romeo1971 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 No dokładnie, kto się doliczy... Śpiwór Ci mogę zabrać. Praca na noc ale wielkie dzięki za zaproszenie Urbi tobie też, było by 0 100km bliżej to bym po nocce się przykulał i wracał tez na noc
grota10 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja juz spakowany,skut wyczyszczony,czekam na jutrzejszy dzien.Jako ze na trasie nr10 panuje duzy ruch,wielkie TIR-y,jest nudna i niebezpieczna zaproponowalem trase alternatywna na jutrzejszy przejazd.Opisalem wszystko w temacie Czwartkowe spotkania w Swinoujsciu.Kto jest za a kto przeciw
Rzelu Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Co do trasy to oprócz podmuchów od TIRów radzę uważać na ludność wiejską popisującą się kawaleryjską jazdą starymi oplami i golfami na lokalnych odcinkach. Pozdrowienia znad kawki na toruńskiej Starówce. Chyba poproszę tu o Azyl Polityczny...
minimi1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Co do trasy to oprócz podmuchów od TIRów radzę uważać na ludność wiejską popisującą się kawaleryjską jazdą starymi oplami i golfami na lokalnych odcinkach. Pozdrowienia znad kawki na toruńskiej Starówce. Chyba poproszę tu o Azyl Polityczny... Jako Burgmaniak masz chyba jednego Ojca Dyrektora- chcesz następnego? Po drodze z małżą jadąc na Stargard widziałem 2 żółte, wściekłe (dobra- Azjona i Kowala widziałem-) Pozdrowienia wszystkim uważnej i spokojnej trasy- dużo zdjęć i lokalne filmy. Elwis złamasie skoro i tak się będziesz skuterowo obijał to może wykażesz się artystycznymi zdjęciami dla kolegów, co zostali na wygnaniu.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2015 Co do trasy to oprócz podmuchów od TIRów radzę uważać na ludność wiejską popisującą się kawaleryjską jazdą starymi oplami i golfami na lokalnych odcinkach. Tzw. miszczowie prostej. Miszczowie świata i okolic.
Sympatycy Robsson Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2015 My Wam życzymy bezpiecznej jazdy i milem zabawy oraz niezapomnianych wrażeń . Jola i Waldek Dzięki wielkie, mam nadzieję że będzie o czym opowiadać jak się znów spotkamy pozdrowionka
Sympatycy Urbi Opublikowano 5 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2015 My Wam życzymy bezpiecznej jazdy i milem zabawy oraz niezapomnianych wrażeń . Jola i Waldek Jolu i Waldku, dziękujemy bardzo, ale... pakujcie się i wsiadajcie na swojego Burka i dojeżdżajcie do nas na XI Zlot, możecie nawet w sobotę... Zapraszamy Piątkowa podgrupa szczecińska wyrusza na Burgmanie Postój za Złocieńcem Spotkanie piątkowej podgrupy GZ w Szczecinku Kawa w MC i dalej w drogę w 10-skuterowej kolumnie
Rzelu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Pozdrowienia z zamku w Golubiu-Dobrzynie.
wooferai Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 A grupa super będących już na miejscu zwiedza zamek za zamkiem.
Joshua_77 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 No proszę! Widzę ze zaliczyliscie nawet zamek w Radzyniu Chelminskim ;-) Brawo!!! Tam w okolicy jest dużo takich miejsc. Ja polecam spichrza w Grudziądzu :-) Fajne miejsce do zrobienia fotek zwłaszcza wieczorem!
Sympatycy Urbi Opublikowano 5 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2015 A grupa super będących już na miejscu zwiedza zamek za zamkiem. Arek wciągnij brzuch albo zmień koszulkę na luźniejszą ;-)
Sympatycy Robsson Opublikowano 5 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2015 Grupa Swinoujska ruszyła zgodnie z planem. I obiadek 7 km przed NJ
Bob Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Szkoda że nie wiedzoiałem ,powitałbym godnie kolegów.
Sympatycy Robsson Opublikowano 6 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2015 Poranek rozpoczęty parada. A teraz czas na grochowke i dalej na paradę.
minimi1 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jakoś Wam k...cze zazdoszczę, ja posiałem jarmuż, umyłem skuta do zdjęć a Wy się fajnie bawicie. Rzelu- przyjacielu, chciałeś uruchomić i odlecieć?
Sympatycy Robsson Opublikowano 6 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zwiedzanie Wyspy Mlynskiej w Bydgoszczy.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 6 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2015 W Bydgoszczy .... na przejażdżce
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2015 GZ podbija Bydgoszcz
Sympatycy KriSSo Opublikowano 6 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2015 Koledzy, chcielibyśmy w grupie kilkuosobowej zrobić sobie przejażdżkę z cyklu RBBN . Piękne miasto Bydgoszcz i wieczorny/nocny objazd. Może ktoś miejscowy zechciałby z nami pojechać i pokazać jakieś fajne miejsca i widoki, warte obejrzenia?
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2015 Kończymy spacer po Bydgoszczy..., ale jeszcze tu wrócimy ;-)
minimi1 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 zazdraszczam Wam zazdraszczam, ale gdzie reszta- sami byliście tylko w stanie wejść na skuty czy jak?
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2015 No niestety zajęcia popołudniowe były w podgrupach...
Rekomendowane odpowiedzi