sylwek5392 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 O i to jest plan. Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 30 minut temu, mkapilkr napisał: SUPER WYJEŻDZAJĄC Z JANOWA W STONE NISKA JEST ZAJAZD W PIKULE CHYBA I TAM JEST SPOKO MIEJSCE NA GRILL OGNISKO ITP Myślałem raczej o tym: http://zoomnatury.pl/ , ale dzięki za INFO. W takim razie spróbuję coś rozeznać dokładniej. Odnośnik do komentarza
mkapilkr Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Tam jest najlepsza golonka swiataWysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 O i to jest plan. Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 O jak golonka to jestem na tak. Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ja jestem na tak i z tego co się zorientowałem reszta chłopaków też. Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Panowie, w takim razie męska decyzja. Czy robimy zakończenie sezonu przy golonce, czy przy ognisku i kiełbasce. Na najbliższą niedziele zaplanowałem objechać tereny Janowa aby doprecyzować jakieś miejsce na spotkanie. Miejsce na ognisko trzeba wcześniej zarezerwować aby było drzewo i kije do kiełbaski. A baru z golonką raczej rezerwować nie trzeba, ewentualnie upewnić się czy w wybranym terminie będzie czynny. To może być dobra alternatywa w razie deszczu. Odnośnik do komentarza
mkapilkr Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 ok ALE W TYM BARZE JEST WSZYSTKO PRZYSTOSOWANE DO "BIWAKOWANIA " Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Pytanie jest tylko czy na pewno wszyscy zachwycają się golonką? Gdybym miał wybór golonka czy kiełbaska to oczywiście wybiorę ... kiełbaskę ale ja jakiś dziwny jestem chyba. Odnośnik do komentarza
mkapilkr Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie chodzi o golonke. Kielbaske tez mozna sobie tam zrobicWysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jak już pisałem, w niedzielę postaram się rozeznać dokładniej temat takiego miejsca na ognisko. Ja generalnie preferuję jakieś miejsce na uboczu, ciche, spokojne z miejscem wyznaczonym na ognisko i jakąś wiatą - ryzykując nawet to że drzewo i kije do kiełbasy były by na mojej głowie. Na Podkarpaciu jest takich miejsc sporo. Natomiast faktycznie w razie niepogody - knajpa jest alternatywą. Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Popieram skoro można mieć ciastko i zjeść ciastko to jak najbardziej. Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jestem za każdą opcją ,z golonką ,kiełbaską,ciastkiem . Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Wczoraj zrobiłem wizje lokalną miejsca na ognisko na koniec sezonu. Miejsce nr 1 - obok Zajazdu przy Kominku (Pikule). Miejsce nie najciekawsze, w koło mnóstwo śmieci i parking - raczej mało kameralne. W dodatku nie do końca udało mi się ustalić czyja to własność, nadleśnictwa czy prywatna. Miejsce nr 2 - Janów Lubelski na terenie obiektu Nadleśnictwa. Fajne miejsce, ale odpłatne - 150,00 zł. Za to dostajemy drzewo i dostęp do toalet w budynku. Brak zadaszenia. Miejsce nr 3 - parking leśny przy drodze Janów Lubelski - Szklarnia. Moim zdaniem najlepsze. Zadaszone, dwie wiaty, miejsce na ognisko i murowany grill. W zarządzie Nadleśnictwa, do ogólnego użytku. Nie trzeba wcześniej rezerwować, ale potrzebne własne drzewo. Czekam na opinie, sugestie i wstępne deklaracje co do udziału. Odnośnik do komentarza
MarcinoV Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Z chęcią bym się wybrał. Podoba mi się pomysł nr 3 a drzewo do kufra można spakować. Odnośnik do komentarza
ervinex Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jakby co, to ja się piszę na to zakończenie sezonu. Pozdrowienia że słonecznej !!! Szkocji. Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Bramka nr 3. Drewno możemy zebrać każdy we własnym zakresie kilka polan i powinno wystarczyć. Trochę chrustu może da się na miejscu zebrać na rozpałkę. Odnośnik do komentarza
mkapilkr Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Możesz podesłać dokłądnie na mapie gdzie to jest OPCJA 3 Ja też piszę się oczywiście Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Gdzieś tutaj , Jadąc od strony Janowa w kierunku Szklarni - po prawej stronie. Droga tam jest aktualnie w remoncie, ale te kilka km damy radę A jaki termin bardziej Wam odpowiada ? Chyba że ustalamy na 11-tego, a 12 lub 13 jako rezerwowy w razie braku pogody. Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Opcja 3 ciekawie wygląda. Odnośnik do komentarza
MarcinoV Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Termin 11.11 mi odpowiada. Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Doprecyzowując jest ta miejscówka jakieś 400m dalej niż Endriu zaznaczył na mapie. Dalej tą drogą jest pomnik poległych Bohaterów,Porytowego Wzgórza. Cmentarz i sam pomnik jest trochę w innym miejscu niż ktoś zaznaczył na googlu a faktycznie jest tutaj: https://www.google.pl/maps/place/Cmentarz+wojenny+i+pomnik+największej+w+Polsce+bitwy+partyzanckiej.+Porytowe+Wzgórze./@50.6353717,22.4593679,16z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x44dd0b10d93eb599!8m2!3d50.6349037!4d22.4627817?hl=pl. Można też przejść się ścieżką do lasu na samo miejsce największej w ówczesnej Polsce bitwy partyzanckiej: NIe mogę znaleźć lokalizacji miejscówki - byłem tam kiedyś. Znalazłem filmik z tej ścieżki https://www.youtube.com/watch?v=P_OgzhDMNGk Odnośnik do komentarza
MarcinoV Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Oooo tutaj https://www.google.pl/maps/@50.6702949,22.4142881,3a,75y,223.73h,65.77t/data=!3m6!1e1!3m4!1sKN_mXifWwp-sfiGS3ozYjQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=pl Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Przypominam : jutro ognisko w Janowie Lubelskim Odnośnik do komentarza
janr Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Sory pany wybaczcie kurde niespodziewanie rodzinka się zwaliła. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi