Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Spotkanie w Bolimowie 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę potwierdzić już koszty naszej sobotniej biesiady:

Koszty podstawowe:

Wariant 1

Menu biesiady - 50 zł/osobę:

-żurek w chlebku

-gril: kiełbasa, kaszanka, karkówka, surówka i dodatki

-smalec z dzika i ogórki kwaszone

-półmisek wędlin

-sałatka grecka

-pieczywo

-napoje zimne i gor?ce (kawa, herbata, soki caprio, napoje gazowane)

-przystawki i przek?ski (np.:jajka w majonezie, ?ledziki, itd.)

-beczka piwa wliczona w cene, nie trzeba będzie kupować !

Wariant 2

Je?li upieracie się przy pieczonej dziczyĽnie to niestety podnosi to koszt do 90 zł/osobę

Wariant 3

Biesiadę może umilić DJ........300zł. Daje to ok. 12-15 zł więcej na głowę.

BARDZO PROSZę o podanie, który wariant biesiady wybierzecie i dokładnie kiedy przyjedziecie i czy będziecie na biesiadzie. Dotyczy to zwłaszcza osób, które zadeklarowały się warunkowo lub przy ich zgłoszeniach s? "?".

Do ?rody wieczorem muszę podać liczby !!!

Osobi?cie wybieram wariant 1 + bumbox z muzyk?, ewentualnie DJ.

Pozdrawiam

RobB. ;)

Pogodę obgadałem z TVN-em i na następny wekend MA BYĆ: w dzień 23-25 C i słonecznie w nocy ok. 12-13C.;)

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RobB.

21

• Artix

9

• drogowiec

6

• Slavequs

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie,

O..., widzę, że zapowiada się atrakcyjna impreza.

1. Proszę - o ile s? jeszcze miejsca - o dopisanie mnie (1 osoba) do listy uczestników. zależałoby mi jedynie na pewno?ci miejsca / potwierdzeniu przez „organizatora” - marzeniem byłoby, żeby nawet jeszcze dzisiaj, o ile to możliwe.

2. Przyjechałbym w pi?tek (13.X) – a więc pisałbym się na pełny program noclegowy - za? wyżywienie: tylko w sobotę i niedzielę w wersji pełnej, wynikaj?cej z programu imprezy (dostosuje się do każdego wybranego przez większo?ć wariantu).

3. Wariant biesiady sobotniej: I. lub II (dostosuje się) – ale raczej bez DJ

P.S. – ‘zajeżdżałbym’ z okolic Krakowa. Czy kto? z tych okolic również planuje przyjazd (w pi?tek)? Jeżeli tak, to chętnie doł?czyłbym (do grupy) – jestem otwarty na propozycje harmonogramu przejazdu.

Pozdrawiam

Opublikowano
  Jerzyk napisał(a):
Witam serdecznie,

O..., widzę, że zapowiada się atrakcyjna impreza.

1. Proszę - o ile s? jeszcze miejsca - o dopisanie mnie (1 osoba) do listy uczestników. zależałoby mi jedynie na pewno?ci miejsca / potwierdzeniu przez „organizatora” - marzeniem byłoby, żeby nawet jeszcze dzisiaj, o ile to możliwe.

2. Przyjechałbym w pi?tek (13.X) – a więc pisałbym się na pełny program noclegowy - za? wyżywienie: tylko w sobotę i niedzielę w wersji pełnej, wynikaj?cej z programu imprezy (dostosuje się do każdego wybranego przez większo?ć wariantu).

3. Wariant biesiady sobotniej: I. lub II (dostosuje się) – ale raczej bez DJ

P.S. – ‘zajeżdżałbym’ z okolic Krakowa. Czy kto? z tych okolic również planuje przyjazd (w pi?tek)? Jeżeli tak, to chętnie doł?czyłbym (do grupy) – jestem otwarty na propozycje harmonogramu przejazdu.

Pozdrawiam

Jerzyk...dopisane, mówisz i masz ;)

Pozdrawiam

Robb. ;)

Opublikowano

Wariant obojętny - dostosuje sie do tego co wybierze większo?ć.

