Sympatycy Jaco Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Poranny spacerek Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Wszystko co piękne kiedyś się kończy. Nadszedł czas wyjazdu. Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Komu czas Temu wrotki dzięki i do zobacenią.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Administrator Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jedni wracają, inni szukają Velkopopowicky'ego Kozla po Giżycku Jest MOC Burgmanii!
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Dalszy ciąg leniuchowania Jeszcze kilka foci
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Bilet komunikacji miejskiej w Giżycku dla naszej grupy 13 osób. Wysłane z mojego PRO 5 przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Administrator Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Nic a nic nie hamujemy
kazak Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 A ja melduję że już bezpiecznie z rodziną Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Jeszcze raz wszystkim Wam ogromne dzięki za jak zawsze super towarzystwo Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Czyli pasek wytrzymał. To super.
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na upartego i w ciuchach motocyklowych moźna się wykąpać
kazak Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Pasek ok. A wentyl się troszkę przupiłował o silnik :-) bo lekko za długi. Ale już się ułożyło więc nie ruszam ;-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Nadszedł czas obiadu.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Administrator Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Karmienie Ciacha cd.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Długi już na bazie. Chciałbym podziękować wszystkim oraz każdemu z osobna za towarzystwo, śmiechy oraz pogaduchy. A w szczególności można tak powiedzieć gospodarzom: Laurze i Sławkowi- jesteście WIELCY ! Niestety wszystko co dobre szybko się kończy. Nie pozostało nic innego jak oczekiwanie na kolejnego Leniwca. Jeszcze raz dzięki ! Pozdrawiam.
Dunaj Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 I ja już doma. Dzięki wszytkim "leniuchującym". Jednak ktoś wcześniej musiał popracowąć nad organizacją.Kampto, Ruda Wielkie,wielkie dzięki.Basi za kwatery, Andrzejowi i Radkowi, że moglem przekimać u nich " w nogach ", Maniuś dzięki za wspólny powrót. Pozdrawiam.Do następnego Dunaj A i Kordziuchowi za miły uśmiech Aaaaaahaaa.??????
kordziuk Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Długi wielkie dzięki za dostarczenie zony w jednym kawałku jest bardzo szczęśliwa. Slawek Laura leniwiec to jest to na co się czeka cały rok. Do zobaczenia na kolejnych wyprawach Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Aaahaaahaaa.....
kazak Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Fakt. Z tego wszystkiego zapomniał ja podziękować Sławkowi, Laurze za mega zorganizowanie, no i Kropce ( za poranny wczorajszy spacer). Do następnego Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Ziuta Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2016 My też meldujemy dotarcie do domku ok. 15.30. w jednym kawałku . Sławek i Laura wielkie dzięki za wszystko. Tym razem na prawdę byłam na Leniwcu , szkoda, że tak krótko.
Maruda Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 My już prawie w domu zostało nam 30km.Dzięki wszystkim uczestnikom i wspołokatorom za miłe spędzenie czasu na tegorocznym Leniwcu Szczególne podziękowania dla Lałry która włożyła dużo pracy żeby nas wszystkich nakarmić no i oczywiście Sławkowi za ogarnięcia tego wszystkiego do następnego że rok.
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Bardzo dziękować bardzo za intensywnego w tym roku leniwca. Slawek, Laura chociaz nic jak na leniwica przystalo nie wiadomo, to i tak kawal roboty odwaliliscie. Dzieki. Juz w domciu na zegarze 590km. Radek, Larwa dzieki za Wasze ślady, wysmienity obiadek i wspolne km-y.
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Już w domku troszkę okrężnymi ścieżkami ale w jednym kawałku i żeby nie uszy to morda by się śmiała na okrągło. Sławek Laura WIELKIE PODZIĘKOWANIA ZA SUPER PRZYJĘCIE I ZA WSZYSTKO
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ale leniwiec jeszcze się nie skończył. Właśnie czekamy na dostawę super kebabów na plażę. Balujemy do jutra.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Melduję pokornie ,że dotarłem bezpiecznie na bazę. Szacuneczek dla Laury i Sławka za super organizację oraz wszystkim uczestnikom tej wspaniałej imprezy wielkie dzięki . za wspólnie spędzony czas.
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Sławek Laura wielkie podziękowanie za super przyjęcie,organizację,wspólny przejazd i w ogóle za wszystko. Cały od jakiegoś czasu w domku zadowolony i żeby nie uszy to morda by się cieszyła na okrągło. Wszystkim co się kręcili koło mnie i ze mną wielki szacunek. i do następnego.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Administrator Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Leniwiec trwa nadal...
Rekomendowane odpowiedzi