Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Stycznia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 No niektóre modele są pięknie wykonane... Ilość szczegółów i jakość odzwierciedlenia powala - http://allegro.pl/atlas-iwl-pitty-1-24-i5782976777.html Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jutro czwartek, ja niestety nie dam rady przyjechac mam remont i co najgorsze chyba honda zamarzła bo nie odpala a kręci Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Stycznia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ale jest dobra wiadomość. Za tydzień koniec zimy. http://www.wetteronl...ertrend/stettin To kiedy ma być koniec zimy? Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Niemcy nas okłamali. Nie po raz pierwszy. Teraz pokazują na poniedziałek 3 stopnie. Odnośnik do komentarza
Joshua_77 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jutro czwartek, ja niestety nie dam rady przyjechac mam remont i co najgorsze chyba honda zamarzła bo nie odpala a kręci Roman ja tez dzisiaj próbowałem odpalić moto i... lipa przy takim mrozie - tez nie odpalił choć kręcil ;-( Musimy poczekać aż się trochę ociepli ;-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Stycznia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jutro czwartek, ja niestety nie dam rady przyjechac mam remont i co najgorsze chyba honda zamarzła bo nie odpala a kręci Roman ja tez dzisiaj próbowałem odpalić moto i... lipa przy takim mrozie - tez nie odpalił choć kręcil ;-( Musimy poczekać aż się trochę ociepli ;-) A mój wczoraj chodził 10 min. i stwierdziłem że jednak chyba zima pozostanie i wyjąłem aku i zabrałem do domu. Ale jak jutro będzie ok, to wkładam i jadę. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja niestety jutro w pracy, szkoda bo stęskniłem się za Wami. Wczoraj odpaliłem Hondę od pierwszego nakręcenia i pogrzałem z 15 minut. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 z honda PCX 125 nie miałem problemu cała zimę odpalała kochana dziewuszka ani razu mnie nie zawiodła i z tego oto żalu spije se browarki Odnośnik do komentarza
Joshua_77 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No to zdrowie 125-tek ;-) Mój stary burek tez odpalal bez problemu zima... a tu zonk ;-( Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 to i ja spróbuje odpalić merca,,,,,,,,,,,,,,,,minęło 30 min za drugim razem odpalił Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Stycznia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Panowie, moto-akcesoria mają spore wyprzedaże. Oczywiście większość, to np. rękawice o rozmiarze XS, ale być może znajdziecie jakieś perełki dla siebie. Ja wypatrzyłem sporo przecenionych akumulatorów: https://www.moto-akcesoria.pl/akumulatory/6707-akumulator-saito-ct14b-4gt14b-4-12v13ah-do-yamaha.html i spodni: https://www.moto-akcesoria.pl/spodnie/3828-spodnie-roleff-ro-451-kodra-.html#/159-kolor-czarny/29-rozmiar-l Ale polecam przeglądnąć, bo może znajdziecie coś dla siebie (ja kupuję sobie tylko płyn do czyszczena hamulców https://www.moto-akcesoria.pl/do-hamulcow/6988-srodek-do-czyszczenia-hamulcow-presto-.html i żel do felg https://www.moto-akcesoria.pl/do-kola/8367--zel-do-felg-procycle.html). Odnośnik do komentarza
romano77 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Artur a co robi ten zel z felgami, znaczy ze co?? Moze i ja bym sobie taki kupil?? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Stycznia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Artur a co robi ten zel z felgami, znaczy ze co?? Moze i ja bym sobie taki kupil?? Oops. Chyba nie robi tego, co w opisie (Hamuje postęp korozji). Myślałem, że on służy do czyszczenia, a tu raczej o opony chodzi... - ułatwia montaż opon, - ułatwia wchodzenie opon, - zabezpiecza i chroni gumę... Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 koledzy pytanko się mi pojawiło, czy macie w swoich skuterach ABS i czy warto za niego dopłacać, chociażby w kymco DT125. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 koledzy pytanko się mi pojawiło, czy macie w swoich skuterach ABS i czy warto za niego dopłacać, chociażby w kymco DT125. ja mam u siebie i w PCX125 też był warto mieć to moje zdanie Odnośnik do komentarza
romano77 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dzięki ArtCho za opis żelu. Czemil mam porównanie sprzętów z i bez systemu ABS. Myślę że warto mieć ABS. Nie wiesz kiedy może się przydać. Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 koledzy pytanko się mi pojawiło, czy macie w swoich skuterach ABS i czy warto za niego dopłacać, chociażby w kymco DT125. Mnie raz już się przydało, przypuszczam, że bez abs zaliczyłbym albo wywrotkę, albo przynajmniej przy ratunkowym podpieraniu poszkodowaną nogę Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Stycznia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Bez dwóch zdań ABS mi też uratował skórę. Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 dzięki chłopaki za odpowiedź. Tak więc ograniczam poszukiwania do modeli ABS. Tu ciekawy filmik znalazłem - rozwiewa wątpliwości. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Stycznia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ja przez brak ABSu połamałem ciężko łapę... Teraz szukam skutera już z tym dobrodziejstwem... Może już nawet znalazłem. Zobaczymy Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sławek pochwal się nowymi planami. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Stycznia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dopiero, jeśli uda się wszystko mi zgrać w jedno... Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 A to już rozumie że składasz z dwóch jednego a bardzo dobrego . Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Stycznia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Dopiero, jeśli uda się wszystko mi zgrać w jedno... Sławek, przyznaj się: montujesz kufer centralny, ale nie możesz znaleźć takiego Givi Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Faktycznie Givi nie spełnia wszystkich oczekiwań Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi