qszysiek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ale macie fajnie, ja też się pakuje jutro 6-ta z minutami ruszam na Moskwę zrobić zdjęcie na pl. Czerwonym A torbę reklamowke z biedronki masz. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Marku jakbyś gdzieś po odwiedzinach w Mauzoleum Lenina miał chwilę, to kup mi taki model Oczywiście jak znajdziesz miejsce w walizce wypchanej kawiorem i carskimi brylantami dla Zosi... Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Na prawym brzegu pada Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 3majcie się wszyscy, szerokości, przyczepności, bawcie się dobrze !!! Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 U nas spokojnie, przejaśnia się na niebie. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dzięki Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Burgifan pakuj skuta i dawaj z nami. Jeszcze zdążysz, jeśli nie z grupą spacerową, to z pościgową po około 11:00 !!. Odnośnik do komentarza
darecki2059 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Powodzenia chłopaki. miłych wrażeń i słonecznej pogody na zlocie. Róbcie zdjęcia i filmy to sobie chociaż pooglądamy. Trzymajcie się !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Marku jakbyś gdzieś po odwiedzinach w Mauzoleum Lenina miał chwilę, to kup mi taki model Oczywiście jak znajdziesz miejsce w walizce wypchanej kawiorem i carskimi brylantami dla Zosi... U mnie w Moskwie piękna pogoda, zresztą tutaj zawsze słońce świeci jak wódz jest blisko. Jacek zobaczę co da się zrobić ale słabo to widzę nie siedzimy tu długo po łazimy i tniemy do domu. Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 My z Robssonem ruszamy 8.45 na prom... Pochmurno, ale jeszcze nie pada. Odnośnik do komentarza
niko02 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 krisso szykuje dla Ciebie polskie whisky czas na pierwszą integrację w tym roku Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 My pod Poznaniem, przerwa na tankowanie i dalej w trasę. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 2 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 My postój na tankowanie i kawę w Skwierzynie. No i mała kosmetyka:) Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja w Poznaniu, wyjechałem dopiero po 8 bo musiałem załatwić opiekunkę do kota Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A my wjechaliśmy na A2 i przerwa na peta na BP. Zaraz dzida dalej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Bawcie się dobrze i wypijcie nasze zdrowie Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja między Kalisxem a Sieradzem. Do celu 180km. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 2 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja ze Slawkiem przed Kaliszem na obiadku. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 My tutaj - przerwa na obiad Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja ze Slawkiem przed Kaliszem na obiadku. Tylko pamiętaj: Leszno spokojnie i powoli mijaj Kalisz! Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 ale duży schabowy (czy też z drobiu to jest?) nieważne- wygląda bosko. Powiem tak- w naszym kraju się jada dobrze i dużo- a Jacek widzę Was równo goni Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Gdzie zdjęcia? Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ale mi ping-pong chodzi... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ale mi ping-pong chodzi... A mi jak chodzi, oni tam siedzą a ja prawie dwie doby w aucie Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 My już po zakupach ☺ Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi