Klubowicze maroch75 Opublikowano 27 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2016 Ja się dzisiaj wybieram...Pogoda jak na razie sprzyja, ciepło się ubiorę i jaaaaaazda
GadekW Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Kasia wraca z pracy, to czekam i lecimy...
Klubowicze kenobi Opublikowano 27 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2016 A ja za 5 min. też jadę!.......ale do pracy.... . Pozdrawiam.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 27 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2016 Witam wszystkich. My standardowo w pracy. Ja właśnie wróciłem a Anetce jeszcze trochę zostało. Pozdrawiamy i życzymy miłego spotkania.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 27 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2016 Dzięki za wspólne spotkanie... Fajnie było Was zobaczyć..Pozdrawiam
Ania Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Ja również dziękuję za spotkanie było jak zawsze super Ewcia cicha były pychotka :-) Pozdrawiam i do następnego
GadekW Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 My też dziękujemy za spot kanie, pogaduchy i dużo smiechu. Ciacha były pycha... do następnego .
Jaki 40 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Ja również dziękuję za spotkanie po " latach" miło było Was wszystkich zobaczyć. Teraz już będę się Wam częściej naprzykrzał . Ewuń ciacho super. Do następnego. PS.sałatka wczoraj była nawet smaczna ale dzisiaj daje mi popalić
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2016 Dziękuję za spotkanie z Wami Jeszcze raz bardzo pięknie dziękuję za dobre słowa. prezenty, łakocie, kwiaty
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarP Opublikowano 28 Października 2016 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Października 2016 Dziękujemy za jak zwykle miłe spotkanie 3
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2016 Było fajnie, słodko i wesoło. Ewa, za tydzień też będziesz przyjmować życzenia i będzie ciacho?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 2 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2016 Jutro już czwartek - jak miło znów się spotkamy Proponuje na spotkaniu w pierwszej kolejności poruszyć dwa tematy: - Szlachetnej Paczki - robimy zrzutkę jak w zeszłym roku czy każdy wpłaca sam? Jeżeli zrzutkę to zacznijmy zbierać, bo czas ucieka... - Bal karnawałowy - .......
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2016 będę z kasą i ochotą na zabawę
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Listopada 2016 Nas nie będzie ;( co do zbiórki dostosujemy się chętnie choć i tak cegiełkę rzucamy co miesiąc, ale w kupie raźniej co do 2-ej kwestii.... co cóż chyba nie muszę tłumaczyć że : z Wami zawsze nie ważne gdzie
Sympatycy pawel883 Opublikowano 3 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2016 Co tak cicho mamlasy? Ruszać dupska i pisać ,potem jechać .
Klubowicze MarP Opublikowano 3 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2016 34 minuty temu, pawel883 napisał: Co tak cicho mamlasy? Ruszać dupska i pisać ,potem jechać . Ruszyłem ..., piszę i potem przyjadę
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2016 A ja cały czas ruszam A jak przestanę to przyjadę
Sympatycy pawel883 Opublikowano 3 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2016 Dzięki że chociaż dwóch się zlitowało.
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2016 Ruszyła...maszyna...po...(drodze)... ospale...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2016 dzięki za spotkanie, pogaduchy, lody i inne takie różne ustalenia porobione, te dotyczące OZS wpisałam w temacie ogniskowym do następnego razu
GadekW Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Dzięki za spot-kanie i pogaduchy. Coraz więcej nas tam przybywa. Adamie, gratuluje samozaparcia. do następnego . ..
Klubowicze KasiaP Opublikowano 4 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2016 Dziękujemy za kolejny czwartek Podczas wczorajszego spotkania przeprowadzona została zbiórka pieniędzy na SZLACHETNĄ PACZKĘ. Dzięki Waszym Wielkim Sercom uzbierała się kwota 560 zł. Jeżeli są jeszcze chętni żeby dorzucić się do wspólnej puli Grupy Śląskiej -pieniążki będą jeszcze zbierane na kolejnym czwartkowym spotkaniu ale jeżeli ktoś woli to można wpłacić swój wkład indywidualnie na konto, które jest skarbonką "Szlachetnej Paczki Burgmanii" Zróbmy paczkę,nie bądźmy obojętni, pomóżmy innym !!! Pozdrawiamy i do zobaczenia
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2016 50 minut temu, KasiaP napisał: ... Jeżeli są jeszcze chętni żeby dorzucić się do wspólnej puli Grupy Śląskiej -pieniążki będą jeszcze zbierane na kolejnym czwartkowym spotkaniu ale jeżeli ktoś woli to można wpłacić swój wkład indywidualnie na konto, które jest skarbonką "Szlachetnej Paczki Burgmanii" zgodnie z ustaleniem na czwartkowym spocie wspólną śląską kasę zbieramy do 17 listopada - otwórzcie swoje serca i portfele nie ważne czy wpłacicie 5 zł czy 5000 , liczy się każdy grosz , jeśli nie możecie być na czwartkowym spotkaniu przesyłajcie pieniądze na konto albo przekażcie innym ślązakom, którzy kasę przekażą Kasi, naszej tegorocznej skarbniczce , która zrobi wspólny przelew od Nas
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 4 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2016 My również dzękujemy, za wspólne miłe spotkanie i towarzystwo w obżarstwie ....
Rekomendowane odpowiedzi