Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2015 oj Ewa, Ewa ... ja sobie pojadę na ognisko na samym końcu ... no dobra przedostatnia bo peleton zamyka Prezes ... Pan Prezes
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ewuś nasza MAMI potrafi być szallllooonna,coś o tym wiem.
Sympatycy Anton Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Drewno (z KOKARDA) pod kanapą, maszt (BURGMANIA) zamontowany. Musztarda grillowa, zmodyfikowany widelec ogniskowy, kiełbasa z świniobicia i ogórki czosnkowe (pychotka) w kufrze. Chlebka i smalczyku nie biorę. BIEDRONKA zdechła! Piekarz na chorobowym. Listy nie robię, bo w tym roku (podobnie jak i w ubiegłym) nie będzie z mej strony żadnych znaczków okolicznościowych. Sponsor odpuszcza. A więc tylko poczekać trzeba te parę minutek i startuję na Rozdzińskiego, by się z Wami spotkać. Znów spotkać. PS. Szyby nie musiałem polerować! Wystarczyło tylko ją umyć i widziałem dzisiaj przez nią drogę i cały Chudów - jakby szyby nie było.
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2015 To ja kupie duży chleb wiejski, krojony, świeży do którego już nawet smalczyku nie trzeba. Do jutra.
Sympatycy krys70 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2015 O jak milo...obudziło mnie poranne słoneczko Juz się nie mogę doczekać....
Klubowicze maroch75 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jadzia drewnem załadowana, podpałka do grila jest,kiełbasa czeka tylko kijek trzeba wystrugać
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 U nas niestety zachmurzone , ale skoro w Zabrzu słonko - to mam nadzieję, że nas dopadnie po drodze
szczepanj23 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 U mnie słonko świeci ale mi do was daleko dzieci - hm no proszę rymowanka wyszła
Ania Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 W Katowicach pięknie słoneczko świeci :-)
kamil1984 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dziekuje za super otwarcie sezonu i kulanko podczas pieknej pogody LwG
Klubowicze maroch75 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Razem z Dawidem dziękujemy za spotkanie pozdrawiamy super ekipę.
Zbychu Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Grupa z Krakowa bardzo dziękuje za miłe spotkanie.
Sympatycy Anton Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2015 WSPANIAŁY, piękny dzień po maleńku się kończy. Szkoda Dziękuję wszystkim za towarzystwo przy ognisku i w czasie trasy.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 My też już w domku przy herbatce. Było jak zawsze super. Specjalne podziękowanie dla Zibiego : trasa z Hutek do Złotego Potoku krętymi drogami lokalnymi wśród pagórków , lasów , pól i zamków Jury - mega zajefajna To była taka " wisienka na torcie " dzisiejszego dnia. Jeszcze raz dzięki
Sympatycy pawel883 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dzięki za fajna niedzielę,pozdrawiam wszystkich uczestników ORS.
marco Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dziś odbyłem pierwszy wyjazd w tak licznej, zacnej grupie i zarazem dzis nastąpiło pierwsze w życiu rozpoczęcie sezonu na o2o. Mam nadzieję, że zbytnio Was na tym moim "maluchu" nie spowalniałem. Pozdrawiam serdecznie. marco
Klubowicze maroch75 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 marco: Jak dla mnie tempo było odpowiednie
andrzejSkoczow Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dzięki za udaną imprezę. Pozdrawiam wszystkich uczestników ORS
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dzięki za przemiły dzień fajnie w tak licznej grupie zaczynać sezon i oby tylko nas przybywało KILKA FOTEK
zenon Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 I Ja dołączam się do podziekowań za miłe chwile spędzone dzisiaj z Wami przy ognisku i całą wycieczke w tak licznej grupie
Sympatycy krys70 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Kolejny ORS przeszedł do historii. Z czystym sumieniem sezon można uważać za oficjalnie otwarty :clapping: Dziękuję(My) za wspólnie spędzoną niedziele w tak licznym towarzystwie,pozdrawiam i do zobaczenia na czwartkowych spotach i wspólnych wycieczkach. Pozdrawiam
Klubowicze karton Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 w dobrym i miłym towarzystwie kolejny sezon rozpoczęty
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dzięki za dzisiejszy dzień Pogoda idealnie dopisała - choć stópki moje trochę zimne były jak wróciłam Miło było - oby każdy weekend tegorocznego sezonu był taki
SEBA 500 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dzięki za wspaniale spędzony dzień i do następnego razu
Rekomendowane odpowiedzi