Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2015 Krzysiek, zacznij produkcje innych szablonów, bo Aprillii w naszej GZ więcej nie ma ?
azjon Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 ja wczoraj polatałem jakieś pół godzinki - Wały, Kasprowicza, Głębokie
wd40 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam , zrobilem ogledziny pasa napedowego, wyglada ok. szerokosc 22.05 ,zmienilem lozysko na obudowie to przy dzwonie i teraz chyba problem bo okladziny na sprzegle maja ok.2mm to chyba za malo. jesli tak to co mam teraz robic ? moze gdzies w okolicy mozna nakleic nowe, pozdro
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam , zrobilem ogledziny pasa napedowego, wyglada ok. szerokosc 22.05 ,zmienilem lozysko na obudowie to przy dzwonie i teraz chyba problem bo okladziny na sprzegle maja ok.2mm to chyba za malo. jesli tak to co mam teraz robic ? moze gdzies w okolicy mozna nakleic nowe, pozdro Z tego co wyczytałem na http://www.airgad.gr/Suzuki-Burgman-AN400-Service-Manual-Eng.pdf wygląda, że limit okładzin sprzęgła wynosi 2 mm. Ja bym nie polecał naklejania nowych okładzin ale być może są takie kleje , że dają radę. Może Ktoś ma większe doświadczenie w tym temacie. pzdr
Rzelu Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Co do paska to nowy ma chyba 24,4 mm, a 22 to minimum - w dziale tech. zrobiłem analizę pasków do AN400. Jeśli chodzi o sprzęgło to szukałem zakładu regenerującego, ale podobno nie można już dostać materiału na okładziny.
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2015 A z tego samego źródła wynika, iż min szer paska to: Dride V-belt width: Service Limit: 20.85 mm (0.82 in)
wd40 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 ok. dziieki, a co robic z tym sprzeglem czy dalej jezdzic ( mysle .ze w tym roku nie zrobie wiecej jak 3 k km)czy kupic nowe koszt ok.220zl
minimi1 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Melduję Krzysiu, że doszło w znakomitym porządku, klient jeden i klient drugi jest zadowolony (pytanie co doszło, kto i dokąd doszedł itd to oczekujcie od Krzysia ps. Krisso)
grota10 Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Wiem ze to nie miejsce,ale potrzebuje pilnej pomocy,szukam wszedzie,a to dopiero poczatek.Moja zona potrzebuje niezwlocznie zrobic rezonans magnetyczny.Wiadomo ze na to czeka sie po kilka miesiecy a prywatnie duzo kosztuje.Moze ma ktos kogos znajomego,ktory moglby to zalatwic bardzo szybko. Zdiagnozowana jest b.powazna choroba.Potrzebuje tez kontakt do najleprzego jaki tylko to mozliwe otolaryngologa,(specjalisty od slinianek).Jesli ktos moze pomoc z gory bardzo dziekuje
burgifan Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Wiem ze to nie miejsce,ale potrzebuje pilnej pomocy,szukam wszedzie,a to dopiero poczatek.Moja zona potrzebuje niezwlocznie zrobic rezonans magnetyczny.Wiadomo ze na to czeka sie po kilka miesiecy a prywatnie duzo kosztuje.Moze ma ktos kogos znajomego,ktory moglby to zalatwic bardzo szybko. Zdiagnozowana jest b.powazna choroba.Potrzebuje tez kontakt do najleprzego jaki tylko to mozliwe otolaryngologa,(specjalisty od slinianek).Jesli ktos moze pomoc z gory bardzo dziekuje A zobacz w Starmedica w Stargardzie, cenowo są raczej konkurencyjni, no i nie czekasz. Robiłem tam rezonans kręgosłupa. Ich namiary: http://starmedica.pl...rd-szczecinski/
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2015 Czwartek blisko - jakieś propozycje?
grota10 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Dziekuje Maciek.Dzwonilem,termin na piatek,cena przystepna
kunisz Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam , zrobilem ogledziny pasa napedowego, wyglada ok. szerokosc 22.05 ,zmienilem lozysko na obudowie to przy dzwonie i teraz chyba problem bo okladziny na sprzegle maja ok.2mm to chyba za malo. jesli tak to co mam teraz robic ? moze gdzies w okolicy mozna nakleic nowe, pozdro Znalazłem coś takiego co by pasowało do Twego burka http://sklep.motor-land.com.pl/p-17820-sprzeglo-odsrodkowe-burgman-400/ Pozdrawiam
wd40 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 dzieki ,widzialem takie sprzeglo gdzies na stronie za ok.210 .po dokladniejszych pomiarach stwierdzilem ze okladziny maja troche wiecej jak 2mm a moze nawet w porywach 3 tak wiec wszystko zostaje po staremu. chcialem jeszcze zajrzec do tylnych klockow hamulcowych juz nawet odkrecilem 3 sruby na tym stelazu przy kole zeby je sciagnac ale jak zobaczym ze trzeba odkrecic jeszcze te przy kolektorze to zrezygnowalem .na przyszly rok czeka mnie wymiana opon to sie zrobi wszystko kompleksowo. chyba ,ze jest inny sposob na sprawdzenie klockow z tylu
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2015 Ponawiam pytanie gdzie jutro?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2015 Ja na 80% nie będę mógł, bo mam gościa. 20%, że go zaciągnę na spotkanie (cześć z Was go zna, bo byliśmy na jednym ze spotów pod pleciugą).
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2015 Mnie też, znów, raczej nie będzie - niestety popołudnie w pracy, z dzieckiem. Rzelu, zmień podpis, bo już jest nieaktualny. ?
kunisz Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Proponuję godz. 19oo nie spełnioną moją wizytę w MC Pl.Żołnierza
burgifan Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Po wypowiedzi Wojtka domyślam się że trzeba pogratulować Rzelowi, więc Rzelu gratulacje !
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2015 Tak jest Rzelu, gratuluję. Może uda się podjechać dziś do Ciebie do pracy i ją obejrzeć :-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 26 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2015 Nie wiem o czym Wy piszecie, ale mi chodziło o podpis: "mam 1/2 Burgmana - czekam na propozycje"... Z uzyskanych informacji wiem, że Jackowi udało się szybko i dobrze sprzedać rozbite Suzuki.
burgifan Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 qrzysiek gtatulacje ! Tobie podwójne, bo Ty wiesz co dobre Jadę do miasta, po skokach (po 19-tej) może podjadę do Was, o ile będzie decyzja gdzie itd.
romeo1971 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 postaram się wpaść na pół godzinki dzisiaj mam nockę
Rekomendowane odpowiedzi