Elvis Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Nie wszystko zawsze białe jest białe a czarne jest czarne ... nie zawsze meta jest tam gdzie nam się wydaje a my nie zawsze jesteśmy tam pierwsi ... nie zawsze ... Cóż ... nie lubię politykowania którego doświadczałem w ostatnim czasie niemalże na każdym kroku i w każdym miejscu, mało tego ... politykierstwa doświadczyłem również na naszym forum ... pewnie polityka była tu obecna od zawsze a ja po prostu wcześniej tego nie widziałem ... Ostatnie półrocze, to czas w którym moja aktywność była znacznie mniejsza, niemalże zerowa, ale ... czas ten pozwolił mi spojrzeć na wiele spraw z zupełnie innej perspektywy ... mówiąc krótko jestem po prostu zdrowszy ... Tak sobie myślę, że chyba naśladując kota z Alicji w krainie czarów ... powoli się rozpłynę w oparach absurdu ... jednakże mój uśmiech wiszący w powietrzu pozostanie tu jeszcze bardzo, bardzo długo ... I to by było na tyle ... rozpoczął się nowy, 2018 rok a wraz z nim miesiąc pierwszy ... Styczeń 2018 uważam za otwarty ... LwG ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Stycznia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Najlepszego Elvisku... Jak mi miną suchoty galopujące, to przeczytam wstęp z uwagą, bo litery mi się rozjeżdżają jakoś Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Nowy Rok rozpoczęty Odnośnik do komentarza
Marek62 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Godzinę temu, SlawoyAMD napisał: Najlepszego Elvisku... Jak mi miną suchoty galopujące, to przeczytam wstęp z uwagą, bo litery mi się rozjeżdżają jakoś Sławek to nie suchoty tylko źle rozcieńczyłeś a i dawka za duza efekt literki sie rozjeżdzaja Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Stycznia 2018 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Slawoy zrób parę fotek, jak te paski odblaskowe wyglądają w dzień, dzięki. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Stycznia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Slawoy zrób parę fotek, jak te paski odblaskowe wyglądają w dzień, dzięki. Mam na szczęście też zdjęcie ze światłem, bo na razie pogoda taka, że za szybko nie wyciągne Hondzi z drewutni... Tak to wygląda.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Stycznia 2018 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 A masz może link do sklepu tych pasków, które kupiłeś? Czarny mat nie jest faktycznie kolorem bezpiecznym i coś będę musiał pomodzić z oklejeniem, choć wzbraniam się mocno, żeby nie zrobić choinki i nie psuć optyki. U Ciebie to wygląda dosyć schludnie. BTW. Masz Givi, bardzo wysokie i jeszcze do tego wrzucasz deflektor? O Panie, ostro . Ja musiałem tę Givi przyciąć, żeby widzieć coś powyżej linii szyby. Przecież Ty aż taki dryblas nie jesteś. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Stycznia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 1 godzinę temu, KriSSo napisał: Masz Givi, bardzo wysokie i jeszcze do tego wrzucasz deflektor? O Panie, ostro . Ja musiałem tę Givi przyciąć, żeby widzieć coś powyżej linii szyby. Przecież Ty aż taki dryblas nie jesteś. No ale Robert też przeciął moje Givi, a dla mnie to za krótko, wiec deflektor musi być. Ja nie lubię, jak mi w kask wieje. Co do pasków, to kupowałem na Allegro. Wystarczy w dziale Motoryzacja wpisać "naklejki na felgi", a wyjdą w wyszukiwarce, ale szukaj wersji na takiej specjalnej rolce (firma KEITI). Cena około 46 złotych. Kolor jest identyczny z oryginalnymi paskami na bokach (u mnie), ale świecą intensywnie przy najmniejszym świetle. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Tak Krzysiu Sławek aż taki dryblas nie jest. Za to niektórzy faktycznie muszą zakładać niższe szyby- taka karma -:) Witam wszystkich w klubie. Bez łańcucha i bez 0,7 l jakiś taki wyobcowany się czuję Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Stycznia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Dnia 1.01.2018 o 11:41, Elvis napisał: Nie wszystko zawsze białe jest białe a czarne jest czarne ... nie zawsze meta jest tam gdzie nam się wydaje a my nie zawsze jesteśmy tam pierwsi ... nie zawsze ... Cóż ... nie lubię politykowania którego doświadczałem w ostatnim czasie niemalże na każdym kroku i w każdym miejscu, mało tego ... politykierstwa doświadczyłem również na naszym forum ... pewnie polityka była tu obecna od zawsze a ja po prostu wcześniej tego nie widziałem ... Ostatnie półrocze, to czas w którym moja aktywność była znacznie mniejsza, niemalże zerowa, ale ... czas ten pozwolił mi spojrzeć na wiele spraw z zupełnie innej perspektywy ... mówiąc krótko jestem po prostu zdrowszy ... Tak sobie myślę, że chyba naśladując kota z Alicji w krainie czarów ... powoli się rozpłynę w oparach absurdu ... jednakże mój uśmiech wiszący w powietrzu pozostanie tu jeszcze bardzo, bardzo długo ... I to by było na tyle ... rozpoczął się nowy, 2018 rok a wraz z nim miesiąc pierwszy ... Styczeń 2018 uważam za otwarty ... LwG ... A ja tak sobie myślę: Nowy Rok - nowa kreska. Pomyślmy o tym co nas łączy, a nie zwracajmy uwagi na to, co nas dzieli. Ja pamiętam jak zaczynałem na forum i wszystko wydawało mi się takie fajne, inne niż w mojej tamtej codzienności prywatnej i firmowej. Pamiętam, jak