szpindla, będę pewnie późnym wieczorem.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2018 Gosia ma teraz super ciuszki i na pewno zadowolona brawo Ty Zadowolona jak cholera spójrz na Jej minę Pozdrawiam
darecki2059 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 No faktycznie mina bezcenna aż miło popatrzeć.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 12 minut temu, Urbi napisał: spójrz na Jej minę Ciii, jeszcze nie wie, że jej zdjęcie wrzuciłem
Sympatycy KriSSo Opublikowano 11 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2018 7 godzin temu, SlawoyAMD napisał: Minus, że trzeba wiązać sznurówki. Nie szkodzi. Przewiew w tych butach jest znakomity. Przy 30+ noga niemal swobodnie oddycha. Czuć w nich powiew wiatru.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 7 godzin temu, kunisz napisał: Wybieram się, Pozdrawiam Miłe i sympatyczne spotkanie w kawiarni Pleciuga. Trzeba to powtórzyć! Dzięki Panowie. PS znalazlem lampę do silvera za 50 z przesyłka, ale obejrzałem zdjęcia i chyba niewiele da się zrobić z tymi „rurkami”... Więc chyba nie będę kombinował.
kunisz Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 19 godzin temu, SlawoyAMD napisał: Ciii, jeszcze nie wie, że jej zdjęcie wrzuciłem Byłeś tak blisko i nie wstąpiłes na kawę, tego wam nie wybacze. 3 godziny temu, kunisz napisał: Byłeś tak blisko i nie wstąpiłes na kawę, tego wam nie wybacze.
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia 2018 22 godziny temu, ArtCho napisał: Miłe i sympatyczne spotkanie w kawiarni Pleciuga. Trzeba to powtórzyć! Dzięki Panowie. PS znalazlem lampę do silvera za 50 z przesyłka, ale obejrzałem zdjęcia i chyba niewiele da się zrobić z tymi „rurkami”... Więc chyba nie będę kombinował. Miło było oczywiście z wami się znów spotkać, Dzięki wszystkim przybyłym, Artur tak jak mówiłem gra nie warta świeczki
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dnia 12.01.2018 o 21:26, Sent napisał: Widzę sezon rozpoczęty
marekb9t Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Taką zimę to ja rozumiem Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2018 Escuteiros Pewnie pełno ich tam na ulicach!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2018 A tymczasem na Ringu...
marekb9t Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Prawie maxi Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi