Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Listopada 2016 I my w domu. Dzięki za wszystko co zjadłem i wypiłem. Takiej frekwencji to już dawno nie widziałem. Do zobaczenia za tydzień
Darkhem Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Witajcie. Niestety moja choroba nie ma nic wspólnego z niedzielnym wyjazdem. Jak będzie w sobotę Marcin78 to z nim o tym pogadam. Dzięki za pamięć i miłe słowa. Pozdrawiam i do zobaczenia
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Listopada 2016 Dzięki za miłe spotkanie. Brakowało dwóch osób ... żeby było nas 30. Do następnego.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 18 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2016 My również dziękujemy za spotkanie. Było super , głośno , dużo i wesoło. Do następnego.
Ania Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Fajnie popatrzeć na te uśmiechy na Waszych twarzach chociaż na zdjęciu.. Może w przyszły czwarek uda nam się zjawić i być może dobijemy do 30 :-) Pozdrawiamy :-)
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 18 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2016 Dzięki za spotkanie - fakt tak licznej Grupy daaaawno nie było ale jeszcze kilku Osób brakowało więc wszystko przed nami Do zobaczenia za tydzień
Klubowicze AREQ Opublikowano 18 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2016 Dzieki za spot-kanie w miłym towarzystwie było jak zawsze super tak licznego najazdu nie pamiętam ZAJAZD CUNTRY pękał w szwach i z minuty na minute ubywało miejsca .....oby tak dalej pozdro
Marcin 78 Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 My również dziękujemy za miłe spotkanie,fajnie bylo zobaczyc tak liczną grupę i oby tak częściej było . Szczególnie podziękowania dla osób ustalających termin ogniska - dziękuję za zmianę terminu na maj 21 godzin temu, Joasia70 napisał: no ale, że gdzie ja jestem ??? ech już realizacja planu Marcina ??? na zdjęciu już szefowej nie ma .... to co będzie dalej ???? Jak na razie nic wspólnego z tym nie miałem ,ale kto późno przychodzi to sam sobie.......... 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2016 Jak jest fajnie to mnie nie ma , choć jak jestem z Wami też jest fajnie . W przyszły czwartek zaś dniówka - chyba ucieknę z pracy .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2016 Dnia 17.11.2016 o 12:29, Jaki 40 napisał: Asiu ta naklejeczka jak by było możliwe. Jacek znalazłam !!!
Sympatycy pawel883 Opublikowano 24 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2016 Baśka czuje to ku....a. Mnie dziś nie będzie bo ostatnio za tłoczno było jak tylko napisałem o spotkaniu.
Klubowicze MarP Opublikowano 24 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2016 21 minut temu, pawel883 napisał: Mnie dziś nie będzie bo ostatnio za tłoczno było jak tylko napisałem o spotkaniu. Trzeba jakiś grafik zrobić na czwartki coby było luźniej. Na Twoim miejscu bym dzisiaj przyjechał żeby nie było, że nie w te czwartki co chcesz wypada Twoja kolej.
Klubowicze karton Opublikowano 24 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2016 bardzo chciałem dziś przyjechać niestety popołudniu w pracy za tydzień wjadę z kołaczami
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2016 2 godziny temu, pawel883 napisał: Mnie dziś nie będzie bo ostatnio za tłoczno było jak tylko napisałem o spotkaniu. Paweł ale było fajnie jak było tłoczno ... oby się nie okazało, że jak ja piszę, że będę to mało ludzi przyjedzie 2 godziny temu, MarP napisał: Trzeba jakiś grafik zrobić na czwartki coby było luźniej. Na Twoim miejscu bym dzisiaj przyjechał żeby nie było, że nie w te czwartki co chcesz wypada Twoja kolej. raczej trzeba zrobić rozpiskę kto siedzi a kto stoi i w jakich godzinach 18 minut temu, karton napisał: bardzo chciałem dziś przyjechać niestety popołudniu w pracy za tydzień wjadę z kołaczami znaczy z tydzień też przyjadę
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 24 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2016 My będziemy na pewno
Klubowicze Trebor Opublikowano 24 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2016 Ja z Pawłem też powinniśmy przyjechać
Sympatycy krys70 Opublikowano 24 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2016 To i my dojedziemy Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
GadekW Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Nas niestety dzisiaj nie będzie i to wcale nie dlatego że ostatnio nie mieliśmy gdzie siedzieć....
Marcin 78 Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Również przyjadę , choć pierwszy dzień po L4 to strasznie mi się ciągnie do tego spotkania
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2016 1 godzinę temu, Jaki 40 napisał: No to ja zaklepuję siedzące. Bardzo dobrze Jacuś zaklepuj ... będę miała znów gdzie siedzieć jak przyjadę 1 godzinę temu, Trebor napisał: Ja z Pawłem też powinniśmy przyjechać Bardzo ładnie, że Ślązacy przybywają na spotkanie zostanie na liście obecności odnotowanie
Rekomendowane odpowiedzi