burgifan Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt !!!
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku.
romeo1971 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych Świąt !!! Piękna pogoda idę polatać w koło komina
Rogierro Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Chłopaki i dziewczyny, cała brać maxiskuterowa, życzę wam Szczęśliwych i Radosnych Świąt oraz dosiego 2016 roku, oby był jeszcze lepszy niż poprzednie.
burgifan Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Dzisiaj czwartek, 18-ta Pleciuga, akurat mam wolne więc będę, myślę że na 2oo, bo ładna pogoda jest. Może jakiś MC, albo KFC, bo dawno nie byliśmy
Rzelu Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Dołączam się do życzeń: dużo zdrowia, wolnego czasu na hobby,kasy na paliwo i miliona km.
wd40 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zdrowych......... i radosnych.......... Świąt w miłej, sielskiej, rodzinnej atmosferze; spokoju i relaksu życzą Jola z Waldkiem
romeo1971 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2015 Dzisiaj czwartek, 18-ta Pleciuga, akurat mam wolne więc będę, myślę że na 2oo, bo ładna pogoda jest. Może jakiś MC, albo KFC, bo dawno nie byliśmy Maciek jesteś zajebisty uśmiałem się po pachy
hrabia Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Jutro ma być słoneczne więc może świąteczne kulanko. Tak na zachętę będę o 11 00 pod orzelkami.
kunisz Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Jak będzie tak jak dzisiaj to jestem o 11.00 pod orzełkami
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ale Wam zazdroszczę. Ja dziś wyjeżdżam, więc nie uda mi się jednak pokulać. Ależ warunki do jazdy i to w Święta BŻ. Nie do wiary . Zróbcie proszę parę fotek na pamiątkę tej świątecznej przejażdżki.
Rzelu Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Może i pojeździłbym, ale trzymają mnie w szachu wędliny, sałatka i ciasta Może jutro uda się wyrwać.
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jak będzie tak jak dzisiaj to jestem o 11.00 pod orzełkami Gdzie jesteście chcę się dołączyć? Gdzie jesteście chcę się dołączyć? Qrzysiek dzięki za kulanko I Zosia nawet dzisiaj chciała też pojeździć i jaki banan na twarzy.
minimi1 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Strasznie pijany jestem, to rodzina patologiczna, niestety skuter musi poczekac
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Grudnia 2015 No dobrze, ale jaka była trasa przejażdżki?
kunisz Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Przepraszam,przepraszam ale święta to święta i nie wiedziałem co może mnie spotkać jak syn proponuje drinka więc nie mogłem odmówić jak mówi minimi1 rodzina patologiczna a ja jestem wpływowy no i tak wyszło za co jeszcze raz przepraszam, chociaż dusza chciała do raju a raj mówi nie, nie.
minimi1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Wygląda mi na gryfie i potem jezioro szmaragdowe wytrzezwialem, ale jakoscglowa mnie boli i nie jadę
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Grudnia 2015 Wygląda mi na gryfie i potem jezioro szmaragdowe wytrzezwialem, ale jakoscglowa mnie boli i nie jadę I parking przy trzeciej bramie cmentarza.
stator Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 A my, to znaczy Statorki i pies, wylądowaliśmy w Szczecinie.... Strasznie dużo tu ulic jednokierunkowych. Pobłądziliśmy trochę, ale juz jest super! Znaleźliśmy KFC na przeciwko Poczty. Najlepsze Święta w życiu, bo na 2oo! A my, to znaczy Statorki i pies, wylądowaliśmy w Szczecinie.... Strasznie dużo tu ulic jednokierunkowych. Pobłądziliśmy trochę, ale juz jest super!Znaleźliśmy KFC na przeciwko Poczty. Najlepsze Święta w życiu, bo na 2oo!
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 26 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Grudnia 2015 Wow, to jest wyczyn panowie, choć trzeba przyznać, że pogoda wybitnie nas rozpieszcza ciepłem... Z kimś ze Szczecina się widzieliście może?
stator Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Niestety nie. To był taki spontaniczny spontan, że nie było czasu pomyśleć. Po za tym, normalni ludzie mają Święta. Z rodziną, a nie szlajają się po Polsce inie zawracają ludziom głowy. Choć przez chwilkę myślałem o zapytaniu, czyktoś oprowadziby nas pomieście. Nic straconego, następnym razem się uda!
burgifan Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 No spoko że dajcie znać ! U nas nawet jak już nikt nie jeździ, to tak na prawdę jest taki jeden co zawsze jest akurat na 2oo. On chyba nie ma domu, nie wiem, ale na niego zawsze można liczyć, bo on zawsze jeździ i nie ważne czy to Święta, czy Sylwester Teraz nam powiedział że wyjeżdża na Święta, ale my i tak wiemy że to ściema, kilka osób widziało go na mieście Jego motto brzmi: zrezygnować można z pracy, spania, najbliższej rodziny, jedzenia, ale nie z jeżdżenia...
Rzelu Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Panie i Panowie. dziś ostatnia szansa na przejażdżkę. Za progiem stoi zima - za tydzień będzie mróz -7.
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Grudnia 2015 KriSSo teraz śpi, ale (u Nich teraz jest godz. 2.50), ale jak rano wstanie i znajdzie wypożyczalnie 2oo, to bardzo prawdopodobne, że pojedzie na przejażdżkę, może nie na maxi skuterze, bo akurat może nie być takich moto. Tym bardziej, że tam gdzie jest, pogoda sprzyja a nawet zachęca - temp. 28oC i prognozują piękne słońce
Rzelu Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Urbi, nie jestem pewien czy Twój post o 28 oC nie podpada pod znęcanie się. Zwłaszcza nad tymi, których skutery są internowane przez Minimi'ego. . Kto zrobi że mną rundkę po Szczecinie? Zbiórka pod Orłami o 12.
Rekomendowane odpowiedzi