Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Gorąco, to fakt. Ja, dla ochłody, dziś około godziny 19, kiedy temperatura była ok. 27oC, wyciągnąłem rodzinę na lody... Oni pojechali samochodem, a ja ubrany, znów niezgodnie z zasadami rozsądku, w krótkie spodenki, sandały i t-shirt pojechałem skuterem :) Wycieczka trochę się wydłużyła, więc schłodziłem się naprawdę dobrze. Najpierw drobne zakupy w Sterze na Ku Słońcu, potem lody na Końskim Kieracie czy jak kto woli na Pl. Orła Białego, a następnie spacer po Wałach... Wróciliśmy do domu przed godz. 22. Temperatura wynosiła jeszcze 23oC, a przyjemność jazdy w stroju "na Włocha" fantastyczna.

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ArtCho

34

• Urbi

29

• Robsson

24

• bilety

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po 7 godzinach, bez niespodzianek na trasie, dotarłem do grodu Kraka ...

Ale ...

Kraków przywitał mnie deszczem, padało wczoraj, pada dzisiaj i dzięki temu jest znacznie chłodniej ...

• Sympatycy
Opublikowano

"Skuter wodny"

Słyszałem a nawet widziałem , że są Spidery, które skaczą po wodzie a Twój troszkę się zanurzył, to pewnie wina obciążenia ;)

Tak czy inaczej Arturze, ja bym się nie odważył tak bez kapoka ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Zrobiłem dwa kolejne tankowania: 3,6 i 3,5, a sygnaturka motostatu ciągle pokazuje starą wartość...

25a26e848d62e72776e487a56c7c4316.jpg

Opublikowano

Moze inny algorytm jest uzyty do generowania sygnaturki, a inny do strony ze szczegolami... Trzeba by zapytac u zrodla...

W necie wiele narzekan na nich, moze do tej pory sie nie ogarneli. Chocby to:

Daliście ogromną plamę związaną z wyliczaniem spalania (dyskusja z linku, który dał zbych). Dla mnie jesteście w tym momencie przegrani i wątpię, bym zaufał Waszemu serwisowi i Waszym wyliczeniom. Wykresiki, światełka, wodotryski, podpisiki, pierdoły. Wszystko fajnie tylko nie od tej strony zaczęliście. Decydując się na korzystanie z takiego serwisu chciałbym mieć pewność, że nie muszę liczyć obok na kartce i Was sprawdzać. Niedopuszczalnejest takie zachowanie, że zmieniacie algorytm w produkcyjnie pracującej już aplikacji. Takie rzeczy testuje się chyba przed uruchomieniem portalu? Dodatkowo zrobiliście to po cichu, licząc, że nikt nie zauważy. Żadnej informacji na portalu, żadnego ostrzeżenia czy czegokolwiek. Wyliczanie spalania jest tak banalnie proste z matematycznego i logicznego punktu widzenia, że taka wtopa położyłaby niejeden serwis. Z tego co zauważyłem, zmiana nie była jedna tylko kilka. Jaka jest Wasza wiarygodność w tym momencie? Dla mnie - straciliście kredyt zaufania, którego udzielam każdemu nowemu pomysłowi napotkanemu w necie i teraz z lekką obawą wprowadzę tam swoje dane.

Opublikowano

Skuter wodny proponowałbym jako zdjęcie, propozycję na skuter września. :clapping:

Opublikowano

+1 :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

To król leży, a nie 400-tka :(

Opublikowano

Srebrny/szary B650, czarny kask

Tragedia.

Opublikowano

Znowu Burgman.....

Tym bardziej żal, że chyba dzisiaj go widziałem, jeśli miał rejestrację ZPY :down: Bo później chyba widziałem Kunisza na białym, na Cyryla i Metodego ....

Tragedia i to jeszcze po wczorajszym :down:

Opublikowano

No, masakra.

Coraz częściej nawiedzają mnie myśli o sprzedaży zabawki i o tym, żeby dać se spokój z tym wszystkim. A przynajmniej za każdym razem jak jest jakiś wypadek, kolizja... W tym przypadku aż mi się słabo zrobiło po przeczytaniu tego...

Tragedia i to jeszcze po wczorajszym :down:

A co się stało wczoraj ?

Opublikowano

na tym burgmanie podobno nie jechał sam

była z nim kobieta i przeżyła

Opublikowano

Słów mi brak ...

Opublikowano

Sent, czy to z Tobą się dziś mijałem w Dolujach: ty od Lubieszyna, a ja skręcałem na Wąwelnicę.

To raczej nie ja. Jechałem wczoraj tamtędy ok 11 wracając z Dobrej, ale nie jechałem V-Stromem tylko tym:

11902323_886087274762151_4098279150385863890_n.jpg?oh=9848e24a5ce018e953091b3c12d90460&oe=567AD28B

Opublikowano

Widziałem dzisiaj na mieście 2 razy srebrnego/szarego króla na zetesach, czyj to ?

Opublikowano

Widziałem dzisiaj na mieście 2 razy srebrnego/szarego króla na zetesach, czyj to ?

ja go spotkałem wczoraj w drodze pod orły na pl.kosciuszki jechał z plecaczkiem.wiedział ze bedziemy pod orłami ale powiedział ze jest pozno i juz jedzie do domu.
  • Sympatycy
Opublikowano

Prawdopodobnie to Arek "pacark"

Opublikowano

wczoraj na Kościuszki to na pewno ja

• Sympatycy
Opublikowano

Czy Szanowna Grupa Zachodniopomorska Burgmanii z racji czwartku ma dziś swoje tradycyjne spotkanie? Czy też okres urlopowy i piękna pogoda sprawiła, że spotkania cyklicznie zaczną się np. od września?

• Sympatycy
Opublikowano

Przecież dziś czwartek, więc tradycyjnie spotkanie o 18.00 pod Pleciugą.

Ja w pracy do 18, więc się standardowo spóźnię kwadrans... ;)

• Sympatycy
Opublikowano

To ja postaram się nie spóźnić ale to zależy jak szybko uda mi się znaleźć nową Pleciugę bo bywałem jeszcze w starej ;)

• Klubowicze
Opublikowano

To raczej nie ja. Jechałem wczoraj tamtędy ok 11 wracając z Dobrej, ale nie jechałem V-Stromem tylko tym:

11902323_886087274762151_4098279150385863890_n.jpg?oh=9848e24a5ce018e953091b3c12d90460&oe=567AD28B

Bardzo ładne zdjęcie. Szkoda, że nie można wystawić na foto miesiąca...

A co do Dołuj - było już ciemno i widziałem kocie oczy, a nad nimi kierownika w kamizelce i tak na oko ten zestaw wyglądał mi na Ciebie. Ale było ciemno :)