Miras Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 EnriuBis siadaj na maszynę i przyjeżdżaj a nie marudź, masz tylko 120 km, ja zrobię tak samo jeśli czas i pogoda dopisze (w zeszłym roku tylko deszcz mnie powstrzymał),weź flaszkę, kiełbasę i portfel, a w Bieszczadach dasz radę... Swoją drogą i na poważnie, baaardzo polecam wypad terenówkami na Ukrainę,szczególnie dla tych którzy się boją że tam wojna, biją,piją itd itp... spędziłem tam ostatni week. na off road i potwierdzam ze jest dokładnie na odwrót. Wojny na Zakarpaciu nie ma, ludzie mili i uśmiechnięci,ale w sumie duużo piją, wrażenia i widoki takie że do dziś nie moge się pozbierać i już planuję kolejny wypad....totalna dzicz bez turystów. Terenówkami dojedziecie do miejsc dziewiczych, do wiosek Bojkowskich gdzie chaty strzechą kryte, drogi kłute na skale, a przydomowa "gnojówka" wylewana jest wprost na wiejską drogę, i po tym terenówka też jedzie;-)) Obowiązkowo polecam wioskę o nazwie KARPACKIE (na płd od Turki i Sianek),echh jak tam ludzie żyją...istny żywy skansen... na Maxi się tam się daleko nie zapuszczajcie, przy granicy PL przez Krościenko dojechac można max. ok. 10km na płd. za Turkę (piękny nowy asfalt za Turką i widoki) a dalej będzie ciężko...mimo że to główna droga, wszystkie boczne drogi do wiosek i połoniny tylko pieszo i terenówkami(tam jeszcze można wszystko), także za te 200zł warto cofnąć się o przynajmniej 50 lat w czasie... a w pozostałe dni oczywiście całe Polskie Bieszczady do Maxi objechania...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (w zeszłym roku tylko deszcz mnie powstrzymał) To żałuj. Bieszczady w kameralnej grupie i deszczu były niezapomniane. Zresztą taki drobiazg jak deszcz mi nie przeszkadza. Jak bym miał jeździć tylko w słonecznej pogodzie to bym ciągłe w domu siedział. Trza być twardym a nie mientkim ?
mordek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 oj tam oj tam jak nie bedzie kuchni biedronka jest blisko bedziemy jesc golonke z ogniska
pilot Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2016 oj tam oj tam jak nie bedzie kuchni biedronka jest blisko bedziemy jesc golonke z ogniska I to jest pozytywne myślenie. I dla tego też lubię jeździć w Bieszczady.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2016 oj tam oj tam jak nie bedzie kuchni biedronka jest blisko bedziemy jesc golonke z ogniska dokładnie jestem za.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2016 oj tam oj tam jak nie bedzie kuchni biedronka jest blisko bedziemy jesc golonke z ogniska oj wiem tylko kto zejdzie na dół zabije tą biedronkę a potem wejdzie z łupem do góry???? z drugiej strony to przyjemne z pożytecznym Bieszczady+odchudzanie ...czekam w robocie na kierownika który wróci z urlopu to się wyjaśni sprawa z przyjazdem
kowal Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam, ludzie litości. Obiecałem sobie, że nie będę zabierał głosu w biciu piany,ale nie strzymałem. Najwięcej do powiedzenia mają ludzie, których nie widzę na liście startowej. Nie po to jadę tyle km ,aby zatruwać siebie i innych kłopotami, ale by odnaleźć tą lepszą stronę dnia codziennego. Jestem przekonany, że X JSB będą tak samo udane jak poprzednie edycja.Lewa w górę.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Co taka cisza ? Rozumiem że bierzemy kase z sobą i płacimy na miejscu.?
