Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł bardzo fajny i wstępnie jestem bardzo na TAK. Wakacje rodzinne zawsze mam na końcu czerwca/pocz?tku lipca więc jest duża szansa że się pojawię...

PS. No i domki bardzo ładne i czyste, bo szczerze mówi?c domków takich jak np. w Stegnie mam już z lekka dosyć. Wolę dorzucić te 20-30 zł i spać w dobrych warunkach niż "na poligonie" bez ciepłej wody... :D !piwko

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jerzyk

31

• dr.big

17

• Mareczek

8

• Kacza

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kacza + Plecaczek (???) = 2 osobowa miejscowka ;]

Pozdroo

Kacza

Opublikowano

Jestem za ;)

Opublikowano

mnie mozna dopisać w 2 osobach

Opublikowano

Pomysł genialny, kiedy? sugerowałem spęd niedaleko na Pojezierzu Lubuskim, ale nie wyszło :) . Teraz pretekst jest ?wietny i można poł?czyć imprezę z rajdem po LubuszczyĽnie, a jest tam co ogl?dać i zwiedzać. No i wszechobecny w tamtym rejonie zapach lip ;) .

Jerzyku, a zapisz nas proszę - RobB. + 1.

Może się Zołza z sesja wyrobi ?!

Jak nie to ze Star? :) przyjadę :)

Pozdrawiam

RobB. :)

Gość slawek_jaro
Opublikowano

Witam Jerzyku !

Temat bardzo odległy w czasie i przestrzeni.

Pomysł bardzo mi się podoba jestem na TAK.

Wstępnie proszę o rezerwację dla 2 osób. ;)

Pozdrawiam Sławek

Opublikowano
Tak, tak, tak tym bardziej że bardzo podoba mi się ta czę?ć kraju, a jest dla mnie nadal nieodkryta.

Nie wiem czy ten post jest wystarczaj?co jasny bo widzę tu "twarde" deklaracje.

Rezerwacja na dwie osoby proszę.

Opublikowano

Plebanku znasz nasza spolecznosc lubimy sie nakrecac ;) co mi sie bardzo podoba tak samo jak podoba mi sie pomysl ale badzmy realistami termin jest tak odlegly ze nie mozna w przyplywie zdrowego rozsadku dzis deklarowac czy bedzie sie tu czy tam.Watek ten zaraz zniknie w czelusciach naszego forum i bedzie trzeba blizej w/w terminu go odgrzebac :) .Mysle ze pierwsze chlody na nas dzialaja tak ze sie goraczkjemy :):D:lol: nie powiem ja tez bo mam straszny niedosyt km w tym sezonie tylko 25tys myslalem ze jesien pozwoli na troche wiecej.

Sam pomysl super deklaracje zloze dwa tygodnie przed impreza.

Jakos w tamtych okolicach mnie nie nosilo :D

pozdrawiam

majon

Opublikowano

Problem w tym, ze na kilka tygodni przed impreza ciezko(niemozliwe?) bedzie znalezc miejsce nawet dla 5 osob, a co dopiero mowic o np. 20 :lol: . I do tego w warunkach "zlotowych"...

PS. Ten termin to final Tall Ships’ Races 2007 i Szczecin bedzie naprawde zatloczony...

PS2. Ja osobiscie czekam na poglebienie drogi wodnej i przybycie najwiekszych zaglowcow swiata. Na razie niby sa pieniadze, ale nie ma wykonawcy :D .

Impreza odbedzie sie na 100%, pytanie tylko w jakiej oprawie.

Opublikowano

Masz racje Bigu tylko przypomnij sobie jak byl planowany wyjazd BTC ile osob bylo na liscie (sam sie deklarowalem) a ile osob pojechalo zycie szybko zweryfikowalo liste.Ja nie widze problemu zeby organizator zarezerwowal troche wiecej miejsc dla burgmaniakow.Kto moze dzis wiedziec kiedy bedzie mial urlop jest szczesciarzem. :D

pozdr

majon

Ps.Bigu mam propozycje tam u Was sa jakies chyba gory jeziora lasy i chyba jakies morze.Zabralbys sie za organizacje czegos zchecia wpadniemy :D;):lol::) moze akurat bedziemy przejezdzac z tragarzami.

Opublikowano

Nie neguje, problem tylko wlasnie w tym szpagacie. Z tego co wiem, ten osrodek campingowy jest latem dosyc pozadany, nawet bez dodatkowej imprezy. Tu mamy jedna z wiekszych imprez krajowych(o znaczeniu miedzynarodowym)...

