Michu2012 Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 dziekuję wszystkim za "dobre słowo", ale jak napisał Jaro już tu jestem od pewnego czasu..... Maki: w zeszłym roku zrobiłem ok. 3000 goldwingiem byłem np. w Austrii, Boochos: zapomniałem jak się dodaje fotki
Klubowicze MAKI Opublikowano 13 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2015 No właśnie !! Jakieś niezapomniane foto byś wkleił . Pozdrawiam .
jaro_4setka Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Boochos: zapomniałem jak się dodaje fotki wyślij mi foto mmsem,lub na meila,to Ci wkleję
Klubowicze Doktorek Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2015 Dzięki za Wasze upominanie, trudno widocznie jestem "z innej Bajki niż Wy", trudno ...: ale i tak Was wszystkich bardzo lubię i jestem Wam do zgonnie wdzięczny za wszystko co od Was otrzymalem . co raz częściej wracają do mnie czarne mysli dla czego nie zostalem na poboczu w Kadzidle... , z każdym dniem mam co raz większe trudności w chodzeniu, może będę musial sprzedać Zacną jak nie dam rady nią jeździć, najgorsze będzie dla mnie jak z powrotem siądę na wózek inwalidzki ... , boję się tego ...
Michu2012 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Dzięki za Wasze upominanie, trudno widocznie jestem "z innej Bajki niż Wy", trudno ...: ale i tak Was wszystkich bardzo lubię i jestem Wam do zgonnie wdzięczny za wszystko co od Was otrzymalem . co raz częściej wracają do mnie czarne mysli dla czego nie zostalem na poboczu w Kadzidle... , z każdym dniem mam co raz większe trudności w chodzeniu, może będę musial sprzedać Zacną jak nie dam rady nią jeździć, najgrsze będzie dla mnie jak z powrotem siądę na wózek inwalidzki ... , boję się tego Słuchaj Chłopie. nie myśl ciągle o tym wypadku, a wszystko z pewnością dobrze się ułoży, czego ci na pewno życzą wszyscy znajomi z Burgmanii. Głowa do góry.
boochos Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Michu.Wysłałeś juz jpg do Jaro? Czekamy na twojego goldwinga na jakiejś fototapecie...
Klubowicze Doktorek Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2015 Dzisiaj przez Mrągowo przeszła pierwsza wiosenna burza i cały czas desz pada wygania więc zimę
tktomek Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 W Ełku w piątek błyskało. Aby jak najszybciej wygoniło
mirdob Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Witam z pod Olsztyna kolegów z regionu. Pogoda nie sprzyja jeszcze wypadom na skuterze, wiec w wolnej chwili baraszkowałem sobie po forum. Byc może przeoczyłem, ale nie zauważyłem, żeby grupa z Warmii i Mazur, wzorem innych regionów, miała swój znak (logo). Jeśli tak jest, to co myślicie o stworzeniu naszego znaku? Jeśli jesteście zainteresowani mógłbym się tym zająć. Jeśli już jest, to gdzie go znajdę?
Gość Bartheez5 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Grupa warminsko- mazurska faktycznie ma już swoje logo regionu, które umieszczalismy na koszulkach. Z tego co przypominam owe logo miał kolega moplic, który ogarnial temat koszulek. Napisz do niego PM . Może jakis nowy projekt koszulek na sezon 20 15 ??
mirdob Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Dzięki Bartheez5 za info. Zaraz do niego uderzam. Może powstanie jakiś nowy temat?
Rekomendowane odpowiedzi