Chętnie przyjadę w pi?tek, czy kto? będzie ok. 17.00 - 17.30 ruszał z Wawy?

Pozdr.

APTO

Opublikowano

Witam,

Prosze o zmiane, tzn będe sama w 99% ;)

Najprawdopodobniej przyjade dopiero w sobote... aha i wybieram wariant numer 1

Przepraszam za utrudnienia Rob ;)

Opublikowano

Hello !

Proszę o dopisanie do mnie kolejnych dwóch osób i w zwi?zku z tym zarezerwowanie dla nas pokoju 4 osobowego - je?li jeszcze jest wolny. Jak już nie ma tak dużego, to dwie "dwójki".

Wariant biesiadny nr 1, a po drugiej flaszce to sam Wam za?piewam... i tego, i zatańczę ! ;)

• Sympatycy
Opublikowano

|ladem W?skiego Drinka proszę zestaw biesiadny nr 1 - ?piewać nie będę ale co? wymy?lę (piórem)... jak organizatorzy zapewni? mi nietykalno?ć ;)

W?ski parę nut a ja parę słów... ależ to będzie duet "Szerokich Facetów"

• Sympatycy
Opublikowano

A mnie niestety zabraknie na spotkaniu jednak...

Po prostu najpro?ciej mówi?c wyjeżdżaj?c do bolimowa spłukałbym się do zera... I trzeĽwo my?l?c, musze jako? do następnej wypłaty dociułać, bez pożyczek u znajomych... Więc niestety muszę drog? eliminacji zrezygnować z niektórych przyjemno?ci...

Tak więc przepraszam bardzo za zamieszanie... Życzę Wam udanego spotkania... Choć czegóżby innego można się spodziewać po organizacji Roberta... taka impreza nie ma prawa być inna niż SUPER...

Pozdrawiam, Kuba ;) vel. Wypłosz ;)

Opublikowano

Waria(n)t dowolny. Może z wyj?tkiem DJ. Jako? mnie nie ruszaj? potupawy. Grunt. to spotkanie w zacnym gronie.

Pozdrówka

Opublikowano

Witam. Chciałbym wybrać się do Bolimowa w sobotę rano z Łodzi, tak żeby dojechać na miejsce do 10. Czy jest może jaka? grupa, z któr? mógłbym wyjechac razem z Łodzi lub spotkać się w okolicy. Co do rezerwacji, jeżeli jest jeszczę miejscę to poproszę o 1 osobe z soboty/niedzielę(status ? do potwierdzenia przeze mnie do ?rody wieczorem). Jestem za opcj? wieczorno-żywieniow? 1. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. ;)

• Administrator
Opublikowano

1 miejsce do lezenia w zupelnosci wystarczy, przyjade w pt po pracy wiec bede mogl wyjsc gdzies o 16:30 a to oznacza ze jakos kioskiem sie dotelpie gdzies kolo 19.

Gosia bardzo zaluje ze nie bedzie mogla przyjechac ale sila wyzsza.

Opublikowano
  Asia napisał(a):
Witam,

Prosze o zmiane, tzn będe sama w 99% :lol:

Najprawdopodobniej przyjade dopiero w sobote... aha i wybieram wariant numer 1

Przepraszam za utrudnienia Rob :)

Ważne, żeby? była.

Przydzielę Cie do pokoju z Artixem on też będzie sam, he, he sprawdzimy te Jego przysięgi :) ?!

Nie żartowałem, będziesz ze mn? :) .............w domku, w pokoju z dziewczynami :P

Pozdrawiam

RobB. :P

No to muzkę zapewni? M@rkiz i W?ski, oj co? czuję, że będzie jak z Mandaryn? w Sopocie. Nie znacie,

a to było tak:

Wyst?piła Mandaryna w Sopocie i chce zej?ć z estrady, a tu publika się wydziera "jeszcze raz" !

No to bisuje, znowu chce zej?ć, a tu historia się powtarza i tak 30 razy !

W końcu mówi do publiki, że już nie ma sił, ci na to: "?piewaj, ?piewaj, aż się nauczysz !!!

