Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Sugerujesz trzycyfrową wysokość ceny ;) ?

Bystrzacha! :D

Syna do szkoły Kursant na kat "A" zdawalność 100% za 1 razem z grupy zachodniopomorskiej :clapping:

Mój syn jest leniwy. Powiem, że zdał na prawo jazdy na skuter jak miał 14 lat (za pierwszym razem), potem za pierwszym razem na A1, w październiku 2013 (sic!) zrobił kurs na B, lenił się i poszedł na egzamin w listopadzie 2014 (ponad rok!) i zdał teorię, a oblał praktykę i... do tej pory nie podszedł drugi raz (może dlatego, że ma zapłacić z własnej kasy?)

A to, żeby nie było! Nie wiem, czy moja Aprilka jeszcze żyje, ale kupił ją ode mnie jakiś gość ze Świnoujścia (a przynajmniej tak było na umowie), ale go nie widziałem na własne oczy gdyż sprzedaż była przez komis (jak napisałem wyżej: nienawidzę jak ktoś przychodzi i kopie w oponę, naciska na hamulec i mówi, że za twardy. Albo kiedyś miałem gościa, który przyszedł z deseczką, przyłożył ją do silnika, a z drugiej strony swoje i ucho i nasłuchiwał... No i jeszcze "da pan się przejechać").

Miłego oglądania (tu rozkwitała moja fascynacja mini-wyprawami). Ten wyjazd, to dwa dni na Aprilce z synem w czerwcu 2010r. (to już 5 lat!)

http://s1246.photobucket.com/user/ArtChoOp/slideshow/201006%20Rostock%20i%20Rugia%20na%20skuterez/2010-06%20Rostock%20i%20Rugia%20na%20Aprilii

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

37

• Urbi

35

• minimi1

30

• ArtCho

28

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Kurczę, ładna była ta Atlantic :). Chwytaj AA od Marka i już. A kupca na Hondę pomożemy Ci poszukać.

A Młody jeśli leniwy, to nie będzie jeździł i już ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Artur, Twoją Hondą był i jest bardzo zainteresowanym Janusz "Matrix", więc myśle że w razie co, to kupca znajdziemy.

Opublikowano

kulamy się gdzieś? do 22;00 mam czas

Opublikowano

Syna do szkoły Kursant na kat "A" zdawalność 100% za 1 razem z grupy zachodniopomorskiej :clapping:

Potwierdzam;-) Jak robić kat.A to tylko u Bartka ;-)

• Sympatycy
Opublikowano

Roman, postaram się wyrwać, ale na razie nie wiem o ktorej itd. Dam cynk jak coś.

Opublikowano

Kto to dzisiaj na mnie trabil na Wyzwolenia? :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Pewnie jakiś wkurzony kierowca, którego objechałeś na światłach :D

• Klubowicze
Opublikowano

Żeberka w tym tygodniu? ew. o której wyjazd?

• Sympatycy
Opublikowano

Marku, dobrze by było być na miejscu spotkania, czyli w Babigoszczy gdzieś między godziną 17.30 a 18.00, więc chyba godz. 16.45-17.00 była by właściwą do wyjazdu...

Opublikowano

do 18 to ja pracuje niestety

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy, małe sprostowanie. Celem wyjazdu jest przede wszystkim przejażdżka i spotkanie z przyjaciółmi ze Świnoujścia. Pogadamy, pośmiejemy się i posiedzimy wspólnie w połowie drogi. Te żeberka to tylko dodatek - jedni sobie zjedzą żeberka, inni golonkę lub żurek, jeszcze inni tylko posiedzą itd. Dlaczego o tym piszę? Żeby nie wyszło na to, że znowu się spotykamy i jedziemy tylko się nażreć ;-).

