Sympatycy Urbi Opublikowano 18 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Tak Piotrze, oczywiście mówimy o Forzie 125
wd40 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 pochwale sie, wczoraj odbylo sie wspolne morsowanie z klubami morsow ze Swinoujscia, Miedzyzdrojow , Stargardu , Wolina i okolicy. miejsce plaza Wolin
romeo1971 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 pochwale sie, wczoraj odbylo sie wspolne morsowanie z klubami morsow ze Swinoujscia, Miedzyzdrojow , Stargardu , Wolina i okolicy. miejsce plaza Wolin macie jaja że tak powiem Miałem kiedyś też spróbować ale jeszcze nie dorosłem
Elvis Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zajefajne to morsowanie ... w sumie mam chęć ale brak mi odwagi ...
minimi1 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zajefajne to morsowanie ... w sumie mam chęć ale brak mi odwagi ... ja też się jakoś boję- nie rozumiem, jakoś tam wchodzicie i co, nie zimno Wam, czy w ręce zimno? a jak się wchodzi do wody. albo co gorsza jak się wychodzi i ile się siedzi. Jak Waldku po raz pierwszy wchodziliście to jak to było- skąd ten pomysł- Może jakieś krótkie story na zachętę (nie chorujemy już od lat np)
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2016 Mam pytanie ogólne, czy ktoś z was rozważa montaż bocznych kufrów?
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 19 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2016 W SW, MyRoad czy Burku dość mocno ograniczają zwinność na drogach, więc raczej nie myślę o nich... Za to do Integry pasują znakomicie. Gdzieś na zlocie widziałem SW z boczkami, a nawet chyba ktoś miał je u nas... Czy przypadkiem nie Wolf?? Same stelaże jeszcze fajnie wyglądały, ale z kuferkami szeroko, oj szeroko...
Sympatycy Robsson Opublikowano 19 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2016 Mam pytanie ogólne, czy ktoś z was rozważa montaż bocznych kufrów? Ja już nawet nie rozważam, jestem pewny że muszę je nabyć. Integrą bez kufrów to mogę jechać po bułki do sklepu i sobie do kieszeni schować
Elvis Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Mam pytanie ogólne, czy ktoś z was rozważa montaż bocznych kufrów? Marek ... oświeć mnie ciemnego ... W związku z czym to pytanie?
wd40 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 ja też się jakoś boję- nie rozumiem, jakoś tam wchodzicie i co, nie zimno Wam, czy w ręce zimno? a jak się wchodzi do wody. albo co gorsza jak się wychodzi i ile się siedzi. Jak Waldku po raz pierwszy wchodziliście to jak to było- skąd ten pomysł- Może jakieś krótkie story na zachętę (nie chorujemy już od lat np) Chłopaki, nie ma co się czaić; można zacząć od moczenia nóg, ale zaraz potem się żałuje, że się nie weszło... My tak zrobiliśmy, jednej niedzieli pomoczyliśmy nogi, a za tydzień już się zanurzyliśmy jak wszyscy. Jednak spokojnie, nie ma żadnej presji, każdy tyle siedzi w wodzie ile może; są tacy co już długo morsują, a i też czasem wyskakują szybciej, bo akurat to nie ich dzień. Jeżeli chodzi o "gadżety", to dobrze mieć piankowe buty i rękawice (takie do nurkowania) i czapkę. Na początek, jednak, żeby tylko spróbować, to wystarczą dowolne buty i skarpety, żeby nie wdawać się w koszty, jakby się nie spodobało. No i wiadomo, ręczniki, ubrania na zmianę, kilka warstw "na cebulkę". Można wziąć coś gorącego do picia na rozgrzewkę. A spotkanie wygląda tak: rozgrzewka, czyli najpierw bieg w ubraniach, potem bez ubrań i plum do wody... siedzimy, siedzimy... ile czasu? 1.45... oj szczypie... 2.15... opowiadają kawały... 2.35... jeszcze trochę... ktoś woła: 3.05! o, wychodzimy! wreszcie.... gramolimy się po drabinie, uważamy, bo ślisko i idziemy trochę pobiegać... a jeszcze raz dzisiaj wejdziemy, i za chwilę wchodzimy po raz drugi... a jak fajnie... zupa... 1.45... 2.00 wychodzimy, ciało czerwone jak u raka, idziemy pobiegać na mrozie i się ubieramy... i tu zaczyna się zabawa, bo czasem (-120) wszystko zamarza, ręce grabieją i nie możesz dobrze utrzymać ręcznika, odpiąć buta, naciągnąć skarpety, itd. ... ubierasz się i możesz jeszcze pobiegać i popić gorącą herbatkę... A jak już się uporasz z tym ubieraniem, to poczujesz jak Cię ogarnia radość... właściwie nie wiesz dlaczego: że dałeś radę? że jesteś wielki (ups! chyba nie), i że zaraz się pogrzejesz... kominek, jakiś grzaniec... i właśnie tak rozpocząłeś nowy dzień, bo jest dopiero około 1000. Fajnie? To by było na tyle z naszych wrażeń, trzeba to przeżyć po swojemu. Zaczęliśmy, bo rodzina nas zachęciła. Stresik jest przed wejściem, ale w grupie robisz to co inni i się już nie zastanawiasz. Ludzie mówią, że po tym mniej chorują, a ja dodam, że poprawia się krążenie (mniej marznę), działa to też przeciwbólowo, a niektórzy mają nawet więcej wigoru... a i oczywiście nie dajemy się czasowi... Pozdrowionka, trzymajcie się cieplutko, Jola.
