Klubowicze bilety Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Już jutro po pracy startujemy, już nie mogę się doczekać, będzie fajnie chociaż pogoda nie rozpieszcza. Takich zlotów nie ma w Polsce, kto był na takim zlocie skuterów to rozumie dla czego jest inny, mi się podoba.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Administrator Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dnia 1.08.2018 o 22:47, bilety napisał: Takich zlotów nie ma w Polsce, kto był na takim zlocie skuterów to rozumie dla czego jest inny, mi się podoba. Byłem na niejednym zlocie maxi w DE i zgodzę się co do tego, że są "inne". Wynika to z wielu kwestii. M.in przedziału wiekowego uczestników czy specyfiki Nacji. Pamiętam sławny pokaz pacynek w Marl... gdzie Niemcy się przy tym śmiali a my drapaliśmy w głowy "o co kaman" Faktem jest, że oczywiście dobrze się tam bawiliśmy... ale my się wszędzie dobrze bawimy Marku, udanego wyjazdu i do zobaczenia w Pogorzelicy na NASZYM, Rodzimym i klimatycznym zlocie V Majówka Zachodniopomorska we wrześniu Ps. Czekamy na fotki
dr.big Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Te duże skuterowe w Marl to były mocno "budżetowe", te w Berlinie też, oraz Wattwurmtreffen też. Inni ludzie, inny budżet zlotu (nie mylić z budżetem prywatnym), to i inne zloty . W Polsce taka forma dużego, corocznego zlotu skuterowego chyba by się nie przyjęła, ale może ktoś kiedyś spróbuje ... Pomniejsze spotkania na pewno tak. PS. No i jeszcze jedna sprawa... W Marl jak i w Mahlow (Berlin) wielu "uczestników" jechało spać do swoich domów... Ba, nawet organizatorzy "zawijali się na chatę" na noc...
Rekomendowane odpowiedzi