Użytkownicy sławek1 Opublikowano 10 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 10 Lipca 2024 2 godziny temu, tomekstw napisał(a): Bunkry są, a gdzie szutry... 🤣🤣🤣 3 godziny temu, Saper napisał(a): Drohiczyn osiągnięty. Andrzejka mina mówi sama za siebie , chyba tego było mu potrzeba 👍🤣🛵
tomekstw Opublikowano 10 Lipca 2024 Opublikowano 10 Lipca 2024 Andrzejka mina mówi sama za siebie , chyba tego było mu potrzeba Andrzejka mina? A gdzie on bo nie dostrzegam?Jak to ten Ktoś z telefonem to musiał ostatnio bardzo zbrzydnąć...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Lipca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Lipca 2024 Godzinę temu, sławek1 napisał(a): 🤣🤣🤣 Andrzejka mina mówi sama za siebie , chyba tego było mu potrzeba 👍🤣🛵 Sławek 😁 ten na zdjęciu to Robercik 🤣 49 minut temu, tomekstw napisał(a): Jak to ten Ktoś z telefonem to musiał ostatnio bardzo zbrzydnąć... Dzięki Tomek. Nie musiałeś. Wiem że jestem bardzo przystojny 🤩
mussum Opublikowano 10 Lipca 2024 Opublikowano 10 Lipca 2024 Na talerzu dwa "pierogi", Jest przystanek i pół drogi, Upał w trasie dziś był srogi, Robbi aż wyprężył nogi. 😉 W Drohiczynie tylko obiadek czy także nocleg?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 10 Lipca 2024 Piotruś, nocleg jest w Białymstoku, szutry były tam i nazad i tak cztery razy, bo Robert blachę zgubił. W międzyczasie był Królowy Most, Supraśl i na dzisiaj koniec.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 10 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 10 Lipca 2024 3 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Sławek 😁 ten na zdjęciu to Robercik 🤣 Dzięki Tomek. Nie musiałeś. Wiem że jestem bardzo przystojny 🤩 Hahaha myślałem o jednym a pisałem o drugim 🤣 Sorki wybacz mi Robercik . Sam z siebie się uśmiałem 😂😂😂 26 minut temu, Saper napisał(a): Piotruś, nocleg jest w Białymstoku, szutry były tam i nazad i tak cztery razy, bo Robert blachę zgubił. W międzyczasie był Królowy Most, Supraśl i na dzisiaj koniec. To już dzisiaj odpoczynek, na jutro zostało wam jakieś dwie godzinki do celu. Tak że luzik . 🛵
mussum Opublikowano 10 Lipca 2024 Opublikowano 10 Lipca 2024 Monaster w Supraślu jak zwykle piękny. Tam jest też wyjatkowe muzeum ikon i Kruszyniany, palce lizać co za kuchnia i niezwykle gościnni Tatarzy polscy.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Lipca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Lipca 2024 A my dzisiaj z Barbarą kierunek Słowacja. Typowa objazdówka. Coś koło 360 km wpadło. Na Słowacji piękna słoneczna pogoda. Ale na powrocie w Komańczy trochę deszczu. 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 29 Lipca 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Lipca 2024 360 km to ładna trasa 👍Wyjeżdżałeś w upał🌞 a wróciłeś w chłodzie 💨. 🛵
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Hej witam wszystkich😀 Niedziela ma być pogodna 04,08,2024 ( przynajmniej aplikacja pogodynki na telefonie tak pokazuje ) więc wybieram się do Ożanny przypomnieć sobie jak wyglądały kiedyś super bryki , dzisiaj zwane zabytkami lub klamotami . Więc może ktoś będzie chętny. Wyjazd i zbiórka na stacji Circle K przy ulicy Reytana (obok Millenium) o godzinie 10,00 No chyba że ktoś by wolał wcześniej to jest wszystko do dogadania ja jestem elastyczny . 🛵
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Krótko, bo brak czasu, ale bylim-śmy. Było na czym oko zawiesić. Klamotów sporo, a cały czas się zjeżdżali. 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Kolega Grzegorz dodał tyle zdjęć że jest co oglądać. Postaram się go nie zdublować. 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 4 Sierpnia 2024 2 godziny temu, sławek1 napisał(a): Kolega Grzegorz dodał tyle zdjęć że jest co oglądać. Postaram się go nie zdublować. Już na pierwszych dwóch zdjęciach widzę zdublowanego kolegę Grzegorza🤪
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Sierpnia 2024 @Nazir no nie prawda. Na pierwszym zdjęciu jest Grzegorz, a na drugim Saper. 😁 A zdjęcia pierwyj sort 👌
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Dokładnie jest tak jak Andrzej napisał 🤣
Użytkownicy Bienias Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Faktycznie było na czym oko zawiesić. Znowu zobaczyliście coś fajnego i fajnie spędziliście czas a ja niestety uziemiony i ten sezon chyba mam już z głowy. Zostaną mi tylko cztery kółka a to nie to samo przynajmniej dla mnie 😒
ComoDo Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Opublikowano 6 Sierpnia 2024 W dniu 5.08.2024 o 18:16, Bienias napisał(a): Faktycznie było na czym oko zawiesić. Znowu zobaczyliście coś fajnego i fajnie spędziliście czas a ja niestety uziemiony i ten sezon chyba mam już z głowy. Zostaną mi tylko cztery kółka a to nie to samo przynajmniej dla mnie 😒 Dlaczego uziemiony ?
Użytkownicy Bienias Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Kolego ComoDo jestem uziemiony dlatego że miesiąc temu w Opolu miałem operacje wymiany stawu biodrowego i jeszcze przez dwa tygodnie muszę chodzić o kulach i potem jeszcze następne dwa tygodnie o jednej kuli, Jeszcze jakiś czas po odrzuceniu kul nie będę mógł się za bardzo forsować więc może pod koniec września dopiero będę mógł się przewieść w koło komina 😬
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zdrowiej Janusz, pojeździć jeszcze zdążysz.
ComoDo Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Opublikowano 8 Sierpnia 2024 10 godzin temu, Bienias napisał(a): Kolego ComoDo jestem uziemiony dlatego że miesiąc temu w Opolu miałem operacje wymiany stawu biodrowego i jeszcze przez dwa tygodnie muszę chodzić o kulach i potem jeszcze następne dwa tygodnie o jednej kuli, Jeszcze jakiś czas po odrzuceniu kul nie będę mógł się za bardzo forsować więc może pod koniec września dopiero będę mógł się przewieść w koło komina 😬 No to lipa . Aczkolwiek potem już powinno być lepiej niż przed operacją więc kilometrówki nadgonisz 😉 . Ja mam wyjazd do Rumunii 14-tego , a potem Hankę muszę do serwisu odstawić na gwarancyjny po 24 tys bo w połowie września znowu Bałkany i przekroczył bym 24 przed powrotem do kraju .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Sierpnia 2024 33 minuty temu, ComoDo napisał(a): ...... Ja mam wyjazd do Rumunii 14-tego , ... to będzie "powtórka" tego wyjazdu o którym mi ostatnio wspominałeś ? 🙃 lecicie tylko na przedłużony weekend ? Uważajcie na "misie" i luzem pasące się krowy 😜 od taki urok okolicy. 10 godzin temu, Saper napisał(a): Zdrowiej Zbyszek, pojeździć jeszcze zdążysz. Zbyszek ?? 🤔 jest coś o czym nie wiem ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Sorry, Janusz. Tak to jest, jak chwilę wcześniej rozmawiasz ze Zbyszkiem, co ta skleroza z człowiekiem robi. 🤔
Rekomendowane odpowiedzi