Opublikowano
  RobB. napisał(a):
Nie żartowałem, będziesz ze mn? :) .............w domku, w pokoju z dziewczynami :P

To Ty Robercie zmieniłe? płeć :lol: .

Nie ładnie tak się wciskać do młodych i ładnych :) dziewczyn na noce , daj czasem szanse innym - no chyba że będziesz występował w charakterze stróża moralno?ci :P:):) .

Opublikowano
  pablos napisał(a):
  RobB. napisał(a):
Nie żartowałem, będziesz ze mn?  :P .............w domku, w pokoju z dziewczynami :P

To Ty Robercie zmieniłe? płeć :) .

Nie ładnie tak się wciskać do młodych i ładnych :) dziewczyn na noce , daj czasem szanse innym - no chyba że będziesz występował w charakterze stróża moralno?ci :):):lol: .

1. Zdefiniuj stróż

2. Zdefiniuj moralno?ć

zazdro?niku jeden, sprzęt masz nie do uzytku to się czepiasz :):)

No dobra, przetłumaczę, bo może i Asia Ľle to zrozumie i po nocy mi nie da spokoju:

bedziemy w tym samym domku, ale Ty w pokoju z dziewczynami, ja w osobnym :P:P

Pozdrawiam

RobB. :) przecież mój stróż moralno?ci też będzie :)

Tak, a propo wciskania na siłę:

Tłok w tramwaju, jaki? go?ć pcha się niemiłosiernie na kobitkę przed nim, ona się odwraca do go?cia i pyta "panie co się tak pchasz chcesz mnie wykorzystać" na co on czerwieniej?c ze wstydu " ależ sk?dże !"

A ona na to to sie pan odsuń i daj szansę innym !!!

Opublikowano

Tata,prosze zajmij się prac? :lol: , a dowcipy zostaw na wieczór jak W?ski z Markizem ochrypn?... :)

Opublikowano
  Zołza napisał(a):
Tata,prosze zajmij się prac?  :) , a dowcipy zostaw na wieczór jak W?ski z Markizem ochrypn?... :)

A nie mówiłem:" mój stróż moralno?ci też będzie :lol: "prywatne WSI działa :P

Już jestem grzeczny :) , a poza tym wiecej dowcipów nie znam i liczę na Was :P

Pozdrawiam

RobB. :)

Opublikowano

A o ,której planujesz odjazd w pi?tek Robert ??

16.00 ??

Zmieniło się co? czy nie ??

Opublikowano
  RobB. napisał(a):

No dobra, przetłumaczę, bo może i Asia Ľle to zrozumie i po nocy mi nie da spokoju:

bedziemy w tym samym domku, ale Ty w pokoju z dziewczynami, ja w osobnym  :)  :P

Osobi?cie wole pokój koedukacyjny :P

Ale oczywi?cie dostosuje się :lol:

Opublikowano
  djquest1 napisał(a):
A o ,której planujesz odjazd w pi?tek Robert ??

16.00 ??

Zmieniło się co? czy nie ??

Wiele zależy od aktualnej sytuacji w pracy, z chęci? bym się ruszył o 15:00.

Będę jechał z Konstantynowa przez Zgierz, Stryków, Brzeziny, Jerzów, Byczki, Skierniewice.

Jak kto? jeszcze chce się doł?czyć to zapraszam.

Pozdrawiam

RobB. :lol:

Jak szukać Bolimowa:

http://mapa.szukacz.pl/?n=52.083333&e=20.1...&m=Bolim%C3%B3w

Dojechać do Bolimowa można zasadniczo z trzech kierunków: Łowicza, Skierniewic i Sochaczewa.

