grzybek Opublikowano Niedziela o 19:47 Opublikowano Niedziela o 19:47 Podstawa to nie przyjmować mandatu by wdrożyć postępowanie sadowe.
stefanekmac Opublikowano Poniedziałek o 06:08 Opublikowano Poniedziałek o 06:08 Jak dzieci. Będą szykany. Pewnie np Wlkp. To stan umysłu tam. Gdzie indziej będzie olewka, ewentualnie "pouczenie " i grupa się rozpadnie na kilka mniejszych. Jeśli fiskus czy np moja branża weterynaria ma różne podejście do przepisów to i tu będzie wolna amerykanka. Nie zwykłem biadolić, poprostu wiem - urzędnik mój wróg. A bywalcy tego domku na Wiejskiej sa oderwani od realiów. Zawsze, ale to zawsze muszą byc poprawki do ustaw.
ik26 Opublikowano Poniedziałek o 09:26 Opublikowano Poniedziałek o 09:26 15 godzin temu, Cormoran napisał(a): W kwestii spotkań 🙁 Największym problemem są konfidenci bo w pewnym sensie między innymi to oni wymusili zmiany. A od 11 minuty jest wytłumaczenie że to jest praca policji . Dostają zgłoszenie muszą je zrealizować. Spotkania na stacji czy na parkingu to zawsze ja jestem przejazdem i wtedy to ja ich nie znam. Natomiast jeśli są cykliczne spotkania to pewnie trzeba złożyć wniosek co na pewno będzie na początku uciążliwe i dla organizatora to przecież nie jest trudne do ogarnięcia. ale w zamian dodatkowo będziemy mieć ochronę ze strony policji. Jak to mówił największy szeryf RP uczciwi nie mają się czego obawiać.
grzybek Opublikowano Poniedziałek o 11:14 Opublikowano Poniedziałek o 11:14 1 godzinę temu, ik26 napisał(a): ale w zamian dodatkowo będziemy mieć ochronę ze strony policji. Jak to mówił największy szeryf RP uczciwi nie mają się czego obawiać. 😅
Krzynio66 Opublikowano Poniedziałek o 16:26 Opublikowano Poniedziałek o 16:26 cykliczne spotkania przy ognisku to bedzie przestepstwo
grzybek Opublikowano Poniedziałek o 16:29 Opublikowano Poniedziałek o 16:29 Coś mi sie jakoś kojarzy,,cykliczne", i...chyba bez zezwolenia lokalnej władzy. Nie pamiętacie??
stefanekmac Opublikowano Wtorek o 07:01 Opublikowano Wtorek o 07:01 Jak pisałem. Bedzie poprawka. Ba tych patroli jest mało. Jak będą czuwać tam gdzie nie trzeba to braknie ich tam gdzie trzeba. To jest najgorsze w tym..
Rekomendowane odpowiedzi