czaro69 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Telefony milczą, nikt nie odbiera, pewnie nie ma zasięgu Udanej imprezy i super pogody życzę
Dunaj Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witam imprezowiczów. Pany. Więcej zdjeć proszę w imieniu Tych co nie mogą. Pozdrawiam ホンダシルバーウイング600マキシスクーター
Klubowicze El Diablo Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Szykujcie tabsy na ból czachy Pozdrawiam imprezowiczów !OK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Twierdza Modlin prawie zdobyta B-)
padre Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 A to po oblocie:) I jeszcze takie tam:) Z Tapatalk-iP6
koala Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Kochani, razem z dziewczynkami bardzo Wam dziękuję za super dzień (mimo kapryśnej pogody atmosfera jak zwykle była gorąca), miło było Was zobaczyć! Udanej zabawy, która wiem że trwa już w najlepsze i do następnego
padre Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Już doma:( Dziękuję wszystkim za zarąbiście miły, choć zimny dzień!
Sympatycy orzeł Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Padre jaki zimny. Atmo.goraca ze ho ho.
padre Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Padre jaki zimny. Atmo.goraca ze ho ho. W sumie masz rację Bez kurtki musiałem chodzić Z Tapatalk-iP6
Klubowicze DaniL Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ja też tam byłem, jeździłem, zwiedzałem, jadłem i piłem (kawę), ogólnie świetnie się bawiłem. Dzięki dla Campto i pozostałych zaangażowanych w organizację. Danił
Tatko Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Już w domku,Sławek wielkie dzięki dla Ciebie i Twoich Pomocników wyszło wspaniale. Wszystkim obecnym za wspólną zabawę i do następnego. P.s.muszę kończyć,idę szukać kaptura. Pozdrawiam.
kropkacompl Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Czy może mi ktoś powiedzieć co to za motorki ten 1 i 3 z lewej ? Bardzo ładnie się prezentują. P.s. Pozazdrościć uczestnikom bo widać ,że bardzo udana impreza.
Maruda Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 My już w domu terochę przemarznięci ale zadowoleni , podziękoewania wszystkim za miłą zabawę i pogaduchy,organizator stanął na wysokości zadania plan wykonany na 100% organizacja O.K całuski dla Dominiki za nocleg. Do zobaczenia:)
gruby59 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 I my już w domciu. Impra suuuuuper! Dzięki wszystkim, ale specjalnie dla Sławka i jego pomocników z wielkim szacunem!!!!
Trenex Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 My z Martą też w domciu. ..dziękujemy organizatorom i wszystkim uczestnikom za wspaniałe spotkanie. Marta juz pyta kiedy następna impreza ☺
Larwa Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dziekujemy za super impreze.. Campto jak zawsze wszystko idealnie
Trenex Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Czy może mi ktoś powiedzieć co to za motorki ten 1 i 3 z lewej ? Bardzo ładnie się prezentują. P.s. Pozazdrościć uczestnikom bo widać ,że bardzo udana impreza. http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Honda_Pan_European
Sympatycy Radoslav Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dotarliśmy tak jak napisała Larwa. Dzięki wielkie wszystkim za wspaniałą zabawę, a dla organizatorów z Campto na czele wyrazy uznania że Ci się chciało a jak wyszło to każdy widział .... Wspaniale :clapping:
Klubowicze pgizi Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Gizińszczaki wylądowały. Rany, ale to był weekend! No po prostu: zaje! Campto - szacun niemożebny. I równie wiele słów uznania dla "grupy wsparcia" w osobach Laury, Gieni, Justy, ArturAsa, Sonora, Mańka, Orzełka. Było nam bardzo miło i dziękujemy wszystkim przybyłym. A teraz zabieram się za przeglądanie materiału foto/video a jest tego sporo i nie wiem od czego zacząć.
Sympatycy Jaco Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 My też już w domku, było zajeb...ie, tylko szkoda że tak krótko. Dziękujemy wszystkim i każdemu z osobna, całej ekipie a przede wszystkim Sławkowi z Rudą.
Klubowicze sonor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Sonorki także juz w domciu. Ogromne podziękowania dla Campta i jego pomagierów za jakże udaną i wspaniałą zabawę,organizację całej imprezy.
Gieńka Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Orły wylądowały. Wszystkim Wielkie dzięki za super zabawę, tańce, pogaduchy i ZACHOWANIE NIESPODZIANKI W TAJEMNICY. Justa Tobie za współpracę. Maniek Tobie za pomoc. Sonor Tobie za fajny koncert. Ruda za wsparcie moralne. Campto Tobie to już dziękowaliśmy, no dobra to jeszcze raz - Campto za bajkową organizację. Całej reszcie która pomagała za wszystko. No i oczywiście Orzełkowi - jak zawsze za cierpliwe czekanie, aż wszystko będzie ogarnięte.
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Powiem krótko. Dziękuję wszystkim, a w szczególności Organizatorom - Sławkowi i Rudej. To był wyjątkowy zlot dla mnie i szkoda, że się skończył.
Sobier Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Już w domu było super. Wielkie podziękowania dla Sławka i wszystkim tym co pomagali w przygotowaniu super imprezy.
Rekomendowane odpowiedzi