Rzelu Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tak bez żadnej konsumpcji? Podejrzane.
minimi1 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Tak bez żadnej konsumpcji? Podejrzane. Zdjęcie Krissa wyrażnie pokazuje 2 pijaczków z gdzieś ukrytą budką z piwem
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jeden pijaczek tak już nawalony, że dla bezpieczeństwa nawet kasku nie zdjął ;-)
Rzelu Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Nie wierzę że wszyscy na diecie... Artur, ustaliłeś co dolegało Pająkowi?
marekb9t Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Rzelu Spajderom nic nie dolega one po prostu tak mają tu pogłaskać tam połechtać i będzie dżi
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dzisiaj jestem 18-ta Pleciuga
Rogierro Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jak nie będzie lało to i ja przybędę. Dawno już was nie widziałem :-)
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2016 Jak nie będzie lało to i ja przybędę. Dawno już was nie widziałem :-) I my ciebie też.
marekb9t Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Spóźnię się trochę poczekajcie na mnie Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2016 (...) ..Artur, ustaliłeś co dolegało Pająkowi? Tak. Miałeś rację Rzelu - to ta wtyczka. Pod guma kryje się łącznik żeński, który jest omotany taśmą izolacyjną i po rozgrzaniu nie styka. A to cóś, to czujnik ciśnienia oleju i regulator, który w razie spadku ciśnienia odcina moc. Zacisnalem kombinerkami i jest ok, ale jak przyjedzie niezawodny Melmacie, to go po proszę, żeby luknął.
minimi1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Tak. Miałeś rację Rzelu - to ta wtyczka. Pod guma kryje się łącznik żeński, który jest omotany taśmą izolacyjną i po rozgrzaniu nie styka. A to cóś, to czujnik ciśnienia oleju i regulator, który w razie spadku ciśnienia odcina moc. Zacisnalem kombinerkami i jest ok, ale jak przyjedzie niezawodny Melmacie, to go po proszę, żeby luknął. Chciałem napisać coś złośliwego- jak zwykle. Ugryzłem się w język, puknąłem w głowę, skierowałem jad do klopa- Zamiast tego - Gratulacje Jacku, fajnie się z Tobą jechało, dzięki za bystre oko na wtyczki i przysmażenia -
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2016 No temperatura odegrała bardzo ważną rolę :-D
Rzelu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Arturze zapoznaj się z moją dyskusją z Minimi o sukcesach Bersaghlieri w Afryce Pora zakupić odpowiedni kask...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2016 Przeczytałem, przeczytałem Ciekawe czy tam tez mieli włoskie czujniki oleju, które pod wpływem temperatury przestają stykać?
Rekomendowane odpowiedzi