wd40 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Jak nabiorę doświadczenia, może w przyszłym roku będzie bliżej.
KOT66 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 no wlasnie...powinna byc blizej burgmania jak pisze waldi...kawal drogi ...
czemil Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Właśnie..........bliżej. Mnie do wczoraj żona namawiała - jedź, choćby autem. Niestety relatywnie podróż w obie strony trwa tyle co pobyt. Może kiedys, ale jeszcze nie teraz.
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2016 Czemil pakuj się i jedź z Robertem i Sławkiem
Sympatycy KriSSo Opublikowano 31 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2016 Mnie do wczoraj żona namawiała - jedź, choćby autem. Kurczę, a nie masz przypadkiem fajnego sąsiada? Aż za pięknie ....... BTW. W czym tu pojechać? Pełne tekstylne ciuchy moto ...... ufff może być niezła parówa . Rysiu Kunisz, pisz szybko, w czym jedziesz. Wszak Ty masz 45 lat doświadczenia na 2oo
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 31 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2016 Czemil, wyżywienie, miejsce w domku jest.. Za Gośkę, więc zastanawiaj się szybko... Ruszamy w czwartek na 9,00 na prom. Dasz radę. Ja do Malborka 125-ką zdecydowałem się na wyjazd o północy... O 2-giej byłem już w drodze w temperaturze 7 st.C I był to najlepszy zlot, jaki pamiętam
kunisz Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Zapomniałeś że kiedyś takie ciuchy to były tylko marzeniem, dlatego nie jest mi straszna żadna pogoda, Jadę w termo, kurtka letnia, dżinsy, cieplejsza kurtka, bluza no i przeciwdeszczowy w kufrze i to by było tyle. Temperatury zapowiadają dość wysokie, problemem mogą być opady ale z nimi sobie poradzimy chowając się w lisich norach.
azjon Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 ja pakuję trzy opcje - ciężkie pancerze, lekkie pancerze i gumowiec na deszcz. Dziś jechałem ubrany na lekko na przegląd do Wołczkowa z Monte Cassino kolegi skutem Scarabeo 125. 5 minut ulewy i przemokłem na wylot łącznie z gaciami , Nigdy tak nie zmokłem na żadnym moto, nawet jadąc z Łodzi burkiem 520 km w deszczu
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 31 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2016 Czemil... w kwestii wspomnień...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jakoś tak nieumiejętnie kręciłeś Sławek. Na żadnym ujęciu nie znalazłem swojej devilki. Choć siebie kilka razy namierzyłem. I łza się w oku kręci: Dziadek, Jack Daniels... Ech, dawno temu to było...
Rekomendowane odpowiedzi