Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Gorąco, to fakt. Ja, dla ochłody, dziś około godziny 19, kiedy temperatura była ok. 27oC, wyciągnąłem rodzinę na lody... Oni pojechali samochodem, a ja ubrany, znów niezgodnie z zasadami rozsądku, w krótkie spodenki, sandały i t-shirt pojechałem skuterem Wycieczka trochę się wydłużyła, więc schłodziłem się naprawdę dobrze. Najpierw drobne zakupy w Sterze na Ku Słońcu, potem lody na Końskim Kieracie czy jak kto woli na Pl. Orła Białego, a następnie spacer po Wałach... Wróciliśmy do domu przed godz. 22. Temperatura wynosiła jeszcze 23oC, a przyjemność jazdy w stroju "na Włocha" fantastyczna.
Elvis Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Po 7 godzinach, bez niespodzianek na trasie, dotarłem do grodu Kraka ... Ale ... Kraków przywitał mnie deszczem, padało wczoraj, pada dzisiaj i dzięki temu jest znacznie chłodniej ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2015 "Skuter wodny" Słyszałem a nawet widziałem , że są Spidery, które skaczą po wodzie a Twój troszkę się zanurzył, to pewnie wina obciążenia Tak czy inaczej Arturze, ja bym się nie odważył tak bez kapoka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zrobiłem dwa kolejne tankowania: 3,6 i 3,5, a sygnaturka motostatu ciągle pokazuje starą wartość...
Jerry_R Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Moze inny algorytm jest uzyty do generowania sygnaturki, a inny do strony ze szczegolami... Trzeba by zapytac u zrodla... W necie wiele narzekan na nich, moze do tej pory sie nie ogarneli. Chocby to: Daliście ogromną plamę związaną z wyliczaniem spalania (dyskusja z linku, który dał zbych). Dla mnie jesteście w tym momencie przegrani i wątpię, bym zaufał Waszemu serwisowi i Waszym wyliczeniom. Wykresiki, światełka, wodotryski, podpisiki, pierdoły. Wszystko fajnie tylko nie od tej strony zaczęliście. Decydując się na korzystanie z takiego serwisu chciałbym mieć pewność, że nie muszę liczyć obok na kartce i Was sprawdzać. Niedopuszczalnejest takie zachowanie, że zmieniacie algorytm w produkcyjnie pracującej już aplikacji. Takie rzeczy testuje się chyba przed uruchomieniem portalu? Dodatkowo zrobiliście to po cichu, licząc, że nikt nie zauważy. Żadnej informacji na portalu, żadnego ostrzeżenia czy czegokolwiek. Wyliczanie spalania jest tak banalnie proste z matematycznego i logicznego punktu widzenia, że taka wtopa położyłaby niejeden serwis. Z tego co zauważyłem, zmiana nie była jedna tylko kilka. Jaka jest Wasza wiarygodność w tym momencie? Dla mnie - straciliście kredyt zaufania, którego udzielam każdemu nowemu pomysłowi napotkanemu w necie i teraz z lekką obawą wprowadzę tam swoje dane.
Burgerman Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Skuter wodny proponowałbym jako zdjęcie, propozycję na skuter września.
Rogierro Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wypadek śmiertelny na zjeździe z S3 na Dąbie, widzieliśmy skuta rozwalonego, prawdopodobnie szary Burgman 400 z czarnym kufrem. Odzywajcie się, mam nadzieję, że to nikt z naszych. http://m.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20150818%2FSZCZECIN%2F150819710
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2015 To król leży, a nie 400-tka
Rzelu Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Srebrny/szary B650, czarny kask Tragedia.
Sent Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Znowu Burgman..... Tym bardziej żal, że chyba dzisiaj go widziałem, jeśli miał rejestrację ZPY Bo później chyba widziałem Kunisza na białym, na Cyryla i Metodego .... Tragedia i to jeszcze po wczorajszym
burgifan Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 No, masakra. Coraz częściej nawiedzają mnie myśli o sprzedaży zabawki i o tym, żeby dać se spokój z tym wszystkim. A przynajmniej za każdym razem jak jest jakiś wypadek, kolizja... W tym przypadku aż mi się słabo zrobiło po przeczytaniu tego... Tragedia i to jeszcze po wczorajszym A co się stało wczoraj ?
Rzelu Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wczoraj zginął policjant w Dąbiu na wysokości lotniska. I koguty i syrena nie pomogły. http://radioszczecin.pl/1,128634,grozny-wypadek-na-przestrzennej-trwa-reanimacja&s=1&si=1&sp=1
Arcadio Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 na tym burgmanie podobno nie jechał sam była z nim kobieta i przeżyła
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Kierowca 61-letni... Sent, czy to z Tobą się dziś mijałem w Dolujach: ty od Lubieszyna, a ja skręcałem na Wąwelnicę. I jeszcze jedno: http://www.mmszczecin.pl/artykul/bezplatne-szkolenia-dla-motocyklistow-w-szczecinie-trwaja,3482987,art,t,id,tm.html
Sent Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Sent, czy to z Tobą się dziś mijałem w Dolujach: ty od Lubieszyna, a ja skręcałem na Wąwelnicę. To raczej nie ja. Jechałem wczoraj tamtędy ok 11 wracając z Dobrej, ale nie jechałem V-Stromem tylko tym:
burgifan Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Widziałem dzisiaj na mieście 2 razy srebrnego/szarego króla na zetesach, czyj to ?
qszysiek Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Widziałem dzisiaj na mieście 2 razy srebrnego/szarego króla na zetesach, czyj to ? ja go spotkałem wczoraj w drodze pod orły na pl.kosciuszki jechał z plecaczkiem.wiedział ze bedziemy pod orłami ale powiedział ze jest pozno i juz jedzie do domu.
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Prawdopodobnie to Arek "pacark"
Arcadio Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 wczoraj na Kościuszki to na pewno ja
Sympatycy Robsson Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Czy Szanowna Grupa Zachodniopomorska Burgmanii z racji czwartku ma dziś swoje tradycyjne spotkanie? Czy też okres urlopowy i piękna pogoda sprawiła, że spotkania cyklicznie zaczną się np. od września?
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Przecież dziś czwartek, więc tradycyjnie spotkanie o 18.00 pod Pleciugą. Ja w pracy do 18, więc się standardowo spóźnię kwadrans...
Sympatycy Robsson Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 To ja postaram się nie spóźnić ale to zależy jak szybko uda mi się znaleźć nową Pleciugę bo bywałem jeszcze w starej
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2015 To raczej nie ja. Jechałem wczoraj tamtędy ok 11 wracając z Dobrej, ale nie jechałem V-Stromem tylko tym: Bardzo ładne zdjęcie. Szkoda, że nie można wystawić na foto miesiąca... A co do Dołuj - było już ciemno i widziałem kocie oczy, a nad nimi kierownika w kamizelce i tak na oko ten zestaw wyglądał mi na Ciebie. Ale było ciemno
Rekomendowane odpowiedzi