azjon Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ja dopiero się zaczynam pakować, wyjazd jutro nie wcześniej jak 13:00
Rzelu Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Warto było Tymczasem trwa aklimatyzacja Na Robssona czeka już kojo
Sympatycy Robsson Opublikowano 2 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2016 Robsson nie jest zainteresowany pierwszym piętrem. P.s. integracja przezajebista:)
Rzelu Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Walka z komarami trwała do późnych godzin wieczornych...Podajemy poranne wyniki: Marekbt - 0,6 ja zupełnie przypadkowo zauważyłem pod prysznicem...że jestem ubrany... Tymczasem trwa poranny serwis i tuning Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Oczywiście najlepszy środek na komary: Kowal uzbroił Aprilię w gwizdki, odstraszy nawet tyranozaura
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 3 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2016 GZ zwiedza Kazimierz Dolny Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2016 Kazimierz Dolny ciąg dalszy
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 3 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2016 Teraz na promie przez Wisłę... Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
burgifan Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Wczoraj chodził mi ping-pong, ale dzisiaj to h... mnie strzela!!!!!!!!!!!!!! chusteczka oczywiście
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2016 Wczoraj chodził mi ping-pong, ale dzisiaj to h... mnie strzela!!!!!!!!!!!!!! chusteczka oczywiście Zgadzam się w 100%!!!!!
minimi1 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Maćku, Arturze, bez spinki. Po prostu tradycyjnie, jak to u nas, znienawidzony ich. Nienawidzielismy krissa, Wojtka to i znienawidny i resztę dodając jeszcze milo: a niech was komary i kleszcze w tym lesie wpierdziela ??? Dopiszę już z kompa. A teraz Arturze, Maćku chwyćmy się za ręce i powtarzajmy "nienawidzimy Was, nienawidzimy Was" i tak dalej i w kółko- lepiej?- no wiedziałem, że lepiej
qszysiek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Piotrze.Nie wiem co Ty pijesz,zazywasz itp,itd.Ale nie idź ta drogą.
kunisz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Chłopaki żałucie że was z nami nie ma.Pomijam wszystkiego rodzaju inwektywy pod naszym adresem, i to by było na tyle. Pa,pozdrawiam.
Rzelu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Raport z pola bitwy. Zajęcia przeciągnęły się do późna. Elvis wrócił do formy po północy Marekbt okazał się kryptoalkoholikiem uzależnionym od Radlera 2% wróciliśmy do domku tramwajem Kowal co prawda poszedł spać o 21 ale za to wstał o 7:00 i puszcza wszystkim z głośnika "Przyjedź mamo na przysięgę". Trzeba wstać bo umówiłem się z Romeo1971 że zamieniamy się szybami. Albo żonami. Nie pamiętam szczegółów... Wczoraj byliśmy z Kowalem w muzeum PSP w Dęblinie. po drodze wyprzedził nas Wartburg 311.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 4 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jesteśmy w Iłży. Podjazd pod górę ekstremalny ale widoki z wieży zamczyska niesamowite Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2016 Rzelu fachowo obsługuje Kuniszowego burgmana
