kunisz Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Dla przeciwwagi, w związku z tym, że wyjeżdżam trochę pózniej, tworzę grupę pościgową. Spotkanie czwartek o godz. 10.15-10.30 na ulicy Narutowicza pod halą sportową. Wyruszamy 10.45 i jedziemy do ... - trasa w trakcie opracowywania ;-) Przyjąłem do wiadomości .
Sympatycy KriSSo Opublikowano 30 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2016 Generalnie ma lać aż do soboty włącznie, no ale co to dla nas . Lekka wilgoć, najwyżej
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Maja 2016 Administrator Opublikowano 30 Maja 2016 Na zlocie od piątku pogoda zarezerwowana -> http://pogodynka.pl/old/polska/przysucha_przysucha
romeo1971 Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Elvis zostajesz przyjęty miejsce spotkania odpowiada Marek aktualizuje liste
kowal Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 W takim razie dołączę i ja wespół z Elvisem, 08:00 na MOP Sitno.
azjon Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 a ja zakładam grupę "MEGA SPONTAN MAX SPEED KLAMOT" - do grupy przyjmuję tylko crazy na super szybkich i zwrotnych pojazdach do sprawnego i szybkiego manewrowania miedzy kroplami deszczu - jednym słowem - ninja . A tak serio, Olka dostała rezerwację w przychodni na 10:30 w piątek, mam nadzieję , że się szybko uporam z tematem i będę do was cisnął. Rozpalcie ognisko, bo pewnie przylecę leciutko zroszony
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2016 Grupa pościgowa, w związku z późną godziną wyjazdu (start ok. godz. 10.30), po burzliwych dyskusjach podjęła ostateczną decyzję o trasie przelotowej. Na XIII Zlot Maxiskuterów jedziemy AUTOSTRADĄ A2, tyle ile się da. Wiemy, że pod względem ekonomiczności nie jest to najtańsze rozwiązanie, ale bierzemy pod uwagę przede wszystkim nasze bezpieczeństwo, komfort i czas przejazdu. W związku z powyższym proszę o potwierdzenie uczestnictwa w tej grupie przez osoby wcześniej zadeklarowane oraz zapraszam innych, którym ten wariant odpowiada. Lista grupy pościgowej: 1) Urbi 2) KriSSo 3) Kunisz 4) ...
Drek Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Na XIII Zlot Maxiskuterów Kurde, jeden Zlot, gdzieś mi uciekł
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2016 Faktycznie, wbiła się jedna jedynka więcej, mój błąd
marekb9t Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ja już mam wolne Grupa Spacerowa 1. Romeo1971 2. Izabela + marekb9t 3. Rogierro 4. Elvis 5.Kowal Mała modyfikacja planu godzina spotkania i miejsce zostaje bez zmian z tym że ruszamy ok 7.15, tankowanie i cała reszta MOP Sitno po spotkaniu z Elvisem i Kowalem. Do przemyślenia warianty trasy 1. na biedaka (ekonomia przede wszystkim) https://www.google.p...1!2b1!3e0?hl=pl 2. pół na pół https://www.google.p...59209!3e0?hl=pl 3. na bogato (kto biednemu zabroni żyć na bogato) https://www.google.p...1.3359209?hl=pl
Rogierro Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Trzeba wziąć pod uwagę, że biuro zlotu jest w czwartek czynne do 19-tej, czyli to jest nasz deadline. Poza tym jeżeli pojedziemy szybszą trasą to więcej czasu nam pozostaje na postoje i ewentualnie jakiś obiad po drodze. Skłaniałbym się do wariantu drugiego lub trzeciego ale w sumie dostosuję się do reszty.
marekb9t Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 A zamek w Głuchowie? Zamek jest ujęty w wariancie nr 1 chociaż tego nie widać
Joshua_77 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jade z Wami 1. Romeo1971 2. Izabela + marekb9t 3. Rogierro 4. Elvis 5. Kowal 6. Joshua_77
marekb9t Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Pakują się już? Bo ja widzę że łatwo nie będzie
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 1 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2016 No już maszynę zalałem do pełna, umyłem, nawoskowałem i zapakowałem... za co kocham maxi? Popatrzcie, jak niepozornie wygląda, a jest tam namiot czteroosobowy, śpiwór, karimata, ciuchy na ciepło i zimno, ładowarki, tablet, kamerka, pokrowiec na motor, komdom przeciwdeszczowy, buty, laczki, kubek, kawa i masa drobiazgów... Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Czerwca 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ale macie fajnie, ja też się pakuje jutro 6-ta z minutami ruszam na Moskwę zrobić zdjęcie na pl. Czerwonym
marekb9t Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 uff ja też już załadowany ciężko było ale się jakoś udało
Rzelu Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 No już maszynę zalałem do pełna, umyłem, nawoskowałem i zapakowałem... za co kocham maxi? Popatrzcie, jak niepozornie wygląda, a jest tam namiot czteroosobowy, śpiwór, karimata, ciuchy na ciepło i zimno, ładowarki, tablet, kamerka, pokrowiec na motor, komdom przeciwdeszczowy, buty, laczki, kubek, kawa i masa drobiazgów... A ponton i wędki?
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 1 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2016 A ponton i wędki? A co, ja na Mazury jadę ??? Gosia znów mi mega-focha strzeliła, bo mimo że mówiła że nie jedzie, widok jej miejsca zastawionego tobołami, wstrząsnął niewiastą niesamowicie. Nie będzie buziaka na pożegnanie...
marekb9t Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jak by mi Iza powiedziała że nie jedzie to może bym się ucieszył gdy by nie fakt że to oznacza że ty też nie jedziesz ale przecież ja ci nie zabraniam
Rogierro Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ja luzik, torba na siedzenie bez powiększania, pół kufra wolnego i jeszcze luz pod kanapą.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 1 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2016 Bo to jest Kymco Gdyby nie to, że na prawie dwa tygodnie w góry lecę, też byłby luzik...
czemil Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 No już maszynę zalałem do pełna, umyłem, nawoskowałem i zapakowałem... za co kocham maxi? Popatrzcie, jak niepozornie wygląda, a jest tam namiot czteroosobowy, śpiwór, karimata, ciuchy na ciepło i zimno, ładowarki, tablet, kamerka, pokrowiec na motor, komdom przeciwdeszczowy, buty, laczki, kubek, kawa i masa drobiazgów... Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka I piwo jest gdzie postawić
Drek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Jutro PES jedzie. Mam nadzieję, że się gdzieś spotkamy po drodze Pokażemy Wam jak wygląda szybka jazda
Rekomendowane odpowiedzi