pilot Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Widzimy sie na miejscu i tam sie rozliczamy. Wszyscy którzy wybierają sie na JSB a jeszcze nie zadeklarowali kiedy przyjadą proszeni są o PW
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 11 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2016 Bardzo dziękujemy, szczególnie Pilotowi i Smoczycy oraz WSZYSTKIM uczestnikom spotkania za cudną atmosferę. Jak zawsze było super, bieszczadzkie Anioły tez dopisały , już czekamy na przyszłoroczne spotkanie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2016 I ja dziękuję za super imprezkę.Najeździłem się i na oglądałem . Teraz spokojnie mogę czekać na kolejny raz PS Było tyle szumu o to czy można przyjechać. I co ? I nikt z szumiących się nie pokazał , a tyle było gadania
Klubowicze ziga Opublikowano 11 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2016 dziękuję organizatorowi za imprezę oraz wszystkim za miłe spotkanie
Dzięgiel Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Dzięki.Było super. Do następnego
Użytkownicy Tony Opublikowano 11 Września 2016 Użytkownicy Opublikowano 11 Września 2016 Ja też w domciu Jak zawsze było super, szkoda że się skończyło Dzięki wszystkim za fajną atmosferę Do przyszłego roku
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2016 Dzięki Wszystkim za spotkanie, wspólne kulanko i za "Nocne Polaków Rozmowy"
pilot Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 Fajnie było ale co fajne szybko się kończy.( jak mogło być fajne skoro było drogo, jedzenie nie dobre, w domkach ciasno i ciemno, w saunie zimno, a przy ognisku śmierdzi dymem, no i woda w Solinie brudna) ale ci co lubią Bieszczady na takie rzeczy uwagi nie zwracają i przyjeżdżają tam jak tylko mają czas i ochotę. Jak co roku ciężko było się żegnać z wszystkimi uczestnikami JSB bo tak jak ja i Smoczyca lubią tą Bieszczadzką atmosferę i to nas łączy. Dziękuje tym którzy po raz kolejny zaszczycili Olimp swoją obecnością a przykro że Ci co chcieli dojechać niestety z różnych przyczyn nie dojechali. Dnia 11.09.2016 o 19:53, arturo-bb napisał: PS Było tyle szumu o to czy można przyjechać. I co ? I nikt z szumiących się nie pokazał , a tyle było gadania Artur szkoda pisania i nerwów dla takich ludzi. Gadają Ci którzy nigdy nic nie zrobili a ich celem jest tylko zrobić dużo zamieszania tylko w ten sposób mogą na tym forum zaistnieć. A moja rada dla nich. Jak szukają sensacji to niech sami coś mądrego zorganizują i najlepiej za darmo może ktoś ich polubi ale ręczę że i tak znajdą się tacy którzy powiedzą że coś im nie pasowało.
Użytkownicy Tony Opublikowano 12 Września 2016 Użytkownicy Opublikowano 12 Września 2016 Eeee tam W domku się wyspałem, w saunie wypociłem, kiełbasę zjadłem i piwem popiłem, trochę kilometrów nakręciłem. A tu skromna część tego co widziałem https://goo.gl/photos/LhSestgugdspgaXS7
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Września 2016 Dnia 11.9.2016 o 19:53, arturo-bb napisał: Było tyle szumu o to czy można przyjechać. I co ? I nikt z szumiących się nie pokazał , a tyle było gadania 12 godzin temu, pilot napisał: Artur szkoda pisania i nerwów dla takich ludzi. Gadają Ci którzy nigdy nic nie zrobili a ich celem jest tylko zrobić dużo zamieszania tylko w ten sposób mogą na tym forum zaistnieć. A moja rada dla nich. Jak szukają sensacji to niech sami coś mądrego zorganizują i najlepiej za darmo może ktoś ich polubi ale ręczę że i tak znajdą się tacy którzy powiedzą że coś im nie pasowało. Czuję się wywołany do odpowiedzi. Wydaje mi się że tylko ja "tyle gadałem". Jak ktoś się poczuł urażony - przepraszam - choć nie bardzo wiem za co - zadałem pytanie o to kto może wziąć udział w spotkaniu. Nigdzie nie pisałem że będę przez cały weekend. Planowałem przyjechać na samą sobotę. Nie wyszło - z przyczyn nie zależnych. Ale patrząc po wypowiedziach po spotkaniu co niektórych uczestników to wygląda na to że chyba dobrze zrobiłem że akurat w tą sobotę ominąłem Ustrzyki D. szerokim łukiem. bo chyba już mieli gotowe drewno na stos. Mimo wszystko - pozdrawiam.
Sympatycy krys70 Opublikowano 13 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2016 Jeśli mogę coś dodać to jak zawsze sprawdza się stara maksyma "Milczenie jest złotem....."Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Września 2016 Tony. Jak zwykle wspaniałe fotki. Ty to masz oko chłopaku. Pozdrawiam wszystkich uczestników JSB.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 14 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2016 My również z Natalią szczesliwie w domku .Troszke mnie choroba zmogła ,ale jak co roku było super Pozdrowienia dla współlokatorów w domku ,pilota i smoczycy za organizacje i całej reszcie za wspólne pogaduchy i kulanie.
kowal Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Kwiecień prawie a cisza tu jak w grobowcu Faraona...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Marca 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2017 Oooooooooooooooooooooo Właśnie Też mnie to wnerwia. Pokornie prosimy o info w wiadomej sprawie.
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2017 Jeśli nie ma żadnego dementi Tzn , że pierwszy weekend września trzeba mieć wolny Byle do Wiosny
Rekomendowane odpowiedzi