Sympatycy Urbi Opublikowano 7 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2014 Rzelu, a jaki skuter kupiłeś...?!? Jacek, tym razem mamy prawie trzy razy bliżej, wiec możemy spokojnie wyjechac około południa... Myśle, ze 11.30 bedzie idealna godziną... ;-)
Rzelu Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jadę choćbym miał jechać na ścigaczu mentalnie zawodnik z nr 523 to Ja... mam wrażenie że większość tych maszyn trafia na Allegro ze stanem licznika 30 tys. km...
qszysiek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jakby co ta ja też wpisałem się na listę uczestników Burgmania 2015,
Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jadę choćbym miał jechać na ścigaczu Szacun Nie miałem pojęcia, że można tak dobrze bawić się ścigaczo - crossem Rzelu to Ty możesz jechać na skróty na Burgmanię - przez pola, przez lasy Pozdrawiam
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2014 Widzę, że kolejni zlotowicze dopisują się do listy ... oczywiście nasi, zachodniopomorscy ... EDIT ... Zapodaję listę tych co wyrazili chęć udziału: 1. SlawoyAMD + Gosia 2. Robsson 3. elvis 4. KriSSo 5. Urbi 6. kowal 7. Rzelu 8. KOT45 9. hrabia 10. qszysiek 11. ... to miejsce czeka właśnie na Ciebie ... No i fajnie ... Patrząc na tak szybko rosnącą frekwencję, myślę, że będzie to nowy rekord, jeśli o liczebność uczestników z GZ na Zlocie Burgmanii... ;-)
burgifan Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czemu mnie nie ma na liście, bo nie wpłaciłem kasiorki ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czemu mnie nie ma na liście, bo nie wpłaciłem kasiorki ? Bo sie jeszcze nie zadeklarowałeś...
Sympatycy Robsson Opublikowano 9 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2014 Widzę, że kolejni zlotowicze dopisują się do listy ... oczywiście nasi, zachodniopomorscy ... EDIT ... Zapodaję listę tych co wyrazili chęć udziału: 1. SlawoyAMD + Gosia 2. Robsson 3. elvis 4. KriSSo 5. Urbi 6. kowal 7. Rzelu 8. KOT45 9. hrabia 10. qszysiek 11. wooferai 12. Rogierro 13. burgifan 14. ... to miejsce czeka właśnie na Ciebie ... No i fajnie ... No i się robi niezła ekipa No i fajnie ...
kunisz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jestem chętny na ......na BURGMANIA 2015 koszulka XL i popieram propozycję Urbiego - jedziemy wszyscy razem, całą Grupą,
wooferai Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Hm..to trzeba z tej listy odjąć Urbiego, bo On standardowo nie pojedzie na Burgmanię... :-))
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2014 Pomimo, że jestem zachodniopomorskim maxiskuterowym maniakiem - lokalnym BUrgmaniakiem, to postaram się zrobić wszystko, żeby tym razem pojechać na Burgmanię... ;-) A Ty tak Arek, tak się nie ciesz i nie bądź taki pewny swojego udziału w XI Zlocie Burgmanii, bo nie wiadomo czy zdążysz wrócić i czy wogóle wrócisz z tej swojej zwariowanej pseudo wyprawy po skuter... ;-)
grota10 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 No to ja tez sie deklaruje wraz z malzonka Malo tego.Pomysl Urbiego bardzo mi sie podoba
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zaktualizowana na początek dnia 10-grudnia 2014r., lista osób z GZ, które wyraziły już chęć udziału w XI Zlocie Burgmanii: 1. SlawoyAMD + Gosia 2. Robsson 3. elvis 4. KriSSo 5. Urbi 6. kowal 7. Rzelu 8. KOT45 9. hrabia 10. qszysiek 11. wooferai 12. Rogierro 13. burgifan 14. gubel 15. grota10 + Dorota 16. romano77 17. ... to miejsce czeka właśnie na Ciebie ... Myślę, że jest realna szansa stworzyć delegację GZ składającą się z 25 maxi skuterów... :-)
wooferai Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Urbi ja już wróciłem, tylko... że teraz czeka na mnie Norwegia. :-) Ale nie martw się, do czerwca zdążę. :-))
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2014 Drogi Mirku, przepraszam że Ci sie wmieszalem, ale przykro mi sie zrobiło, kiedy przeoczyleś mojego przyjaciela Romana, więc postanowiłem naprawić Twoje uchybienie... Pozdrawiam i obiecuje, że więcej nie będe mieszał w Twojej liście...
Sympatycy Urbi Opublikowano 10 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2014 Drogi Mirosławie, deklaracja Romana w naszym regionalnym temacie jest dla mnie dużo bardziej znacząca niż w temacie ogólnopolskim, gdzie jest jeszcze kilka miesięcy na zgłoszenie. Zawsze to, co się dzieje w naszej Grupie Zachodniopomorskiej i co dotyczy naszych kolegów z GZ jest dla mnie ważniejsze niż to, co się dzieje w Polsce i na Forum ogólnopolskim Burgmanii... Stąd moja uwaga...;-) Tymczasem nadal serdecznie pozdrawiam mojego ulubionego i jedynego kolegę ze Stargardu. :-)
romano77 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Panowie z racji charakteru mojej pracy poczekam z ostatecznym wpisaniem się na oficjalną listę do samego końca. Dzięki za troskę Wojtku,rozumiem też Elvisa lubi mieć poukładane. .... jest super.
burgifan Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Co się dzieje się ? Ja już się zapisałem na listę Skoro mówię że jadę, to jadę i żadna praca mi w tym nie przeszkodzi !
minimi1 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Drogi Wojtku i Drogi Mirku (ew.Miroslawie) obserwuje i mysle intensywnie nad wyjazdem
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2014 to jeszcze pół roku ale jak by co, to my mamy numery 177 i 178.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2014 Piotrze, zamawiamy po kuferku i lecimy razem z całą ekipą, ok? No, to pomyśl o tym, ja się biorę błyskiem za "A" i działamy
minimi1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Drogi Krzysztofie, niestety zła kobieta zmusza mnie do pewnych wyborów życiowych- obawiam się, że 2 zjazdów nie zdzierży. Z dwojga dobrego wolę imprę lokalną, bliższą z Wami (też oczywiście pamiętając o formie- Drogim Wojtkiem i Drogim Mirkiem vel Mirosławem i innymi Drogimi (bardzo mi się ta forma podoba- może ją obowiązkowo wprowadzić?-) niż narazić się na ciężkie pobicie względnie separację od kuchni i łoża. Zatem raczej nie, ale kto wie.
wooferai Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Piotr, może nie będę popularny...ale zlot Burgmania obowiązkowy....
romano77 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 ........NA POHYBEL........ ......ale sexi .
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 31 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2014 No obiad jeszcze zrobią... Ale ile się przy tym nagadają...
Rekomendowane odpowiedzi