Klubowicze El Diablo Opublikowano 28 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2016 Ja też proszę o dopisanie mnie na listę uczestników. Pozdrawiam !piwko
kazak Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Pogodę zapowiadają chłodniejsze, ale dla nas to chyba nie problem? :-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Pogoda nie zmieni atmosfery. A ta na pewno będzie gorrrąca.
selmen Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Non Omnis Piątek-nd: 1. Selmen 2. Sołtys 3. Tadas Sob-nd: 4. Scorpion 5. Szybki Reszta niech sie sama zapisuje. Nie bede z gęby d..y robił potem Pozdro
Klubowicze Campto Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Adam, dzięki za info. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Tylko skąd ja taki długi namiot wezmę ?..... A ch..... zwinę się w kłębek. Sławku postaram się być ! Proszę o wpis na szanowną listę. Chyba ktoś coś przeoczył ?
czadzo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam Serdecznie i mnie proszę zapisać Urlop już prawie wyżebrany Mam nadzieję że zdążę do tej pory prze serwisować moją "bestię" po mojej wyprawie dostała nieco w d......... olej po 4500km czarny jak smoła Jeszcze trochę porozbierany bo wczoraj z sąsiadami do 22giej wymienialiśmy tuleję na wahaczu kto to wymyślał takie rozwiązania techniczne "masakra" Jak go w tym tygodniu postawię na nogi to jadę Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję do zobaczenia
Klubowicze .maniek Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Sławku proszę o wykreślenie z listy uczestników. Miłej zabawy życzę.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Został jeszcze tydzień, już mam plan przygotowany i gotowy do realizacji i ... Bedzie się działo znowu.
Pan rypak Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Rypak kombinuje jak dojechać na weekend.... Bardzo chce,ale.....życie zweryfikuje moje zachcianki.
Użytkownicy Vince Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Użytkownicy Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Proszę o dopisanie do listy. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
czadzo Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Urlop wyżebrany Maszyna poskładana po serwisie i zatankowana "czekam w blokach na start"
Klubowicze MAKI Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ja mam niedaleko ale w piątek-sobota się melduję, w sobotę o 14.00 muszę być z powrotem w MSD, i mam zamiar na 19.00 znowu dołączyć do Was. No może jeszcze Bartheez dołączy (jak w fabryce zmieni linię produkcyjną ,,zamiana" ). Pozdrawiam
Klubowicze Campto Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dorwałem się do neta wreszcie. Nie jest z nim łatwo u naszych wschodnich sąsiadów. Lista uaktualniona. Pozdrawiam z pięknego St.Petersburga.
ARTURRO 73 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Campto-zazdraszczam pięknych fotek i cudnych widoków u naszych wschodnich sąsiadów ,ale w Giżycku też jest pięknie ,więc chyba się skuszę . Karimatę i śpiwór mam ,a resztę się może doorganizuje na miejscu. Pozdrawiam
kordziuk Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Składam burka jutro ma być costa Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Dunaj Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Sławku.Co prawda w ostatniej chwili,ale lepiej późno niż itd.więc proszę o wciągnięcie na listę. Dzięki pozdrawiam
czadzo Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam ponownie Mam pytanko, czy ktoś z Was jedzie wcześniej bo ja na ten przykład zamiaruję zalogować się na Campingu w czwartek ok 18stej Jadę z miejscowości Siedlce ruszam ok 14stej może ktoś będzie tędy leciał to zapraszam do wspólnej podróży lecę na Łomżę itd. jak by co to 504217883
Klubowicze Campto Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ja wyjeżdżam już dziś, więc wieczorem będę na miejscu. EDIT: Jestem od wczoraj na miejscu. Jak na razie pogoda bardziej sprzyja pogaduchom aniżeli kąpieli ( trochę pada) ale najważniejsze, że jest dość ciepło. A sam ośrodek oceniam, iż poprawił warunki w stosunku do tego co było. No i dodatkowo powstał barek, któy chyba jest czynny całą dobę. Można zakupić zarówno ciepły posiłek jak i zimny napitek. Miejsca do pogaduchy też jest aż nadto pod dużym dachem. A i grill zacny. Jednym słowem: pakować się kto może i przyjeżdżać nad nasze piękne jeziora mazurskie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Administrator Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Bardzo dobre wiadomości. Jeszcze nie wiem czym ale przybędę zgodnie z deklaracją. Już się cieszę na ten wyjazd Ps. Sławku, z lodem do Jack'a problemu nie będzie?
kordziuk Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Burek dzisiaj odebrany smiga jak ta lala ale to długa historia wyjezdzamy w piątek o świcie Sławek czaruj pogodę Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ps. Sławku, z lodem do Jack'a problemu nie będzie? Ależ, czy kiedykolwiek jest problem z lodem... do whisky? Informacja dotycząca dojazdu: Taka tablica stoi przy drodze ( widok z drogi od strony Orzysza) Tu powiększenie tablicy: Jedziemy w drogę po prawej stronie tablicy. Wjeżdżamy na camping do szlabanu. Za szlabanem w prawo po około 50 metrach a następnie pierwsza w lewo i tam po lewej stronie widzimy... żółtą kamizelkę Burgmanii.
Klubowicze DaniL Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ja na Leniwca niestety się nie wybieram, ale byłem dziś po pracy na chwilę w Giżycku u szwagra i mam małą niespodziankę: jeżeli będziecie w porcie Dalba (przed mostem zwodzonym), to w barze Bosman, przy Siwej Czapli na hasło "Burgmania" macie rabat 20% na jedzenie (min. pizza, dania obiadiwe itp.), gofry, lody i napoje bezalkoholowe oraz duże piwo w cenie małego. Pozdrawiam i życzę udanej zabawy
Klubowicze Campto Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2016 DaniL to super!!! Żal byłoby nie skorzystać.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Sławku, czy można jeszcze dołączyć do grona leniwcow.
Rekomendowane odpowiedzi