Jad?c z Łowicza b?dĽ ze Skierniewic l?duje się na rynku w Bolimowie z którego jedziemy kawałeczek(100m) drog? 705 na Sochaczew wypatrujac skrzyżowania na którym 705 skręca w lewo przez mostek na Sochaczew, my za? jedziemy jeszcze 100 m prosto i skręcamy na kolejnym skrzyżowaniu na skrajn? praw? drogę, oznakowan? drogowskazem Joachimów Mogiły i zielona tabliczk? "zbiornik wodny", pod?żamy ni? ok. 1-1,5 km aż do skrzyżowania z krzyżem po prawej stronie również oznakowanego drogowskazem Joachimów Mogiły i zielona tabliczk? "zbiornik wodny".

Po kilkuset metrach miniemy pokazuj?c? w prawo zielona tabliczkę "zbiornik wodny"

my pod?żamy dalej, aż przejedziemy mostek nad dopływem Rawki i po ok. 100 m po prawej zobaczymy wjazd do o?rodka "U Le?niczego", z niebiesko pomalowanym ogrodzeniem. Recepcja jest w domku na wprost wjazdu. http://mapa.szukacz.pl/?&nc=52,05466&ec=20...WYBRANY%20PUNKT

Jad?c od str. Sochaczewa zaraz za tablic? Bolimów za mostkiem skręcamy z drogi 705 w lewo i zaraz w prawo na Joachimów Mogiły, dalej zgodnie z opisem.

Opublikowano

To może o 17.00 zrobić wyjazd , bo ja się ze szkoły wyrwe dopiero po ~ 15.20 i bym nie zd?żył wrócić do domu i jechać na M1 w drug? stronę jeszcze .

Co wy na to :?:

Opublikowano
  djquest1 napisał(a):
To może o 17.00 zrobić wyjazd , bo ja się ze szkoły wyrwe dopiero po ~ 15.20 i bym nie zd?żył wrócić do domu i jechać na M1 w drug? stronę jeszcze .

Co wy na to :?:

Wy ?! przecież podałem że ja tylko jadę i też nie przez M1.

Przecież ja jadę z Konstantynowa !

Po za tym zwracam uwagę na fakt, że teraz dzień krótki więc nie ma co za długo czekać z wyjazdem.

Ty przecież jedziesz ze Złotna to po co Ci to M1 ?!

Mogę wystartować o 16:30 i możemy spotkać sie na Szczecińskiej/Złotno, ale będziesz musiał dociskać więc nasmaruj kółka B):rolleyes:

Pozdrawiam

RobB. B)

program rajdu:

Sobota 8:00 pobudka i ?niadanko,

9:00 wyjazd z Mogił do Nieborowa i Arkadii, zwiedzanie pałacu i ogrodu romantycznego,

12:00 Łowicz spotkanie na Starym Rynku z przewodnikiem PTTK, zwiedzanie Łowicza,

ok. 13:30 wyjazd do Maurzyc, spojrzenie na 1 spawany most na ?wiecie, ewent. zwiedzanie Skansenu Ziemi Łowickiej,

ok. 14:30 Sobota ogl?danie fresków w tamtejszym ko?ciele, przejazd do Walewic, tam zdjęcie grupowe przed Pałacem (mamy zgodę P.Prezesa na wjazd!),

ok. 16:00 Lipce Reymontowskie, zwiedzanie muzeum Reymonta,

ok. 18:00 -18:30 powrót do o?rodka,

ok. 19:00 pocz?tek biesiady

• Administrator
Opublikowano
  Cytat
Sobota 8:00 pobudka i ?niadanko,

9:00 wyjazd z Mogił do Nieborowa i Arkadii, zwiedzanie pałacu i ogrodu romantycznego,

RobB ty chcesz mnie zabic, wykonczyc hehe to moze wez odrazu mlotek zeby mnie dobic w luzku :rolleyes:

Opublikowano

:rolleyes: RobB, wyjazd już o 9rano?. Miał byc ok.10 B) . Nie wiem czy zd?żę dojechać z Łodzi na t? godzinę. Najwyżej gdzie? Was dogonię.

P.S.

Miejsce bardzo o.k., byłem tam dzi? przejazdem i szykuje się fajna impreza. Z ciekawostek to dowiedziałem się,że w tym czasie będzie również zlot posiadaczy CAMARO(palenie gumy, itp). Będzie wesoło. pozdrawiam i do zobaczyska