Marcin 78 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Dziś mnie nie będzie ,muszę się spakować i jakiegoś szamana znaleźć by pogodę na weekend poprawił
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 Może nie na długo,ale powinienem być. W końcu dziś po nocy jestem...
Sympatycy krys70 Opublikowano 22 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2016 Pawełku ty jesteś usprawiedliwiony Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 22 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2016 Ja będę.
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 Jędruś,ratujesz "grupę" ...gdzie dwóch,lub trzech się spotyka...tam już jest banda !
GadekW Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 My w drodze do Berlina. W sobotę start...3majcie kciuki.Planowany czas 1 godzina 23 minuty czyli 1 minuta szybciej niż w zeszłym roku Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 mnie też nie będzie Wojtuś, juz zaczynam trzymać kciuki , śmigaj tam dzielnie
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 Dzięki wszystkim za spotkanko. Krótkie,ale w ciepłym towarzystwie mimo chłodnego wieczora. Wojtek - daj czadu!!!
Klubowicze MarP Opublikowano 23 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2016 Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie. Wojtek trzymamy kciuki za Ciebie !
Klubowicze kenobi Opublikowano 29 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2016 Dziś super pogoda , a tu do pracy trzeba...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Października 2016 UWAGA !!!! UWAGA !!! UWAGA Ogłoszenia parafialne Zgodnie z ustaleniami informuję, iż nastaje okres zimowy spotkań, a więc żegnamy Chudów i witamy .... niestety nie Szałas, bo tam nas nie chcą ( Aniu dziękuję za wykonanie telefonu ) W ten czwartek 06.10.2017r. spotykamy się w Restauracji Sjesta - Mikołow, ul. Gliwicka 158A, TU Wypróbujemy, czy to miejsce będzie naszą zimowa bazą czy będzie trzeba poszukać czegoś innego. Tak więc do zobaczenia w Mikołowie
Klubowicze kenobi Opublikowano 5 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2016 Melduję przyjęcie do wiadomości.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Października 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Października 2016
Darkhem Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Dzięki za info. Fajne miejsce. Dla mnie znacznie bliżej niż do Szałasu. Pozdrawiam
zenon Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Dziękuję Wszystkim za dzisiejsze pierwsze jesienne spotkanie poza chudowem.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Października 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Października 2016 Darkhem, niestety nie spełnia to miejsce naszych zapotrzebowań szukamy dalej jeśli ktoś wie o jakimś miejscu gdzie mogła by się nasza nie mała, nie cicha grupa spotykać to piszcie następna propozycja to Zajazd Bufet Country Dzięki za dzisiejszego spota
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2016 Jutro tam podjadę obadać na żywo co i jak. Generalnie mam smaka na te burgery a i zupa meksykańska mnie kusi ( że nie wspomnę o frytkach ) 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 6 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2016 Jako że KŚ nie ma wagonów Warsu, poszukam coś innego . Dzięki Wszystkim za spot-kanie. .
Klubowicze MarP Opublikowano 7 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2016 Dziękujemy za spotkanie w nowym miejscu i do zobaczenia znów w innym nowym
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 7 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2016 17 godzin temu, Joasia70 napisał: Darkhem, niestety nie spełnia to miejsce naszych zapotrzebowań szukamy dalej jeśli ktoś wie o jakimś miejscu gdzie mogła by się nasza nie mała, nie cicha grupa spotykać to piszcie następna propozycja to Zajazd Bufet Country Dzięki za dzisiejszego spota Rozumie że, to propozycja na 13 pażdziernika ???
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Października 2016 Ania może pojedziemy tam wcześniej ? zobaczymy jak się sytuacja rozwinie a Wy patrzyliście na ta Rajcuję albo cos innego ? edit . .... aaaa nie !! 13 to za tydzień czwartek, ja na 100% nie pojadę !!! edit 2. .... ale Artur coś pisał, że dziś tam pojedzie, poczekamy co napisze
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2016 Byłem. Widziałem.Burgera zeżarłem. Jest spoko.Jak się zdecydujemy to tylko tel ze dwie godz. wcześniej to tak ustawia stoły żeby ze 20 os. siedziało razem W tyg. wieczorami jest luz ( w weekendy kpl )
Rekomendowane odpowiedzi