Maćku, a mógłbyś pojechać do roboty motocyklem i wprost po pracy wystartować do Babigoszczy, nawet solo? Wrócilibyśmy z kolei razem :)

• Klubowicze
Opublikowano

Koledzy, małe sprostowanie. Celem wyjazdu jest przede wszystkim przejażdżka i spotkanie z przyjaciółmi ze Świnoujścia. Pogadamy, pośmiejemy się i posiedzimy wspólnie w połowie drogi. Te żeberka to tylko dodatek - jedni sobie zjedzą żeberka, inni golonkę lub żurek, jeszcze inni tylko posiedzą itd. Dlaczego o tym piszę? Żeby nie wyszło na to, że znowu się spotykamy i jedziemy tylko się nażreć ;-).

OK, napiszcie konkret o której i skąd odjazd, ew. na którą w Babigoszczy.

• Sympatycy
Opublikowano

Zanim ustalimy o której, prosiłbym o dokończenie listy powiedzmy do jutra wieczór (poniedziałek). Wtedy we wtorek zadzwonię tam, powiem ile osób się wybiera i spytam do której możemy przyjechać najpóźniej itd. Żeby nie było znowu biedy, że przyjedziemy a zaraz będą zamykać, albo będą dwie porcje żeberek. Proszę się dopisywać.

1. melmacie

2. bilety (+Zosia?)

3. KriSSo.

4. Urbi.

5. grota10.

6. Romeo1951.

7. Robsson.

8. WD40 + Jola

9. burgifan? (spóźni się)

​10….

Opublikowano

Jadę

• Sympatycy
Opublikowano

Nie pisz jadę, tylko przekopiuj listę do swojego posta, dodaj się jako kolejny numerek i w ten sposób lista się powiększy :)

Opublikowano

1. melmacie

2. bilety (+Zosia?)

3. KriSSo.

4. Urbi.

5. grota10.

6. Romeo1951.

7. Robsson.

8. WD40 + Jola

10. Rzelu

11. Hrabia (na 95%)

Opublikowano

1. melmacie

2. bilety (+Zosia?)

3. KriSSo.

4. Urbi.

5. grota10.

6. Romeo1951.

7. Robsson.

8. WD40 + Jola

10. Rzelu

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

Opublikowano

Qrcze ... chciałem Wam zrobić niespodziankę a tu sztywna lista i zapisy ...

1. melmacie

2. bilety (+Zosia?)

3. KriSSo.

4. Urbi.

5. grota10.

6. Romeo1971.

7. Robsson.

8. WD40 + Jola

10. Rzelu

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

13. elvis (na 99,9%)

Opublikowano

1. melmacie

2. bilety (+Zosia?)

3. KriSSo.

4. Urbi.

5. grota10.

6. Romeo1971.

7. Robsson.

8. WD40 + Jola

10. Rzelu

11. Hrabia (na 95%)

12. Rogierro

13. elvis (na 99,9%)

14. minimi (na 90%)

długo kurcze czekałem, żeby nie być 13- thx Elvis

Opublikowano

długo kurcze czekałem, żeby nie być 13- thx Elvis

Tylko nie mów że jesteś przesądny? ... aż tak? ...

• Sympatycy
Opublikowano

Mirek, trzeba było zadzwonić, albo dać mi cynk na priva, to nie byłoby Ciebie na liście. Wziąłbym Ciebie pod uwagę po cichu i jush :)

Opublikowano

wlasnie mialem okazje kulnac sie w deszczu ok.2km ,jeszcze sie musze duuuzo nauczyc :frusty:

• Sympatycy
Opublikowano

wlasnie mialem okazje kulnac sie w deszczu ok.2km ,jeszcze sie musze duuuzo nauczyc :frusty:

Mam nadzieję, że szlifu nie było i będziecie mogli w czwartek udać się na żeberka ;)

Opublikowano

w czwartek jedziemy na szczecin i jak sie wyrobimy to bedziemy , szlifu nie bylo troche zadek chodzil na boki i droga hamowania sie wydluzyla a i mala widocznosc i wogole w deszczu to najlepiej w domu siedziec, pozdro