No i jak dokonac cudu, kiedy nawet nie wiadomo ile osob sie zjawi :lol: ?

No ale dam sie wypowiedziec osobie, ktora wystapila z ta propozycja. Moze jest w stanie "zarezerwowac" dla nas kilkanascie miejsc...

PS. Zreszta wydaje mi sie, ze bez zaliczki nie da sie nic zalatwic :D .

Opublikowano

Najwyzej bedziemy spac na kupie :D a z drugiej strony kto nie ryzykuje ten nie jedzie :lol:

Opublikowano
Masz racje Bigu tylko przypomnij sobie jak byl planowany wyjazd BTC ile osob bylo na liscie (sam sie deklarowalem) a ile osob pojechalo zycie szybko zweryfikowalo liste.Ja nie widze problemu zeby organizator zarezerwowal troche wiecej miejsc dla burgmaniakow.Kto moze dzis wiedziec kiedy bedzie mial urlop jest szczesciarzem. ;)

pozdr

majon

Ps.Bigu mam propozycje tam u Was sa jakies chyba gory jeziora lasy i chyba jakies morze.Zabralbys sie za organizacje czegos zchecia wpadniemy :);):lol:;) moze akurat bedziemy przejezdzac z tragarzami.

Kurcze, scyzoryku niekumaty, a co ja wcze?niej pisałem ;)

Lubuskie i pomorze zachodnie toż to kraina złożona z samych lasów jezior i pagórków (no może nie takich jak u Ciebie, ale za to mniej pi**zi :) ).

Czas w każdym razie, aby? się tam wybrał, a po drodze możesz o ŁódĽ zawadzić, to pojedziemy razem i będę Cię pilnował coby? nie zabł?dził.

A to że termin odległy to dobrze, bo masz czas sobie tak życiorys ustawić żeby dojechać !!!

Pozdrawiam

RobB. :) - zdecydowany, zadeklarowany i mam nadzieję zakwaterowany ;)

Opublikowano
Ps.Bigu mam propozycje tam u Was sa jakies chyba gory jeziora lasy i chyba jakies morze.Zabralbys sie za organizacje czegos zchecia wpadniemy ;)  :)  ;)  ;) moze akurat bedziemy przejezdzac z tragarzami.

Haha, sprecyzuj odleglosc, bo do morza jest jakies 200km, gory to sa usypane, aby bylo z czego zjezdzac na sankach. Jeziora i lasy sa oczywiscie, jednak po wstepnych wyliczeniach kosztow i rozmowach wyszlo, ze "zlot" w okolicach Berlina nie mialby zbyt wielkiej frekwencji ;) ...

EDIT:

Najwyzej bedziemy spac na kupie :)  a z drugiej strony kto nie ryzykuje ten nie jedzie :)

Gdybys takie warunki podal uczestnikom Rajdu Swietokrzyskiego, to nie wiem czy ktos odwazylby sie zrobic wiecej niz 200 km ;) . Wez pod uwage, ze Szczecin jest trudnym, ze wzgledu na polozenie, miejscem zlotowym. To nie Kielce, bedace w centrum Polski :lol: .

Opublikowano

Termin choć odlegly ale jeżeli będzie na czym pojechać ;) , pogoda będzie zagwarantowana (Jerzyk musi oplacić u Wikarego oplatę gwarancyjn? ;) - nie tak jak W?ski na Krzyżakach ) to napewno się skuszę na wypad do miasta ehhh w którym urodzaj na Białogłowy jest największy i statystycznie jest tam na 10 spotkanych - 8 -iem ?licznych.

Deklaruję wstępnie:

1. skuter lub moto -Pablos :lol:

2. katamaran a w nim 2 Teletubisie a wła?ciwie 1,5 Teletubisia ;)

Będziemy obserwować bacznie ruchy zlotowo-organizacyjne w Kujawsko-Pomorskim.

Pozdrawiam

Opublikowano

ufffff!,- odetchn?łem z ulg?, i....

Witam ponownie,

Donoszę wszem (i wobec) iż otrzymałem od miłej Pani Magdaleny, szefuj?cej MARINIE, e-mail potwierdzaj?cy możliwo?ć/gotowo?ć goszczenia naszego zlotu. My?lę, że z tym momentem uchylone zostało w końcu zagrożenie ‘zaanektowania’ (naszej) MARINY przez ‘miasto’ i organizatorów zlotu żaglowców na ‘swoje potrzeby’.

