czemil Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Sławek super się cieszę z twojego zakupu. Nie szukaj minusów tylko baw się sprzętem. Teraz masz Kymco i tylko to się liczy. Życzę ci dalekich wypraw i super fajnych zakrętów. I oczywiście wpraszam się na oblewanie nowego "dziecka".
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 15 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2016 No ja już naruszyłem sześciopak, więc zapraszam Przy okazji uczę się nastawiać zegarek na wyświetlaczu, bo nie mam pojęcia, jak do niego podejść...
darecki2059 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Gratulacje Sławek myślę że sprzęt będzie bezawaryjny. Jutro postaram się obejrzeć na żywca, podjadę do Ciebie w wolnej chwili. Pozdrawiam.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 15 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dziękuję za dobre słowo... Trochę mnie przeraża umiejscowienie wlewu paliwa, bo mam wrażenie, że będę je tankował do schowka w czaszy No ale ma to też dobre strony, jeśli ktoś używa torby na przekroku...
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2016 Sławek SZACUN nowy sprzęt w stajni.
Rzelu Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 [/img] Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 [/img] Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka piwo około północy? dobrze widzę na zegarku Krzysia?
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2016 Romek, dobrze widzisz, Jacek z Krzysiem na SN-ie... Sławku, super sprzęt, gratuluje! Osobiście podoba mi się bardziej niż Twój poprzedni.
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2016 [/img] Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Coś Jackowi nie wyszło wstawianie zdjęcia. Więc pomogę.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mmm, Nowy Browar... Zazdraszczam. URBI, pozdrów Czemila, jak do Ciebie dojedzie i wybierz mu ładną Forzę
wd40 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Coś Jackowi nie wyszło wstawianie zdjęcia. Więc pomogę. ślinka leci a jak jeszcze pomyślę o żeberkach.... muszę odwiedzić Szczecin
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mmm, Nowy Browar... Zazdraszczam. URBI, pozdrów Czemila, jak do Ciebie dojedzie i wybierz mu ładną Forzę Forza, pomimo że bardzo ładna, okazała się za duża dla Czemila Udał się do konkurencji, tam jest skuter, bardziej szyty na miarę, dla Niego.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2016 Slawek, raz jeszcze gratki. Piękny pojazd! Widzę chłopaki, że Wam nowy browar przypadł do gustu! Cieszę się, bo ja od początku byłem jego orędownikiem. Szkoda tylko, że nie mogłem tam z Wami być...
wd40 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Artur nic straconego, ja sie wybieram 26 tego miesiaca jak sie uda, pozdro
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Stycznia 2016 Artur nic straconego, ja sie wybieram 26 tego miesiaca jak sie uda, pozdro Cholerka, wyjeżdżam 24 rano i wracam 28 w nocy... Tak więc innym razem
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2016 Artur nic straconego, ja sie wybieram 26 tego miesiaca jak sie uda, pozdro Cholerka, wyjeżdżam 24 rano i wracam 28 w nocy... Tak więc innym razem Waldek nic straconego my jesteśmy, barek pełny.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 17 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2016 Pytanie do moderatora... Bo pomyłkowy wpis tutaj wykasowano, ale chyba poszedł też mój w Technicznym... A może gdzieś go przeniesiono???
dr.big Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Oj, Sławku ... nie mogę tak wolno pracować z forum... W międzyczasie przeniosłem Twojego posta, dodałem do niego odpowiedni tytuł, skasowałem dubel w technicznym, sprawdziłem parę profili nowych użytkowników, dodałem jednego, jeszcze coś tam poprawiłem i ... zrobiłem sobie kawę ...
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 17 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2016 A to gdzie jest teraz, bo za diabła nie widzę
dr.big Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jest wiele sposobów., po pierwsze sprawdź swoje ustawienia forum... A nawet gdyby, to po prawej stronie jest ramka nowych tematów... Post: http://www.forum.burgmania.net/topic/23491-dioda-led-w-kymco-myroad700i/
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 17 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2016 Bigu mam tylko taki post... Sorry, we couldn't find that! I pisze coś o braku uprawnień... EDIT - w Zawartość SlawoyAMD też nie mam, więc chyba się wycięło wszystko ?
dr.big Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Hmmm, ja widzę... Jak jest teraz ?
Gość Bartheez5 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Sławku wielkie graty z okazji nabycia nowego sprzętu. Sam się do tej ,, Lokomotywy, , kiedyś przymierzalem - niech wozi bezpiecznie
minimi1 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Forza, pomimo że bardzo ładna, okazała się za duża dla Czemila Udał się do konkurencji, tam jest skuter, bardziej szyty na miarę, dla Niego. ale jak rozumiem forza 125? hm ona jest bardziej taka yamahowata, jeżeli chodzi o wysokość itd- obejrzałem ją sobie w salonie
Rekomendowane odpowiedzi