kowal Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witam, po telefonie od Arka zapłaciłem i ja.
Rogierro Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja też zrobiłem przelew, możecie mnie gdzieś dokoptować jeżeli jest miejsce.
kunisz Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Po ponaglającym SMS-ie od Wojtka dokonałem przelewu . Zapłaciłem za wariant I-wszy i mam nadzieję że nie będę spał na podłodze
Rogierro Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja nawet mogę na podłodze ale grunt żeby z naszymi
Samba Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam. Zadeklarowałam chęć uczestnictwa w Zlocie. Mam pytanie a może ktoś ma ochotę pojechać w czwartek, chodzi mi taka myśl po głowie aby przedłużyć sobie pobyt w tym malowniczym miejscu.
burgifan Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 No ja chcę jechać w czwartek zgodnie z wcześniejszym pomysłem Marka.
burgifan Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Fajnie. Ja cały czas jestem za czwartkiem
qszysiek Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 widzę że zbiera się duża grupa na wyjazd w czwartek więc ja też się pisze na czwartek.
Rzelu Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 ... można jechać w czwartek rano i zrobić sobie "męski wieczór" ... tak mi się skojarzyło https://www.youtube....87dO-vxcU#t=118
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2015 O tak... Również jestem za kulturalnym spożyciem substancji... Co do wyjazdu w czwartek, ja bynajmniej nie mogę nic wcześniej powiedzieć, bo grafik jest u mnie bardzo "płynny" i nie ma stałej, ustalonej formy
Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Maja 2015 Koledzy do XÎ Zlotu Burgmanii zostały już tylko dwa tygodnie. Może byśmy uaktualnili terminy wyjazdu i stworzyli jakieś podgrupy oraz opracowali plany tras dojazdowych...?!? Kto i o której planuje wyjazd w czwartek, a kto z Was planuje wyjazd w piątek...?!? A przy okazji, jak planujecie pobyt na zlocie, zwiedzamy coś, jeździmy po okolicy...?!? Kiedy i gdzie...?!? Ktoś ma jakieś plany...?!?
Rzelu Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Chętnie pojechałbym w czwartek, ale będę po 4 nockach i będę potrzebował kilku godzin na regenerację. Więc decyzja zależy od tego o której planowany wyjazd.
azjon Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 ja możliwe , że w czwartek pojadę, ale to będzie raczej spontan
burgifan Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Ja dołączam się do podrgupki prezesa Interesuje mnie spokojny, bezpieczny przelot połączony ze zwiedzaniem ciekawych miejsc po drodze, w miarę oczywiście jak czas pozwoli.
Elvis Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 ja polecę na hulajnodze albo wrotkach razem z qszyśkiem ... i będzie to raczej w czwartek ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2015 Elvis, jeśli planujecie jazdę na rolkach lub wrotkach, to proponuję wyjazd najpóźniej 1 czerwca ;-)
grota10 Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Ja mogę dopiero w piątek po polodniu dopiero. Jeśli z kimś to by bylo fajnie
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2015 Ja z KriSS'em i Qubel'em planujemy wyjazd w piątek, ale raczej przed południem.
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 Z rozmów z uczestnikami XI Zlotu Burgmanii, z GZ wynika, że jedziemy w dwóch podgrupach. Pierwsza podgrupa wyjeżdża w czwartek pod przewodnictwem Marka bilety, a druga szczecińsko-świnoujska, pod przewodnictwem SlawoyAMD, w piątek przed południem. Czy ktoś jeszcze nie zadeklarował daty i godziny wyjazdu i zdecydował się z którą podgrupą pojedzie...?!?
Elvis Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Opublikowano 24 Maja 2015 Z rozmów z uczestnikami XI Zlotu Burgmanii, z GZ wynika, że jedziemy w dwóch podgrupach. Zapomiałeś o trzeciej podgrupie ... a mianowicie tych, którzy lecą na wrotkach ... No chyba że my już się nie liczymy ...
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2015 Mój plan jest uzależniony od melmacie, niewiem kiedy wraca (mam nadzieję że w czwartek rano) ale odbieram go z lotniska w Berlinie przyjeżdzamy do Szczecina i dzida na kujawy. Chyba że będzie wiadomo że nie wróci nawet w piątek to jedziemy jednak w czwartek. Nie jestem wstanie nikomu powiedzieć o której wyjadę więc nie umawiam się z nikim.
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2015 Podgrupa na wrotkach wyjeżdża tydzień wcześniej... ;-) Mój plan jest uzależniony od melmacie, niewiem kiedy wraca (mam nadzieję że w czwartek rano) ale odbieram go z lotniska w Berlinie przyjeżdzamy do Szczecina i dzida na kujawy. Chyba że będzie wiadomo że nie wróci nawet w piątek to jedziemy jednak w czwartek. Nie jestem wstanie nikomu powiedzieć o której wyjadę więc nie umawiam się z nikim. Marku, Z rozmów na czwartkowym spocie, z poszczególnymi osobami, zrozumiałem że podgrupa planująca wyjazd w czwartek, chce jechać z Tobą... Ale może coś źle zinterpretowałem.
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2015 Podgrupa na wrotkach wyjeżdża tydzień wcześniej... ;-) Marku, Z rozmów na czwartkowym spocie, z poszczególnymi osobami, zrozumiałem że podgrupa planująca wyjazd w czwartek, chce jechać z Tobą... Ale może coś źle zinterpretowałem. Osobą które wyrażały chęć wyjazdu z nami w czwartek tłumaczyłem że jadę z Maćkiem i o której i kiedy jest to uzależnione tylko i wyłącznie od jego powrotu.
Rekomendowane odpowiedzi