A oto I-lista chętnych/zakwaterowanych:

==========================================================================================================

LISTA/ZAKWATEROWANIE/WPŁATY – po 'reklamacjach'/uzupełnieniach

(Camping rooms’ & hut-suites’ booking list): - EDIT: 16.05.2007:

Nr domku/pokoju (No. of room/suite)

Zamieszkałe osoby (booking list):

A. Zadaklarowani – jako: “pewniacy” (declared as: uncondittional „meeting-participants”):

1. - apartament - 1/ lewy (hut-suite no. 1./left):

1 - tomi68

2 - '+1

3 - Szuwarek

4 - Ola

5 - Maarek - 85 pln

6 - + Mirka - 85 pln

razem (total booked): - 6

2. - apartament - 2/prawy (hut-suite no. 2./right):

1 - pilotkrak /do potwierdzenia/

2 - +1 /do potwierdzenia

3 - ----

4 - ----

5 - ----

6 - ----

razem (total booked): - 2

14.:

m@rkiz

W?ski - 85 pln

15.:

Kacza - 170 pln

+ Plecaczek

16.:

ERMI

‘+’ ERMI

17.;

RobB.

+1.

18.;

slawek_jaro

" + " 1

19.:

Pleban

"+" 1

20.:

magduska

Mareczek

1.:

Lech z Sopotu

'+' 1.

2.:

Mirka

Pidżam

13.:

Dragon

+' 1

B. Zadaklarowani – jako: “wachaj?cy się"/niepewni – do potrwierdzania” (declared as „conditioned meeting-participants” – their decisions can be changed):

3.:

Kasieńka

Ciochin

5.:

Abach

z małżonk?

6.:

pawko

z małżoneczk? Natali?

7.:

Artix

Gosia

8.:

Teletubi?

'+' 0,5 Teletubisia+ Pablos - na 'waleta'

9.:

PITer

majon

10.:

DR.BIG

'+' 1

11.:

dacja

spinka

12.:

rafalek13c

jagroski

4.:

APTO

'+' 1

------------------------------------------------------------------------------------------

MIEJSC - RAZEM (total no. od beds offerred): 52

rezerwacja/chętnych - razem (number of beds booked - up to now): - 48

Pozostaje wolnych miejsc (number of beds’-vacanies): - 4

==========================================================================================================

My?lę, że wszyscy s? szczę?liwi.

Zainteresowane zgłaszaj?ce akces uczestnictwa osoby przypisy wałem do poszczególnych grup („pewniaków” oraz: „chyba, może, prawdopodobnie, pod warunkiem...” – tzn. warunkowych uczestników) przypisywałem oczywi?cie na własnego nosa, na podstawie nie- (b?dĽ) zdecydowanej formy zgłoszenia akcesu.

Oczywi?cie wszelkie reklamacje można pisać – nie jest wykluczone, że nawet zostan? uwzględnione w terminie ustawowym.

O ile ktokolwiek nie czytał dokładnie, lub czytał niedokładnie we wcze?niejszych ‘elaboratach’ moje wywody na temat zagrożenia w mie?cie jakie może stworzyć zapowiadany najazd ‘stonki turystycznej’ (uzupełnianej wszelkiej ma?ci ‘skuterystami’!), to radzę uwierzyć w to, co pisze DR.BIG. - widzę, że czuje On bluesa : wie, co pisze!).

Oczywi?cie informuję wszystkich:

1. Pogoda będzie i jest zagwarantowana – i będzie nieodwołalnie. Co najwyżej może padać. Ale będzie znacznie cieplej, niż na „Krzyżakach”.

2. O spaniu na kupie nie ma mowy na dzień dzisiejszy. ci?gle wolnych: 4-miejsc (nominalnie!). z czego: - "0" w pokojach dwuosobowych; -4 w jednym apartamencie;

Takie sobie PLANY różne- i inne ‘jakie? tam’:

Plan ustawienia jednostek podczas The Tall Ships' Races 2007

http://www.szczecin2007.pl/showpage?chapte...7DEA421CF1C5EA4

Roboczy plan zagospodarowania terenu zlotu

http://www.szczecin2007.pl/showpage?chapte...3F14ADA67810704

Roboczy scenariusz programu The Tall Ships' Races 2007

Stan na dzień 10.07.06r

http://www.szczecin2007.pl/showpage?chapte...3E723E8E235D86A

Rejon zlotu The Tall Ships' Races 2007

http://www.szczecinhttp://bip.um.szczecin....e?chapter=42111

a teraz to samo miejsce – tylko “via satelia”: http://maps.google.com/maps?ll=53.425945,1...07918&t=k&hl=en

albo i jeszcze inaczej:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/9...8TZ%29OZach.jpg

a to, co już było: Dni Morza 2006 – czyli namiastka tego, co ma nast?pić: http://www.szczecin2007.pl/showpage?chapte...6BF891447F09920

Pozdrawiam

Opublikowano

W pokoju nr 14 jak będzie Pawko to prawdopodobnie będzie też małżoneczka Natalia. A nawet je?li jej nie będzie to kogo? sobie "przygrucham" tak więc prosze o "bardzo wstępne" zaklepanie obu miejscówek.