romeo1971 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 No nie dałem komentarza ale rzelu tęskni za pracą Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rzelu Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 DROGA BEZ POWROTU Dzisiejszy dzień był pełen wrażeń. Zaczęło się od śniadania, na którym Krisso stosował dietę "3 półmiskiâ Nawet Urbi wydawał się wstrząśnięty jego możliwościami Po paradzie, ponieważ proponowane do przejażdżek motocykle były tylko w rozmiarze S postanowiliśmy udać się do Iłży, nad którą góruje wieża "zamku biskupów" z XIV wieku. jechaliśmy głównie przez tereny wiejskie, okazało się że prowadzenie kolumny 13 maszyn to nie bułka z masłem. W Iłży dzięki wskazanej przez tubylca drodze do zamku udało się monotonną turystykę maxiskuterową wzbogacić o elementy enduro. Ja wjechałem bez najmniejszych trudności, Azjon na 320-kilogramowej PanEuropańci na półsprzęgle, a Aprilia i Malagut snując siwy dym z pasów napędowych. Uważam to za dziwne, bo skoro Aprilia i Malaguti to włoskie skutery, a jak wiadomo we Włoszech są Alpy, które jak wiadomo Hannibal przejechał na słoniach...rozumiecie co mam na myśli...Zjedliśmy pyszny obiad w pierogarni ulokowanej nad rzeczką i ruszyliśmy z powrotem, przez Radom. Teoretycznie. Ponieważ wyjazd z iłżańskiego rynku odbył się nieco chaotycznie, po kilku kilometrach okazało się że coraz bardziej zbliżamy się do... Rzeszowa. Znowu musiałem nawrócić kolegów na właściwą drogę... Ze względu na trasę enduro w grupie zapanowało pewne napięcie, które jednak rozładował niezawodny Joshua, spektakularnie wywalając się Fazerem w błoto.W drodze powrotnej Azjonowi jako prowadzącemu kolumnę udało się zgubić 90% uczestników. Na szczęście peleton nie miał gdzie pobłądzić. Za nami uroczysta kolacja i świętowanie dzisiejszych narodzin Volfowej córeczki. W łóżkach biegają nam małe czarne mrówki, czyli masaż erotyczny gratis, czego życzę wszystkim wiernym czytelnikom.
romano77 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Bo jak nie Rzelu to kto..................potrafi tak zredagować dzień ....... POWROTU BEZ NAWROTÓW.... życzę jutro. Jest radość , godnie reprezentujecie GZ ,to fakt potwierdzony i tak trzymać . Tak sobie pomyślałem że każdy z nas ma tyle lat ile ma i ciężko byłoby się wyrwać , no powiedzmy na "przysięgę", tym bardziej że pobór został zniesiony wiele lat temu, tak sobie pomyślałem że nasza Burgmania to święto takie w sumie dość podobne do przysięgi wojskowej. Nieważne gdzie ale się jedzie i "godnie Świętuje". U mnie jeszcze sobota, pozdrawiam z dalekiego południa , Ahoj.
marekb9t Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Rzelu miszcz faktów medialnych będzie musiał wiele sprostowań napisać w zasadzie to i może lepiej że do Częstochowy jedzie każda pomoc mu się przyda Zapamiętajcie tego odobnika Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zazdraszczam Koledzy! :-/ Dodam, że kiedyś (marzec 2014) z Biletym wdrapywalismy się na piechotę na ten zamek i tez nie było łatwo... Rzelu, Alpy włoskie są w Południowym Tyrolu, a Aprilki i Malaguty produkuje (tfu, produkowało się) w słonecznej części Italii. A jak przeczytałem kiedyś gdzieś w jednym z miasteczek włoskich Alp: "Südtirol ist keine Italien". Pewnie stąd ten siwy dym No, a na poniższym zdjęciu wyglądacie jakbyście opijali okoliczności stypy, a nie narodzin! (...) Tak sobie pomyślałem że każdy z nas ma tyle lat ile ma i ciężko byłoby się wyrwać , no powiedzmy na "przysięgę", tym bardziej że pobór został zniesiony wiele lat temu, tak sobie pomyślałem że nasza Burgmania to święto takie w sumie dość podobne do przysięgi wojskowej. Nieważne gdzie ale się jedzie i "godnie Świętuje". U mnie jeszcze sobota, pozdrawiam z dalekiego południa , Ahoj. Myślę Romek, że masz dużo racji. Radość spotkania kolegów z wojska - bezcenna!
Rzelu Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja już na kawie u cioci w Częstochowie. Po drodze zwiedziłem zamek w Człuchowie. I kawałek szlaku Orlich Gniazd
Rekomendowane odpowiedzi