Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Oba filmy, Sławka i Roberta, są świetne! Wielkie brawa Panowie!!!

Jacek, tam była owca i koza na spacerze, zwróciłem na nie uwagę jak je mijaliśmy jadąc na obiad.

A tak przy okazji, muszę Wam się przyznać, że bardzo lubię to Świnoujście i mam do tego duży sentyment... Żałuje, że tak krótko gościliśmy tym razem i nawet nie zdążyliśmy przejść się nad morze, na plaże... Będąc synem Posejdona, uwielbiam morze i Ubolewam nad tym, więc będe zmuszony odwiedzić Was niebawem znowu i tym razem zaliczymy spacer po plaży

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za to krótkie ale przesympatyczne spotkanie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Odpowiedzi 499
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Elvis

48

• ArtCho

39

• Urbi

37

• KriSSo

33

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Urbi daj znać kiedy będziesz jechał może zabiore się z tobą.

Opublikowano

Super filmik ....szkoda tylko ze mnie tam nie było ...

minimi1 ... Piotruś, nie wiem ile jeszcze będę leżał w szpitalu ale na pewno do końca tygodnia .... jeśli idzie o laptopa to ma raczej tableta ale nie ma on żadnych gniazd usb bo to iPad ...

Dziękuje prezesom za wczorajsze odwiedziny ....

• Klubowicze
Opublikowano

Elvis a powiedz, jak tam łokieć to przetrwał, bo wiem z autopsji, że to najgorsze, co może być w tego typu urazach... ???

Opublikowano

Elvis wygląda nadspodziewanie dobrze- filmów nie chciał bo mu IPAD nie trawi (zgubna amerykańska moda wychodzi), mówi składnie i z sensem. Otoczony opieką rodziny i nie ruszony na twarzy. Co do reszty był częściowo owinięty a ja nie śmiałem się dopytywać w obecności małżonki (Elvisa). Co do ew wizyt to jest to BLOK A (piszę, bo tego mnie w info zabrakło, może się przyda komu.

Opublikowano

Zachecony piekna pogoda, wybralem sie po pracy na przejazdzke po okolicy.Jakos przypadkiem dotarlem do Podgrodzia.Prowadzi w to miejsce rowniutka nowa droga z pieknymi winklami a samo miejsce docelowe,to przepiekna osada w srodku lasu.Czysciutko,cichutko. Zupelnie jak z bajki Super miejsce na grilla,zadaszone,mozna tez na plazy rozpalic ognisko.Kto tam nie byl musi koniecznie to miejsce odwiedzic...a moze pogoda mnie tylko tak nastroila?

Opublikowano

3maj sie Elvis !

Wiedz że jesteśmy z Tobą, bo jesteś jednym z nas !

Oczywiście szkoda że tak się stało, ale czas szybko leci i już niedługo znów będziesz nas pieścił robiąc piękne panoramiczne foty ze swojej okolicy ;)

Chłopaki nie płaczą, nim się obejrzysz będziemy razem na Burgmanii.

Pozdrawiamy !

A czy na jootro mamy jakiegoś plana ?

Wiem, zgadnę;

MC, albo KFC ?

Hehe

• Klubowicze
Opublikowano

Elvis wygląda dobrze, ale rehabilitacja pewnie jeszcze chwilę potrwa. Ważne, że usposobienie pozytywne, to szybko wyjdzie na prostą, a z OC sprawcy kupi se nowy pojazd.

Co do jutra - ja się dostosuję.

A dziś niespodziewany sponton. 36 minut banana na ryju :)

003f6f921f21d35060c43b949ea0afec.jpg

520c5268263ac118dd796656036ae967.jpg

0369055b14ef4d1376e9a61ed650b338.jpg

Opublikowano

MC,KFC a może ktoś wymyśli coś nowego?coś innego?

• Sympatycy
Opublikowano

Kordeckiego (przy Turzynie) prastary szaszłyczek, bułka i musztarda :P

Opublikowano

Kordeckiego (przy Turzynie) prastary szaszłyczek, bułka i musztarda :P

Jak szaszłyczek to dobry też jest na wałach przy dworcu morskim, chyba nawet ta sama firma co na Turzynie - Merkury.

Opublikowano

Waly dobre miejsce.jest gdzie zaparkowac.

Opublikowano

Opublikowano

Dla jasności, chodzi o pierwszy pawilon od Porto Grande nad Odrą a nie "górne" Wały.

• Sympatycy
Opublikowano

Czyli jeszcze romantyczniej, bo przy samej wodzie :-)

Opublikowano

Dla jasności, chodzi o pierwszy pawilon od Porto Grande nad Odrą a nie "górne" Wały.

Wiem.wiem.

Opublikowano

A bez szaszlyczkow,tak po prostu,pojeździć...możemy?

Opublikowano

Ja niestety dziś w pracy do 21 na zastępstwie.

Opublikowano

Jak zwykle dziękuje za słowa otuchy i .... przyznam się ze bardzo Wam zazdraszczam ...

Jest fajna pogoda i pewnie można polatac ...

Slawku ... Będę starał się nie spieprzyc tego co doktorowi udało się poskładać ... jak powiedział były to puzzle ... będę musiał dużo ćwiczyć i rehabilitować roztrzaskana rękę ... bo oprócz łokcia poskładali mi jeszcze bark który tez najlepiej nie wyglądał ...

Maćku ... Bardzo podnoszą na duchu słowa gdy piszesz ze "jestem jednym z Was" ...dzięki ...

Opublikowano

A bez szaszlyczkow,tak po prostu,pojeździć...możemy?

Ja i tak, jeżeli przyjadę na spota to autem, bo w sobotę egzamin na A i nie chcę sobie psuć wyuczonych na biegowcu nawyków :-)

Opublikowano

Witam niestety od poniedziałku remont kuchni i niedam rady a za tydzień w pracy od 14-22 bawcie się dobrze i zjedzcie coś za mnie

Opublikowano

Jakieś końcowe ustalenia co robimy na dzisiejszym spocie? Rozumiem, że jak zwykle o 18:00 spotykamy się pod Pleciugą?;-)

Opublikowano

Lody Marczaka już otworzyli.

Można liznąć po gałce lub dwie i polansować gdzieś chwilę lub do Rzela na kawkę po lodach się udać. :-)

• Sympatycy
Opublikowano

A może odwiedzimy Grupą Elvisa w szpitalu...?!?

• Klubowicze
Opublikowano

A może odwiedzimy Grupą Elvisa w szpitalu...?!?

to może lody i jedziemy do Elvisa.