Klubowicze bilety Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgodnie z tradycją postanowiliśmy razem z Arkiem i w tym roku zrobić rodzinne spotkanie na rybce. I jest na bardzo miło zaprosić was w sobotę 27.08.2016r. o godzinie 16:00 na ul. Łowiecką (teren bazy rybackiej). Większość z nas wie gdzie to jest więc nie ma co opisywać dokładnie. Jako że jest to impreza rodzinna przyjeżdżamy razem z naszymi Paniami jak również z dziećmi, nie ma przymusu co do skuterów każdy przyjeżdża czym chce. I jak co roku my z Arkiem zabezpieczamy teren, zaplecze techniczne wraz z wyposażeniem i oczywiście rybkę. I teraz prośba do nas wszystkich szczególnie do naszych Pań prosimy jak zwykle o smakołyki które urozmaicą nasz stół biesiadny. Organizacyjnie jedna prośba nie zabieramy psów i nie ma my toalet. Jeżeli pogoda nie będzie nam łaskawa przygotujemy wiatę tak żeby nam deszcz nie był straszny. Zabieramy z domu dobre humory i bawimy się do ostatniego gościa. Spotkanie jest z małą ściepą na na sztućce, kubki, pieczywo, napoje ew. mięsiwo (kwota zostanie za chwilę ustalona i podana). Do zbiórki kasy, zakupach i tworzenie listy obecnych w tym roku zaoferował się KriSSo i proszę ew. pytania do Krzysia. Potwierdzoną całkowitą listę biesiadników prosiłbym o zrobienie do 25.08.2016r. musimy być przygotowani na ilości stołów, ławek, ryby itd. jak i zakupów przez naszego intendenta. Nasze spotkania. link do pierwszego spotkania: http://www.forum.burgmania.net/topic/18267-czwartek-29082013r/ link do drugiego spotkania: http://www.forum.burgmania.net/topic/20552-drugie-zachodniopomorskie-spotkanie-u-rybaka/page__hl__rybaka link do trzeciego spotkania: http://www.forum.burgmania.net/topic/22766-trzecie-zachodniopomorskie-spotkanie-u-rybaka/page__hl__rybka Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Z uwagi na fakt, że Wojtuś ma w tym roku na głowie sporo obowiązków - przygotowanie Majówki i akcji Szlachetna Paczka, postanowiłem się włączyć i pomóc Markowi w tegorocznej edycji. Podobnie jak w latach ubiegłych, będzie obowiązywała symboliczna składka (na naczynia, pieczywo, dodatki, napoje) w kwocie 30 zł na rodzinę. Wpłat dokonujemy po wcześniejszym zadeklarowaniu uczestnictwa na podane poniżej konto maksymalnie do 25.08. Marek już o tym wspomniał, ale przypomnę - będziemy wszyscy bardzo szczęśliwi, jeśli nasze Drogie Panie zechciałyby poczęstować nas sałatką lub własnym wypiekiem cukierniczym. Wpisujcie proszę w temacie chęć uczestnictwa, a listę będę aktualizował osobiście. Lista uczestników: 1) Arek rybak + Iza 3) Marek bilety + Zosia - ZAPŁACONE 5) Krzysztof KriSSo + Jola - ZAPŁACONE 8) Marek marekb9t + Izabela + Oliwka i Miłoszek - ZAPŁACONE 11) Piotr minimi1 + Ela - ZAPŁACONE 13) Roman romeo1971 + Ewa + Semilia - ZAPŁACONE 16) Arek Wooferai + Marta + Bartek 19) Grzegorz Gregor998 + Dorota - ZAPŁACONE 21) Wojtek Urbi + Marita + Alex - ZAPŁACONE 23) Krzysztof Qszysiek - ZAPŁACONE 24) Emil czemil + Żona + Bartuś - ZAPŁACONE 27) Waldek WD40 + Jola - ZAPŁACONE 29) Adam Adam84 + Karolina - ZAPŁACONE 31) Artur ArtCho + Iwona - ZAPŁACONE 33) Ryszard Kunisz - ZAPŁACONE 34) Maciek Maciej ZRX + Ania - ZAPŁACONE 36) Mirek Elvis - ZAPŁACONE 37) ... Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 1) Arek rybak 2) Marek bilety + Zosia 4) Krzysztof KriSSo + Jola + dzieci 5) Izabela marekb9t + Oliwka i Miłoszek Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Buuu... mnie nie będzie Dniówka w robocie bez szans zamiany, bo część załogi jest w tym czasie na spartakiadzie sportowej i grafik napięty, jak gumka od majtek Dobrej zabawy i pogody, bo ta ostatnio nie rozpieszcza... Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 1) Arek rybak 2) Marek bilety + Zosia 4) Krzysztof KriSSo + Jola + 2 dzieci 8) Izabela marekb9t + Oliwka i Miłoszek 12) Piotr + Ela Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Bylem na wszystkich wcześniejszych rybkach u Rybaka, a w tym roku mam jeden wielki znak zapytania, bo po prostu w ten dzień wracam z wakacji, więc nie wiem jak się to potoczy. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 1) Arek rybak 2) Marek bilety + Zosia 4) Krzysztof KriSSo + Jola + 2 dzieci 8) Izabela marekb9t + Oliwka i Miłoszek 12) Piotr + Ela 14) romeo + Ewa + Semilia Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Kaska przelana, Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Przelano kasiore Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Grzegorz Gregor998 +Dorota Kasa przelana Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Grzegorz Gregor998 +Dorota Kasa przelana Fajnie że i wy będziecie. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Wojtek "Urbi" + Marita + Alex Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Qszysiek-Krzysztof Odnośnik do komentarza
darecki2059 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ja niestety pracuje w sobotę do 15.30 Życzę udanego spotkania. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ja niestety pracuje w sobotę do 15.30 Życzę udanego spotkania. To na 18-tą będziesz Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Będziemy mam nadzieję, że wszyscy (cała czwórka), a na pewno ja i Bartuś przelew poszedł Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 wd40 + Merida Odnośnik do komentarza
ADAM84 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 ADAM+KAROLINA niepewne ale wplacone Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ogóreczki zakiszone i czekają na sobotę. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Przygotowania ruszyły pełną parą, muszę zamówić stoły a ja nie wiem ile osób będzie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 ArtCho z małżonką Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 ArtCho z małżonką Już myślałem że was nie będzie, zresztą jak innych nie widzę na spisie. Odnośnik do komentarza
Maciek ZRX Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Maciek ZRX z Anią , jutro przeleję kasę Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ja w sobotę rano wybywam familijnie nad morze. Pozdrawiam i smacznej rybki. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Prośba do wszystkich, przyjeżdżamy nie wcześniej niż 16-ta, baza jutro normalnie pracuje nigdy nie wiadomo do której i musimy ją posprzątać jeszcze po dniu pracy. Więc potrzebny nam jest czas aby dla was przygotować miejsce spotkania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi