Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 I wszystko jasne. Może w takim razie pozostali koledzy i koleżanka, którzy zadeklarowali wyjazd i przybycie na zlot w czwartek, się jakoś zorganizują i stworzą podgrupę, informując o ewentualnej godzinie wyjazdu i trasie dojazdu, co było pomogło innym w organizacji i ewentualnym wspólnym wyjeździe. Dla ewentualnych niezdecydowanych, którzy planują wyjazd w piąte, chciałbym poinformować, że wraz z kolegami ze Świnoujścia, KriSSo, qubel i ja stworzyliśmy podgrupę liczącą osiem maxi, wyjeżdżającą w piątek ok. godz. 10.00-10.30 ze Szczecina. Spotykamy się w Stargardzie z SlawoyAMD, Robssonem, romano77, KOTem45 oraz szneka i stamtąd już razem, krajową 10-tką udajemy się w kierunku miejsca zlotu.
grota10 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 No to wyglada ze bede smigal sam.Mam gepeesa,to trafie
Rogierro Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Wojtku, jeżeli można to się chętnie do was przyłączę i polecę z wami w piątek.
Sympatycy Urbi Opublikowano 26 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2015 Roger, jasne że tak, SUPER. Grzesiu, dlaczego sam...?!? Kiedy planujesz wyjazd...?!? Pisałeś kiedyś o piątku, wiec dołączaj do naszej podgrupy.
grota10 Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Dzieki Wojtku.Jak sie uda to tak zrobie.Mam nadzieje ze piatek zrobia nam wolny w robocie
Sympatycy Urbi Opublikowano 26 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2015 Grzesiu, ostatnie 10-te miejsce w tej podgrupie czeka na Ciebie. Pozdrawiam i do zobaczenia, usłyszenia lub zobaczenia.
azjon Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 ja tak jak pisałem jadę w czwartek - z tym, że raczej nie wcześniej jak po południu, a to dlatego, że mam imprezę firmową w Trzebieży w środę. Mogę "przygarnąć" do teamu każdego kto nie bardzo chce wycieczki , ale szybki przelot na miejsce z postojem tylko na siku i tankowanie. Nie czekam na "spowalniaczy" , za to chętnie pojadę w szyku dwójkami "schody w prawo". kto chce dołączyć niech dzwoni - 604 914 033
qszysiek Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Wrotki-hulajnoga i bagażówka jadą w czwartek.
Elvis Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 W dniu 26.05.2015 o 17:40, azjon napisał(a): ...za to chętnie pojadę w szyku dwójkami "schody w prawo". O co kaman ... ?? W dniu 26.05.2015 o 18:27, qszysiek napisał(a): Wrotki-hulajnoga i bagażówka jadą w czwartek. Joł ...
pedziwiatr Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Yamahafan I ja lecimy w sobotę rano prosto na paradę!a jak będzie lało,to zostajemy I będziemy pić %
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2015 Podgrupa piątkowa, Świnoujsko-Szczecińska jest zamknięta. Mamy już 10 maxi skuterów i niestety zamykamy kolumnę, zg. z Kodeksem Drogowym.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 30 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2015 Ale nic nie stoi na przeszkodzie, by zgodnie z kodeksem utworzyć kolejną kolumną w odstępie co najmniej 500 metrów .
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2015 Oczywiście KriSSo, masz racje
burgifan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 A teraz pytanko; Czy szykuje się kolejna podrupa w piątek ? Jestem zapisany do grupy czwartkowej - prezesowej i tego się 3mam, ale mam nieciekawą sytuację rodzinną i rozważam jednak wyjazd piątkowy, żeby zostać ten jeden dzień w domu. Powtarzam - rozważam, czyli myślę o tym. Napiszcie proszę kto pisze się na następną podgrupę piątkową, będę śledził temat. .
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2015 Obawiam się Maćku, że chyba wszyscy już zadeklarowali terminy wyjazdu, więc będziesz zmuszony dołączyć do nas... Na jedenastego
Rzelu Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nie wiem kto powiedział, że w tym roku Burgmania jest blisko. Przejechałem ponad 350 km i jeszcze nie dotarłem Pozdrowienia z Torunia. P.S. Uwagi dla podróżujących: uwaga na miejscowość Stara Łubianka - na odcinku Wałcz->Piła- na zakręcie w dół w prawo jest nieoczekiwanie sfrezowana jezdnia pośrodku pasa, to samo za przejazdem kolejowym.
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2015 W dniu 3.06.2015 o 21:37, Rzelu napisał(a): Nie wiem kto powiedział, że w tym roku Burgmania jest blisko. Przejechałem ponad 350 km i jeszcze nie dotarłem Pozdrowienia z Torunia. P.S. Uwagi dla podróżujących: uwaga na miejscowość Stara Łubianka - na odcinku Wałcz->Piła- na zakręcie w dół w prawo jest nieoczekiwanie sfrezowana jezdnia pośrodku pasa, to samo za przejazdem kolejowym. "Pozdrowienia z Torunia"... ?!? Rzelu chyba trochę za daleko pojechałeś... Zbłądziłeś lekko czy co...?!?
Rzelu Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 korzystam z kilku dni wolnego ile się da, jutro zwiedzania c.d.
kowal Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jacku dzięki za wieści z trasy i zmień licznik na jakieś normalne jednostki miary , bo te yardy nie wiadomo gdzie Cię doprowadzą...Ja ruszam w czwartek godz. 12-13. , a ponieważ w Nowym Jasińcu nie zostawiłem mięsa na gazie to preferuję tempo No spinaker.
Elvis Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 No cóż ... Spakowany już jestem i teraz czekam tylko na qszyśka i kunisza ... Krótko mówiąc zawijam pinkiel i do zobaczenia nad zalewem koronowskim ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Jako że część już z nas pojechała, część zaraz wyjeżdża, pozostali są już w drodze, inni pakują się i wyjeżdżają za kilka lub kilkanaście godzin, wszystkim życzę bezpiecznej, przyjemnej i szerokiej drogi a pózniej już do zobaczenia na zlocie. :-) P.S. Pamiętajcie o jeszcze jednym - będąc na miejscu, trzymajcie fason ;-)
romeo1971 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Wypijcie moje zdrowie ja ze złości jadę pokulać sie po Szczecinie szerokości
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Roman, pakuj się i jedź z nami
burgifan Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 No dokładnie, kto się doliczy... Śpiwór Ci mogę zabrać.
wd40 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 My Wam życzymy bezpiecznej jazdy i milem zabawy oraz niezapomnianych wrażeń . Jola i Waldek
Rekomendowane odpowiedzi