wspólnie jeździliśmy, jak docierała się nasza-burgmaniacka "przyjaźń" (przepraszam za ten cudzysłów, ale lubię używać właściwych słów do właściwych sytuacji - uważam, że to akurat słowo jest zarezerwowane do bardzo poważnych i bliskich relacji, ale w języku polskim nie ma czegoś pomiędzy kolegą i przyjacielem). Pamiętam, jak mnie wspieraliście podczas moich trudnych chwil w pierwszej połowie 2016r. I pamiętam, jak wspólnie odwiedzaliśmy w szpitalu Ciebie, Mirek i Grzesia-Gregora. I było to wszystko bezinteresownie i szczerze. Jest nas w tej chwili dużo więcej niż kilka lat temu, a każdy z nas jest inny: jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki. To naturalne, że w takich grupach tworzą się podgrupy. I chyba trzeba się z tym pogodzić i iść dalej do przodu. Proponuję nie wracać do złej części przeszłości, zakopać ewentualne topory wojenne, a "uśmiech wiszący w powietrzu pozostanie tu jeszcze bardzo, bardzo długo ..." Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Stycznia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Krzysiu... Jeśli nie chcesz, by zbytnio paski się wyróżniały w dzień, możesz kupić taśmę czarną (świeci na biało wieczorem). Robsson miał oklejonego swojego czarnego Burka 400, może ma zdjęcia, jak to wygląda, bo ja jakoś nie mogę wykopać u siebie. U mnie w Burku do granatowego pasowały paski niebieskie, bo w dzień się mocno nie wyróżniały, ale wieczorem wyglądałem, jak rybka "neonka". Czerwone dobrze z czarnym kontrastują, ale już w dzień będą bardziej widoczne nawet bez efektu świecenia... PS - znalazłem filmik Roberta Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Mam pytanie po lini służbowej do naszych Klubowiczow dlaczego osunięto kilka postów z życzeniami noworocznymi z tematu grudzień? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Temat ogólnoforumowy "serdeczności" istnieje i jest w nim oraz wtedy już był topic życzeń świątecznych i noworocznych. Wydaje mi się, że składanie życzeń poszczególnym grupom (osobom) regionalnym na forum, gdzie taki temat został założony, za bardzo niegrzeczne. Dlatego posty zostały skasowane, a póżniej przenoszone. Podobnie stało się z postami życzeń swiąteczno- noworocznych innych regionów. Obserwujemy, że wiele tematów wymagających zamieszczenia na forum ogólnym, zamieszczana jest w tematach regionalnych, które miały za zadanie jedynie usprawnić komunikację w regionach. O ile nie wtrącamy się w liczne offtopy nie dotyczące hobby skuterowego, o tyle zamieszczanie tematów ogólnych i tworzenie podziałów forum na "swoje" regionalne nie będzie tolerowane. Proszę przyjąć to wyjaśnienie zwyczajnie do wiadomości, bo fora regionalne nie są oddzielną "prywatną używką" czy czatem poszczególnych osób czy grup, ale stanowią całość, która ma nazwę: Burgmania.net . Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dziękuję za szybka odpowiedz. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 16 godzin temu, SlawoyAMD napisał: PS - znalazłem filmik Roberta Jest ciekawy temat we właściwym dziale gdzie można by zamieszczać (kontynuować) takie pożyteczne posty >on topic< np.... Bezpieczeństwo bierne na skuterze. Nie bądźmy egoistami Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Stycznia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 13 minut temu, MariuszBurgi napisał: Nie bądźmy egoistami Ojej... Tak jakoś temat sam wyszedł z siebie tutaj... Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Spoko, to tylko delikatna wskazówka. Tu słowo pisane za kilka miesięcy/lat przepadnie w czeluściach a w odpowiednim dziale będzie łatwe do odnalezienia i posłuży innym. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Stycznia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 6 minut temu, MariuszBurgi napisał: Spoko, to tylko delikatna wskazówka. Tu słowo pisane za kilka miesięcy/lat przepadnie w czeluściach a w odpowiednim dziale będzie łatwe do odnalezienia i posłuży innym. Już się poprawiam i jadę z tematem w odpowiednim miejscu, uzupełniając go o wiele detali Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Stycznia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dzisiaj czwartek - ktoś będzie? Teraz, bilety napisał: Dzisiaj czwartek - ktoś będzie? ja TAK Odnośnik do komentarza
Kamil an400 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ja będę Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Ja na chwilę ale bede Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Stycznia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Cholera, znowu zapomniałem, źe dziś czwartek. Nie będę, bo mam coś do zrobienia, a wziąłem to sobie na łeb, bo zapomniałem, że dziś czwartek. Pokłosie świąt i dni wolnych... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Stycznia 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 5 godzin temu, Kamil an400 napisał: Ja będę 5 godzin temu, romeo1971 napisał: Ja na chwilę ale bede Dzięki chłopaki zawsze miło z wami pogadać. 1 Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dzięki chłopaki zawsze miło z wami pogadać. Dla mnie to zaszczyt Marku Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Gdzie ta zima? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi