Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy a pamiętacie tą „ pościelówkę” oj przy tej muzyce na pewno przybyło pare istnień ludzkich hihi ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Życiowe prawdy :)

• 1 miesiąc temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Piękna wersja koncertowa znanego szlagieru lat młodości... Trzeba przyznać, że Mick Hucknall na żywo ma niesamowity głos, niemal jak w studyjnej wersji...

• Klubowicze
Opublikowano

kONIECZNIE baaardzo GŁOŚNO :D 

Opublikowano

Szymon, muza mega tylko musiałem ją skasować z fona bo podczas jazdy na moto z lekka mi odbija he he

• Użytkownicy
Opublikowano

Muza za...a i nieśmiertelna. Dostaje gęsiej skórki od tej gitary

Pozdrawiam
Radek

Opublikowano

Witam, skoro o Dire Straits, to proponuję z koncertu Alchemy odsłuchać Sultans of Swing - tak na 60 % mocy, do szczytowania nie potrzeba kobiety ... :)

• Klubowicze
Opublikowano

Pewnie chodzi oto...

Ja lubię ich bardziej nastrojowe kawałki, jak...

Czy kultowy już...

Dla tych, którzy nie mają ich płyty, jest w Biedronce właśnie najbardziej znany album Brothers In Arms w cenie 19.90 PLN. Boże, ja w początku 90-tych lat ściągałem ten album ze Stanów za połowę mojej ówczesnej pensji, ale mam oryginał do dziś...

Opublikowano

Chociaż u mnie już na budziku 52, to Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple, Judas Priest i Iron Maiden to czołówka ..., niemniej "aktualnie" w muzyce też sporo dobrego się dzieje :)

• Klubowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, jaras661 napisał:

Chociaż u mnie już na budziku 52, to Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple, Judas Priest i Iron Maiden...

Ja niewiele młodszy (48), ale że Polacy nie gęsi...

• Klubowicze
Opublikowano

Genialny koncert Phila Collinsa... 2009 rok, jeszcze mógł grać na perkusji.

Opublikowano

A ja mam trochę smutną wiadomość dla fanów Dolores O,Riordan, zmarła dzisiaj w Londynie. A to jest jej utwór który przyniósł największą sławę. 

• Klubowicze
Opublikowano

Troszkę już zapomniana kapela, The Stranglers. Kiedyś, jako nastolatek dał bym się za nich pokroić. To były czasy ... Ciekawe czy to pamiętacie ?

Pozdrawiam Piootr
Opublikowano

Piotrze no jasne jak można tego nie pamiętać.

• 1 miesiąc temu...
  • Administrator
Opublikowano

Od jakiegoś czasu sukcesywnie odkurzam starocie muzyczne lat 80-90' tych...Kto pamięta Carolinę Müller i ciekawy jak wygląda w wieku 53 lat? ?

C.C.Catch... występ sprzed kilkunastu dni w Kalingradzie

• 2 miesiące temu...
  • Administrator
Opublikowano

Ciepło się zrobiło więc może dla odmiany taki dynamiczny mashup remix w podkładzie Yazoo ☝️

Opublikowano
3 godziny temu, MariuszBurgi napisał:

podkładzie Yazoo :)

Yazoo zawsze był super lubię te klimaty do dziś, choć młodzieniaszkiem już nie jestem, ale za to mam młodą duszę hi hi :D i muza ze mną jest zawsze czy na moto !walkm czy w 4oo 

Ostatnio rozpamiętywałem starocie na YT i pamiętacie to: chociaż zdaje sobie sprawę że nie każdemu ta muza pasuje, ale cóż ja kiedyś byłem człowiekiem dawnych dyskotek. 

• 11 miesięcy temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Ciekawe połączenie Metalu z orientalnym dla Nas Folkiem... Robi wrażenie głośniej puszczony (wstęp długi, więc można przewinąć do końca pierwszej minuty)...

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Kto w latach 90'tych słuchał niemieckiej grupy Masterboy?

No to po latach remake i nowy kawałek ze wsparciem Beatrice Obrecht (pseudo Delgado) ? Nawet się bardzo nie zmieniła ?

Opublikowano

MEGA ???

• Klubowicze
Opublikowano

Hallelujah - Klasyk, ale w fajnym, nowym wykonaniu... 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja ostatnio zasłuchałem się tym utworem...

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownicy
Opublikowano
Dnia 3.05.2019 o 02:37, SlawoyAMD napisał:

Hallelujah - Klasyk, ale w fajnym, nowym wykonaniu... 

Nie tak bardzo nowym, bo z 2016 roku. Wykonuje to powstała w 2011 roku amerykańska grupa, specjalizująca się w wykonywaniu utworów acapella. Mają wiele coverów, hity świąteczne. Nagrali kilka płyt. Muzyka świetna, polecam.