Rzelu Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 W skrócie: 10 rano a Ty już po grzańcu, bez boleśnie i z wigorem...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2016 Oczywiście, dobry sposób hartowania organizmu w ramach np odnowy biologicznej, ale również w fizjoterapii. Pobudza ośrodki termoregulacji i działa przeciwbólowo w różnych schorzeniach, np stawów. Efekt podobny do krioterapii z wykorzystaniem aplikatorów miejscowych jak i komór. Zawodnicy różnych dyscyplin sportowych korzystają z kriokomór, gdzie wchodzi się na krótki czas do nawet -140*C.
Drek Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 W SW, MyRoad czy Burku dość mocno ograniczają zwinność na drogach, więc raczej nie myślę o nich... Za to do Integry pasują znakomicie. Gdzieś na zlocie widziałem SW z boczkami, a nawet chyba ktoś miał je u nas... Czy przypadkiem nie Wolf?? Same stelaże jeszcze fajnie wyglądały, ale z kuferkami szeroko, oj szeroko... Nie chciałbym przeszkadzać, ale bardzo ciekawi mnie to ustrojstwo http://www.forum.burgmania.net/topic/23491-dioda-led-w-kymco-myroad700i/ Czy wiadomo już co to?
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 20 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2016 Czekam na odpowiedź ze sklepu, czy orientują się w tym ustrojstwie.. Na razie dalej tajemnica...
romeo1971 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Gdzie w Szczecinie mogę kompleksowo wyczyścić auto w środku pranie tapicerki ,podsufitki, pozbyć się przykrych zapachów sierści pasa itp kupiłem auto i jest strasznie zabrudzone i palone było może wiecie gdzie dobrze wykonują taka usługę
Rzelu Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Znajomi mechanicy jeżdżą utytłanymi samochodami klientów na myjnię na Wernyhory obok ulubionego przez niektórych kebaba. http://www.myjniazklasa.pl/?s=cennik
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dokładnie, też polecam.
czemil Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Uwaga chwalę się. Za niedługo odbieram Hondę Forza 125. Tak, po wielu nieprzespanych nocach i wielu wielu obejrzanych filmach, po kilku rozmowach z kolegami zamówiłem. Pewnie dla niektórych mało cm3, ale dla mnie jest wystarczająco. Ocieka luksusem, ale mam zamiar się przyzwyczaić. Szary/czarny mat. Będzie pięknie.
Elvis Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Gratki czemil ... niech Cię wozi bezpiecznie ... i bezawaryjnie ma się rozumieć ...
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2016 Czemil, jak odbierzesz to będą gratki teraz trzymam kciuki.
Drek Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Nie wiem co za towar macie w Świnoujściu, ale musi być dobry skoro powstała akcja "Bezpłatny bilet do domu" skierowana do... bezdomnych
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2016 Nie wiem co za towar macie w Świnoujściu, ale musi być dobry skoro powstała akcja "Bezpłatny bilet do domu" skierowana do... bezdomnych Wojtek jak widzisz na wakacje do Świnoujścia a do domu za darmo miasto jest sponsorem.
Drek Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wojtek jak widzisz na wakacje do Świnoujścia a do domu za darmo miasto jest sponsorem. Marek ale Świnoujście musi być ekstra bo 5 dostało bilety i czterech już wróciło Piąty też pewno w drodze
romano77 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Bo Grucha towar ma.......najlepszy !!!!Hurt, detal LTD.
Rekomendowane odpowiedzi