Sympatycy Robsson Opublikowano 5 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2016 Po komentarzach Rzela jakoby KriSSo podjadał nie przestrzegają diety dementuje te pogłoski poniższym zdjęciem. Więcej zdjęć na wszelki wypadek nie wklejam;)
YAMAHAFAN Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja dojechałem bez problemu mam nadzieje, ze reszta kolegów rownież bez problemowo dojedzie Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2016 Chłopaki czyli ju z w domu, szacun. Dzisiaj SN?
marekb9t Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Prezesie nie dzisiaj cztery litery mi odpadają co nie zmienia faktu że czuję pewien niedosyt
qszysiek Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Chłopaki czyli ju z w domu, szacun. Dzisiaj SN? A coś więcej?
minimi1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Marek nie znecaj się, oni już nie żyją. Szacun dla Pani, szacun dla Panów
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2016 Coś więcej Krzysiu Szczecińscy Hells Angels
marekb9t Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Szczecińscy Hells Angels Bardziej Zachodniopomorscy SKuter Angels
minimi1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Po komentarzach Rzela jakoby KriSSo podjadał nie przestrzegają diety dementuje te pogłoski poniższym zdjęciem. Więcej zdjęć na wszelki wypadek nie wklejam;) Wojtek, zazdraszczam Ci szaszłyka, Dwa dni spędziłęm na uganianiu się za szaszłykiem a ten wygląda bosko- powiedz prawdę- spalony był? może niedobry?- wiem- krzywisz się, że za suchy?
Sympatycy Robsson Opublikowano 5 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2016 I ja w końcu dotarłem do domku. Dzięki wszystkim za wspólną jazdę. Nakręcilem 1816 km, ufff.
marekb9t Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Jak by policzyć wszystkie osobokilometry to GZ nie ma konkurencji
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja też przed chwilą dotarłem, bo pyknąłem jeszcze mały SN. Po prostu czułem mały niedosyt. U mnie na liczniku przybyło około 1650 km ogółem (od wyjazdu z garażu, do wjazdu do garażu). Kurczę, jutro też bym pojechał coś pozwiedzać . Burgmania powinna trwać tydzień, a nie 3-4 dni
azjon Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 ja o 15:47 byłem już w Gorzowie . Pojechałem do szwagra na kawuchę, posiedziałem, odpocząłem i rura w trasę. przed zjazdem z S3 na A6 (Klucz) dogoniłem Marka z Izą i Romka. Lecąc z Przysuchy autostradą A2 miałem przyjemność zaliczyć 4 zatrzymania przy bramkach jako podejrzany o członkostwo w wiadomej grupie (jadąc na zlot były tylko trzy kontrole). Ale za każdym razem pokazywałem plecki kamizelki odblaskowej i było tylko :"... w takim razie nie zatrzymujemy Pana - szerokiej drogi..." Dziwne tylko, że służby nie wpadły na to, że żaden z wiadomej grupy motocyklista nie używa odblaskowej kamizelki. A z nimi samymi na jednym postoju z tankowaniem zamieniliśmy długą i miłą pogawędkę po germańsku przy kawie i szlugu - nawet ciekawi ludzie. A nasz zlot - jakże by inaczej - udana impreza, szkoda, że taka krótka. Dzięki wszystkim za wspólną zabawę i za rok jedziem znowu
Sympatycy Urbi Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2016 Tak jak pisali moi przedmówcy - kochani towarzysze z grupy pościgowej, podobnie i ja dotarłem szczęśliwie do domu około 21.30. Na liczniku niecałe 1700 km. Jazda z Wami była czystą przyjemnością. Z Wami mogę jechać choćby na koniec świata. Bardzo dziękuje wspaniałej reprentacji GZ za współuczestnictwo w XII Burgmanii, a przede wszystkim za świetną zabawę i wspólnie spędzony czas. Jesteście mega fantastycznymi ludźmi. Za rok jedziemy znowu razem i mam nadzieję, że przynajmniej w dwa razy większym składzie. Marek nie znecaj się, oni już nie żyją. Szacun dla Pani, szacun dla Panów Piotrusiu, spokojna Twoja "rozczochrana" - żyją i mają się dobrze i jak pisał Krzysiu, gdyby tylko nasi bliscy czas pozwolił, zaliczylibyśmy dzisiejszy SN a jutro moglibyśmy jechać dalej. Wojtek, zazdraszczam Ci szaszłyka, Dwa dni spędziłęm na uganianiu się za szaszłykiem a ten wygląda bosko- powiedz prawdę- spalony był? może niedobry?- wiem- krzywisz się, że za suchy? Szaszłyk był rewelacyjny, doskonale doprawiony i bardzo smaczny a przy tym ogromny. Nie dałem rady zjeść całego.
minimi1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 "Szaszłyk był rewelacyjny, doskonale doprawiony i bardzo smaczny a przy tym ogromny. Nie dałem rady zjeść całego." Sadysta -
Sympatycy Urbi Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2016 "Szaszłyk był rewelacyjny, doskonale doprawiony i bardzo smaczny a przy tym ogromny. Nie dałem rady zjeść całego." Sadysta - I tak jestem wsród znienawidzonych, więc więcej już stracić nie mogę
marekb9t Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 naszemu prowadzącemu Markowi, dzięki któremu trasa wydawała się dłuższa ... I to są kolejne fakty medialne
Rzelu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 https://picasaweb.google.com/110177396733789279177/6292787322786544257#slideshow/6292794922523716066 naprawdę nie mogliście podjechać?
marekb9t Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Parę zdjęciów ode mnie https://goo.gl/photos/1kuaMtGK5fWrip5E8
Sympatycy Robsson Opublikowano 6 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2016 No to i parę ode mnie https://picasaweb.google.com/103680699032058969428/6293162349845516465 No i nie działa linka I już działa;)
wd40 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dlaczego Sławek smaruje skuta ketchupem, czy to jakiś nowy zwyczaj?
Sympatycy Robsson Opublikowano 7 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Czerwca 2016 Link w poprzednim moim poście zawiera dodatkowe 3 zdjęcia Dlaczego Sławek smaruje skuta ketchupem, czy to jakiś nowy zwyczaj? Ponieważ MR coś za łagodnie pokonywał kilometry, Sławek postanowił nasmarować go ostrym ketchupem i pomogło
Rekomendowane odpowiedzi