mkapilkr Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 A tam wymarlo. Moze niech kazdy napisze co robi przy swoim sprzecie lub jakie plany wymiany aby sprzet byl jak najlepszyWysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka
sylwek5392 Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Ja dokupiłem deflektor zmieniłem olej akumulator już wyjęty jeszcze paliwa do oporu pod korek wlać. A i płyn hamulcowy zmienię. No i pewnie jeszcze znajdzie się coś do zrobienia.
mkapilkr Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Ja na razie mam już za sobą - wymianę łożysk główki ramy - sprawdzenie zaworów - wymiana gumek szyby (Tylko chyba źle to złożyłem bo gumki mają przejść przesz szybę potem w szybę ta tulejka i dopiero dokręcamy) Jeszce wymiana łożysk w napędzie
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Listopada 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Listopada 2016 Marcin, Ty to wszystko robisz dla nowego właściciela miałeś chyba zmieniać sprzęt ? Cytuj - wymiana gumek szyby (Tylko chyba źle to złożyłem bo gumki mają przejść przesz szybę potem w szybę ta tulejka i dopiero dokręcamy) Gumki mają przejść prze szybę ?? Ja mam wprawdzie K4, ale nie sądzę aby u Ciebie było inaczej. U mnie gumki wchodzą w czaszę, a szyba przykręcona jest śrubkami. Fakt że w szybie są wielkie dziury, ale u mnie tak było od początku. No ale nie mam Burgmana od nowości, więc na 100 % nie jestem pewny.
mkapilkr Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Dokladnie ale w szybe wchodza jeszcze tulejki metalowe. Odpowiadajace szerokości szybyWysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka A co do sprzedaży - nie było chętnych więc zostaje. Burgman 400 to całkiem wdzięczny osiołek P:) A i pokaż mi 400cc co pali tak mało.
janr Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Powitać myślałem że ty już przy nowym sprzęcie dłubiesz ale widzę że trudno Ci się rozstać.
mkapilkr Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Już prawie prawie byłem posiadacem Itegry Ale niestety Integra to nie motocykl ni skuter a szarpie tym jak cholera (moje odczucia Nie chcę urazić kierowników Integry) Poluje na SW-T 600
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 2 Grudnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Grudnia 2016 55 minut temu, mkapilkr napisał: Poluje na SW-T 600 Poluj , poluj, ale jak czasem jeździsz z żoną to proponuje Ci aby się i ona przymierzyła do Hondy - po przesiadce z Burgmana czasem może się jej nie spodobać u mnie tak było. A co do K7 - rób tylko dobrze. Jak do wiosny mój silnik nie przestanie dymić (czytaj: brać oleju) to się będę zastanawiał nad zmianą, a na B 650 chyba nie uzbieram
mkapilkr Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dziś zabrałem się za wymianę łożysk w sprzęgle Zeszło się bo jednaj wyjęcie ich nie jest takie proste. Przy okazji to z uszczelniaczem chyba kupie tylko w SUZUKI. Ale co jak co Mieszkam w krainie łożysk płynących więc wpierw postaram się załatwić z FŁT Zobaczcie jak wygląda płaszczyzna talerza sprzęgła po przebiegu zaledwie 10 000 km . (Wstyd dla SUZUKI) Mam pytanko Myślicie że do smarowania sprzęgła mogę użyć MOBILUX EP 2 http://thelubricantstore.com/mobilux-ep-2-pail.html Akurat taki mam . Jak nie to jaki kupić ? Gmail.zip
GrzechoCnik Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 >>> Zobaczcie jak wygląda płaszczyzna talerza sprzęgła po przebiegu zaledwie 10 000 km . (Wstyd dla SUZUKI) A tak to właśnie wygląda gdy zamiast jeździć z wyczuciem to kręcisz manetką 0-1
mkapilkr Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Chłopaki Wszystkiego Najlepszego Wesołych Świąt
ervinex Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Wesołych Świąt, Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku oraz słonecznej pogody w nowym sezonie.
janr Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Wesołych i Szczęśliwych Swiąt Pany i PANIE.
sylwek5392 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Wszystkiego dobrego. Zdrowia i radośnie nawiniętych kilometrów w przyszłym sezonie.
GrzechoCnik Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Najlepszego Nowego Roku ale jednak trochę gorszego niż kolejny
Rekomendowane odpowiedzi