Klubowicze Campto Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zdaje się, że będę w Węgorzewie. Nie wiem czy dam radę podjechać. To strasznie daleko. :-) Nooo, to może wyjedź dzień wcześniej. Choć biorąc pod uwagę odległość to może bardziej poprawne będzie "wyjdź".
Administrator xmarcinx Opublikowano 29 Czerwca 2016 Administrator Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ja też się pojawię. Ten weekend spędzamy nieopodal i z przyjemnością przyjadę w odwiedziny.
Klubowicze .maniek Opublikowano 3 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2016 Cześć Sławku Mam pytanie. W tym roku to tylko nocleg jest pod namiotem?
Klubowicze Campto Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2016 Cześć Sławku Mam pytanie. W tym roku to tylko nocleg jest pod namiotem? Niestety, ale na ośrodku nie ma już domków holenderskich - były poprzedniego właściciela. Można jednak wynająć pokój w hoteliku na terenie ośrodka - o ile są jeszcze miejsca. Namiary są tu: http://borowo.com.pl
marig Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 To i mnie proszę o dopisanie na listę "leniwców". Na dzisiaj wszystkie znaki na niebie wskazują że będę mógł uczestniczyć w wypoczynku w tak zacnym gronie:)
Sympatycy Arecki Opublikowano 12 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 2016 Jest jeszcze trochę czasu, ale na dzień dzisiejszy też deklaruję chęć spędzenia czasu w tak zacnym gronie i proszę o dopisanie do lisy :-). Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
putek Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Proszę o dopisanie do listy....coraz bardziej mi się podobają te "burgmaniowe" wypady, i powoli zaczynam czuć "blues-a"
selmen Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Tradycyjnie przyjedziemy narobić bydła...jak licznie okaże sie wkrótce
putek Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Jak ta te towarzystwo z "Route" to ...super:)
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Lipca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Lipca 2016 Będzie, będzie się działo, jeszcze tylko miesiąc i ... .
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2016 Tradycyjnie przyjedziemy narobić bydła...jak licznie okaże sie wkrótce Adam, daj znać ile osób planuje przyjechać, bo szykuję dla wszystkich uczestników małą niespodziankę. Ale o tym sza... @putek - tak, to ta sama ekipa
Gość Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Właśnie się dowiedziałem, jak wygląda mój sierpień no i niestety, ale jestem bardziej potrzebny w niebie niż na ziemi. Bardzo jest mi przykro. Do następnej okazji. Flyman — out.
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2016 Wszystko uaktualnione. Przez kolejne dni mogę trochę mieć opóźnienia we wpisach, gdyż wyjeżdżam na upragniony urlop.
JuStA Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Sławku dopisz mnie proszę, wiesz w który miejscu I proszę na urlopie naładować porządnie akumulatory
Klubowicze Campto Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2016 Oj, zapowiada się super zabawa.
Administrator Artix Opublikowano 19 Lipca 2016 Administrator Opublikowano 19 Lipca 2016 Kombinuje jak przyjechać może się uda
Klubowicze morwa37 Opublikowano 20 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2016 Może mi się uda przyjechać.
Gieńka Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Sławku dopisz też nas do tej zacnej listy.
Sympatycy orzeł Opublikowano 20 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2016 KriSSo nic się nie martw przyjedź, na pewno pogodze się z przegraną z usmiechem, a wieczorne Polaków rozmowy - bezcenne:-) "Bracie" chcesz powiedzieć, że w tym roku nie sprawdzicie osobiscie "czy aby nie skwaśniała"?, przecież to nie po "bożemu". Przyjedziecie, to "komisyjnie" sprawdzimy "skwaśniałość". Zresztą, tradycja zobowiązuje! Ja mam nadzieję na spotkanie. HEJ!!! "Bracie"Namówiłeś:-)
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2016 I to rozumiem. :)
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 20 Lipca 2016 Użytkownicy Opublikowano 20 Lipca 2016 Tylko skąd ja taki długi namiot wezmę ?..... A ch..... zwinę się w kłębek. Sławku postaram się być ! Proszę o wpis na szanowną listę.
Sympatycy Radoslav Opublikowano 20 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2016 My też z Larwą postaramy się dołączyć i nieco poleniuchować
Klubowicze Campto Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2016 @Artix, morwa37 - kombinujcie aby się udało Pogodę już staram się czarować.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Lipca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Lipca 2016 "Bracie"Namówiłeś:-) "Bracie" decyzja właściwa, podoba mi się takie podejście do sprawy. Tradycja będzie podtrzymana, już się cieszę . Z drugiej strony: ja to potrafię namówić .
Rekomendowane odpowiedzi