Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Administrator Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jako, że jutro 6 grudnia to jest to właściwy czas aby oficjalnie zakończyć akcje charytatywne, które były prowadzone podczas zlotu *Burgmania 2014* Jak zapewne pamiętacie, podczas rejestracji stała skrzynka do której niektórzy z Was wrzucali pieniądze na pomoc dla naszego kolegi Jordana a także dla Magdy Konkol, córki naszego kolegi avanturnika. W efekcie udało nam się zebrać do "skrzynki" 950 zł. Druga część środków pochodziła z licytacji 5 kamizelek, jadących na plecach uczestników I Przedzlotowej Ogólnopolskiej Sztafecie Burgmanii, której pomysłodawcą był nasz kolega Anton. Była też licytacja niecodziennego "gadżetu" zlotowego, który przekazała Ania z Kristofem Na aukcjach zebraliśmy 1290 zł. Finalnie więc na tegorocznym zlocie *Burgmania 2014* uzbieraliśmy łącznie 2240 zł... za co chciałem Wam w tym miejscu serdecznie podziękować W związku z powyższym co następuje... W dniu dzisiejszym środki w kwocie 1120zł powędrowały na konta Jordana a także 1120zł na Śląskie Centrum Hematologii i Transplantacji Szpiku 43 1050 1214 1000 0023 5223 9731 z dopiskiem "Dla Magdy Konkol" Załączam życzenia zdrowia i wszelkiej pomyślności dla Jordana i Magdy
Klubowicze Ewik Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 Uznanie dla wszystkich biorących udział w tak szlachetnej akcji
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 No i super.pieniądze im się bardzo przydadzą
Lucjan73 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Brawo dla wszystkich którzy dołożyli swój grosik, grosz do grosza i się uzbierało i jeszcze się uzbiera !
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 Tak trzymać. Brawo Burgmania.
Sympatycy Foczka Opublikowano 5 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ogromna RADOŚĆ mnie rozpiera!!! Przyjmijcie proszę moje wielkie gratulacje dla wszystkich Darczyńców, Pomysłodawców i Realizatorów. PS. Taki czas,,,takie miejsce...tacy ludzie...
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2014 Brawo tak trzymać
Klubowicze Campto Opublikowano 6 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2014 Brawo dla wszystkich. Inicjatywa godna naśladowania.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Grudnia 2014 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Grudnia 2014 No to Super!!!
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 6 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2014 Bardzo Wam Gratuluję. Powodzenia w kolejnych akcjach
Sympatycy krys70 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2014 Noi super. Zdrówka obdarowanym życzę.
Tatko Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wszystkim podziękowania a Im zdrowia. Pozdrawiam.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 6 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2014 Super akcja.Wielki szacunek dla wszystkich, którzy przyczynili się do zbiórki.
Ania Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 No i Super :-) Jordanowi i Madzi życzymy z Kristofem dużo zdrówka Obiecujemy, że jeżeli na Burgmani 2015 będzie podobna licytacja możecie liczyć na nasze wsparcie Pozdrawiamy Ania i Kristof
Klubowicze Jordan Opublikowano 6 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam wszystkich Chciałbym podziękować w swoim i Karoliny imieniu. Wczoraj wieczór miałem telefon (a dokładniej telefon do Karoliny). Dzwonił Artix. Zrobił mi niespodziankę i napisał później na PM Miłego Mikołaja od Klubu Burgmanii i dużo zdrowia. Są to peniążki zbierane na X Burgmanii 2014 do puszki, czyli od Was wszystkich. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Tak więc dziś zrobię sobie prezent i kupię lżejszy wózek. Obecnie mam ponad 22kg. Zmienię na 13kg. Zawsze to trochę mniej do toczenia i znoszenia. Poprzedni był po kimś, więc już swoje przejeździł i teraz jest możliwość zmiany. Naprawdę zrobiliście mi dużą niespodziankę, pozdrawiamy Wszystkich i do zobaczenia. Mam nadzieję, że i tym razem też pomożecie.
Klubowicze MAKI Opublikowano 6 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2014 Mam nadzieję, że i tym razem też pomożecie. Jak mawiał I - szy sekretarz PZPR Edward Gierek Pomożemy !!!! Zdrowia , Zdrowia i jeszcze raz Zdrowia .
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2014 Super, niezła kwota.
Rekomendowane odpowiedzi