Opublikowano

o.k.

to tylko z powodu braku szerszej informacji przy zgłaszniu. ale jak widać nie brak na razie miejsc.

korekty zamiesczę po 'przybyciu' kolejnych kilku chętnych.

A tak nawiasem mówi?c/pisz?c to może zglosiłby się kto? lepszy ode mnie we 'wstawiamiu' fotek i obrazków na forum. mam bowiem m.in. "schemat zagospodarowania" /rozstawienia domków/pokoi i apartamentów na campingu. zainteresowane osoby mogłyby same sugerować, który z 'wolnych' pokoi wybieraj?.

• Administrator
Opublikowano

Jerzyk ja w sumie tez raczej ze swoja polowica sie ruszam, choc ostatnie moje zloty na ktore jechalem C1 calkowicie temu przecza ;) no ale do Szczecina C1 na pewno nie pojade. Najezdzilem sie kiedys ta trasa i znam ja na tyle dobrze ze C1 musialbym jechac ze 2 dni ;)

Podziwiam Jerzyk za tak dalekosiezne planowanie, ja nawet nie wiem gdzie na Sylwestra pojade a juz wiem ze jest tez szansa ze pojawie sie w Szczecinie. Jerzyk dla wytrwalych proponuje wycieczke na plaze, nad morze :lol:;) ale musza byc naprawde zacieci zeby do niej dojsc ;) To kto deklaruje sie na wycieczke z centrum Szczecina nad morze z kapcia :)

Opublikowano

Proszę dopisać mnie i moj? małżonkę :lol:

Co prawda, to odległy termin, ale w razie czego miejsce swoje można będzie oddać przed samym zlotem. A chętnych pewnie nie będzie brakowało !YES

• Sympatycy
Opublikowano

;) Je?li dożyję a przedtem kupię jakie? 2oo !YES i opanuję je do tego stopnia że będ? się mnie słuchały !YES to kto wie.........

wstępnie piszę - tak /mimo że, od pewnego czasu nie robię tak dalekich planów/

takie duuuuuże jachty to wspaniała przygoda/widziałam :lol: w Gdyni/

.... w Dacjowym pokoiku jest jedno legowisko wolne to moze mnie przyjmie ;)

Opublikowano
To kto deklaruje sie na wycieczke z centrum Szczecina nad morze z kapcia !YES

Ja nie ide :D . Ale jesli bierzesz caly pokoj, to ja tez poprosze...

• Sympatycy
Opublikowano

Cze?ć Jerzyk!

Zgłaszam swój przyjazd - proszę o wpisanie mnie listę do jakiego? pokoju - bez różnicy czy będzie tam blondynka czy brunetka !YES

A w referenie jednej z szant było tak:

A ty ci?g, brachu ci?g

I nie żałuj r?k,

A jutro mał? lady weĽmiesz sobie na hol!

Opublikowano

Cze?ć Jerzy :D ale się ruszyło za chwilę będzie brakowało miejsc. !YES

Proszę o rezerwację pokoju 2 osobowego dla Lecha z Sopotu

p.s. nie jestem zbytnio przes?dny ale pokuj :D nr. 13 proszę o zmianę nr pokoju np. na 12a !YES

Opublikowano

Gor?czka ogarnęła tłumy!!! :D !YES Mam nadzieję obejdzie się bez rewolucji!!! :D:D

Nie do?ć, że termin odległy, to jeszcze tak jako? w ?rodku wakacji go wpasowali :D - jak nie będę żeglował gdzie? po morzach lub Mazurach to może tak sie uda zakombinować coby i szczecin zobaczyć. :D

Miałem nadzieję, że kręcioła z rezerwacjami miejsc ruszy w okolicach kwietnia, ale skoro ruszyła juz teraz to:

poproszę 2 osobowy pokój ;) !YES ;)

...najwyżej tanio odst?pię ;)

Z szalonym pozdrowieniem,

APTO ;)